- 30 Aralık 2009
- 4.741
- 20.878
- 833
Ben biliyorum onu hülleci oluyor di mi?merhaba dini nikah ta kadınlar boşanamaz
Yani adam ‘boş ol’ ya da benzeri bir laf ettiğinde nikâh düşüyor. Kadın ayrılmak isterse ise ya kocası kabul edecek ya da ‘hul’ yoluna gidip mehri iade edecek
Saçmalamışsın iyice,medrese eğitimi alanlar ne zamandır erkek arkadaşlarıyla tatil tatil geziyor?herkese iyi akşamlar kısaca hayat hikayemden bahsedeyim 23 yaşındayım evin tek kızıyım bu zamana kadar hep medreselerde okudum çalıştım kaldım ailem maddi durumu iyi olmasına rağmen medreselerde zorunlu olarak bılaşık yıkadım taki geçen sene gelen görücü ile ilk başlarda yeminler ettim konuşmayacağıma dair ama kendisini görünce tamamen afalladım Annem numaramı verince sohbet etmeye başladık derken baya ilerledi ilişkimiz Ailelerimiz dini nikah yaptılar Kendisi her gece hayalini kurduğum kişiydi karşıma çıkardı rabbim herşeyiyle 10 da 10 luk daha önce görmediğim şehirleri ülkeleri beraber gezdik en ince ayrıntısına kadar beni düşünüyordu koluna dövmemi yaptıracak kadar seviyordu bana özgüvenimi ve gerçekten güzel olduğumu hissettirdi ve ablası şu an sosyal medyada 300bin takipçisi olan bi unfulicer bende ona paranoyak olacak derecede çok bağlandım çünkü ilk aşkımdı daha sonrasında ailelerimiz aralarında tanışma saflı düzenledi her şey çok güzel ilerlerken birden babalarımız arasında tartışma çıktı konu çok karışık ama kısaca benim babam tamamen tarikatlara karşı bi insan onun babası tarikatçı olduğu için aralarında baya büyük kavga çıktı babam deli oldu evi dağıttı evden kovdu daha sonrasında biz yine konuşmaya devam ettik 1.2 hafta babamın kulağına gitti tabi konuştuğumuz direk aldı aradı nişanlıma ağza alınmayacak hakaretler etti ben depresyona girdim intihara kalkıştım 5.6 kere saçlarımı 0 a vurdum anidepresiyan ilaçları kullanmaya başladım felan aradan 8
ay geçti bu sefer yine görücü geldi çok geliyordu ama annem reddediyordu yemi gelen kişiler babamın annemin medreseden ortak arkadaşıymış zorla ikna etmeye çalıştılar ama ben onu asla unutamadım hiçbir zaman aklımdan çıkmadı ve şimdi mecbur evlendiriliyorum ne yapacağım **** yazmak istiyorum ama beni kabul edermi bilmiyorum kafayı yicem lütfrn yardım edin intihar edicem
Babanız tarikattan değilse sizin medresede okumanıza nasıl izin verdi ve nişanlıyken mi ülke ülke gezdiniz. Dövme haram ve dindar aile.. Çelişkili geldiherkese iyi akşamlar kısaca hayat hikayemden bahsedeyim 23 yaşındayım evin tek kızıyım bu zamana kadar hep medreselerde okudum çalıştım kaldım ailem maddi durumu iyi olmasına rağmen medreselerde zorunlu olarak bılaşık yıkadım taki geçen sene gelen görücü ile ilk başlarda yeminler ettim konuşmayacağıma dair ama kendisini görünce tamamen afalladım Annem numaramı verince sohbet etmeye başladık derken baya ilerledi ilişkimiz Ailelerimiz dini nikah yaptılar Kendisi her gece hayalini kurduğum kişiydi karşıma çıkardı rabbim herşeyiyle 10 da 10 luk daha önce görmediğim şehirleri ülkeleri beraber gezdik en ince ayrıntısına kadar beni düşünüyordu koluna dövmemi yaptıracak kadar seviyordu bana özgüvenimi ve gerçekten güzel olduğumu hissettirdi ve ablası şu an sosyal medyada 300bin takipçisi olan bi unfulicer bende ona paranoyak olacak derecede çok bağlandım çünkü ilk aşkımdı daha sonrasında ailelerimiz aralarında tanışma saflı düzenledi her şey çok güzel ilerlerken birden babalarımız arasında tartışma çıktı konu çok karışık ama kısaca benim babam tamamen tarikatlara karşı bi insan onun babası tarikatçı olduğu için aralarında baya büyük kavga çıktı babam deli oldu evi dağıttı evden kovdu daha sonrasında biz yine konuşmaya devam ettik 1.2 hafta babamın kulağına gitti tabi konuştuğumuz direk aldı aradı nişanlıma ağza alınmayacak hakaretler etti ben depresyona girdim intihara kalkıştım 5.6 kere saçlarımı 0 a vurdum anidepresiyan ilaçları kullanmaya başladım felan aradan 8
ay geçti bu sefer yine görücü geldi çok geliyordu ama annem reddediyordu yemi gelen kişiler babamın annemin medreseden ortak arkadaşıymış zorla ikna etmeye çalıştılar ama ben onu asla unutamadım hiçbir zaman aklımdan çıkmadı ve şimdi mecbur evlendiriliyorum ne yapacağım **** yazmak istiyorum ama beni kabul edermi bilmiyorum kafayı yicem lütfrn yardım edin intihar edicem
Off sarı bıyık vardi Flash tvde. En sevdigim bolumler onunkilerdi.
