evliyim eski nişanlıma kaçmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben biliyorum onu hülleci oluyor di mi?
Eee öyle yapın siz de.

Saçmalamışsın iyice,medrese eğitimi alanlar ne zamandır erkek arkadaşlarıyla tatil tatil geziyor?

Babanız tarikattan değilse sizin medresede okumanıza nasıl izin verdi ve nişanlıyken mi ülke ülke gezdiniz. Dövme haram ve dindar aile.. Çelişkili geldi

Medreseler kapatılmadı mı yaaaa Antidepresiyan mı antidepresandır o, kullandıysanız her gün aldığınız ilacın ambalajında "antidepresan" bilgisini okuyup doğrusunu öğrenmiş olmanız gerekirdi

Şimdi benim anlamadığım sen medresede okumuşsun ee tarikat olmuyor mu o medreseler baban nasıl karşı anlamadım Diyanette mı okudun çalıştın?

Medreseler kapatılmadı mı yaaaa Antidepresiyan mı antidepresandır o, kullandıysanız her gün aldığınız ilacın ambalajında "antidepresan" bilgisini okuyup doğrusunu öğrenmiş olmanız gerekirdi
Var medreseler Cübbeli hocanın medreseleri var onlar eğitim kurumlarına medrese diyorlar ama onlar tarikat oluyor babası nasıl tarikat karşıtı bu kız orada kalmış nereden tutsan elinde kalıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…