Medreseler kapatılmadı mı yaaaaherkese iyi akşamlar kısaca hayat hikayemden bahsedeyim 23 yaşındayım evin tek kızıyım bu zamana kadar hep medreselerde okudum çalıştım kaldım ailem maddi durumu iyi olmasına rağmen medreselerde zorunlu olarak bılaşık yıkadım taki geçen sene gelen görücü ile ilk başlarda yeminler ettim konuşmayacağıma dair ama kendisini görünce tamamen afalladım Annem numaramı verince sohbet etmeye başladık derken baya ilerledi ilişkimiz Ailelerimiz dini nikah yaptılar Kendisi her gece hayalini kurduğum kişiydi karşıma çıkardı rabbim herşeyiyle 10 da 10 luk daha önce görmediğim şehirleri ülkeleri beraber gezdik en ince ayrıntısına kadar beni düşünüyordu koluna dövmemi yaptıracak kadar seviyordu bana özgüvenimi ve gerçekten güzel olduğumu hissettirdi ve ablası şu an sosyal medyada 300bin takipçisi olan bi unfulicer bende ona paranoyak olacak derecede çok bağlandım çünkü ilk aşkımdı daha sonrasında ailelerimiz aralarında tanışma saflı düzenledi her şey çok güzel ilerlerken birden babalarımız arasında tartışma çıktı konu çok karışık ama kısaca benim babam tamamen tarikatlara karşı bi insan onun babası tarikatçı olduğu için aralarında baya büyük kavga çıktı babam deli oldu evi dağıttı evden kovdu daha sonrasında biz yine konuşmaya devam ettik 1.2 hafta babamın kulağına gitti tabi konuştuğumuz direk aldı aradı nişanlıma ağza alınmayacak hakaretler etti ben depresyona girdim intihara kalkıştım 5.6 kere saçlarımı 0 a vurdum anidepresiyan ilaçları kullanmaya başladım felan aradan 8
Arada bikaç kelimeyi yanlış yazmış ki inandırıcı olsunMedreseler kapatılmadı mı yaaaaAntidepresiyan mı antidepresandır o, kullandıysanız her gün aldığınız ilacın ambalajında "antidepresan" bilgisini okuyup doğrusunu öğrenmiş olmanız gerekirdi
Canı sıkıldıysa demek ki, ağam bizle eğlenirArada bikaç kelimeyi yanlış yazmış ki inandırıcı olsun
Benim deBen hiçbişey anlamadımŞimdi siz aranızda dini nikah olan insana mı aşıksınız, influencer ablaya mı yoksa görücü gelenlerden birine mi?
Off sarı bıyık vardi Flash tvde. En sevdigim bolumler onunkilerdi.
Samanyolu daha dini icerikliydi. Salih vardi hey gidi. Bu konu onlara daha uygun.
Eki Görüntüle 3632509
Babasi tarikatlara karsiymis bir deSaçmalamışsın iyice,medrese eğitimi alanlar ne zamandır erkek arkadaşlarıyla tatil tatil geziyor?
Var medreseler Cübbeli hocanın medreseleri var onlar eğitim kurumlarına medrese diyorlar ama onlar tarikat oluyor babası nasıl tarikat karşıtı bu kız orada kalmış nereden tutsan elinde kalıyorMedreseler kapatılmadı mı yaaaaAntidepresiyan mı antidepresandır o, kullandıysanız her gün aldığınız ilacın ambalajında "antidepresan" bilgisini okuyup doğrusunu öğrenmiş olmanız gerekirdi
Ama t-d harfleri kullanimi dogru degil.Arada bikaç kelimeyi yanlış yazmış ki inandırıcı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?