Evliyim, eski sevgilim neden hala mesaj atmaya devam ediyor? Eşime söylemeliyim?

selin2209

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2024
24
6
6
Eski sevgilimle ayrıldıktan bir kaç ay sonra eşimle tanıştım ve çok severek evlendim. Üç yıldır evliyiz çok şükür herşey yolunda gidiyor. Ama eski sevgilimin attığı mesajları görünce keyfim çok kaçtı açıkçası. Her yerden engellediğim için onun attığı mesajlar spam kutusuna düşmüş, dün farkettim ben de. Üç dört kere belli aralıklarla (beş altı ay aralıklarla) telefonu açar mısın diye yazmış. Büyük ihtimalle beni aramaya çalıştı ama engelli olduğu için arama gitmedi. Eşimi çok seviyorum bana olan güvenini kırmaktan çok korkuyorum. Bu durumu ona söylemelimiyim? Neden evli olduğumu bildiği halde yazmaya devam ediyor?

Eski sevgilimle ayrıldıktan bir kaç ay sonra eşimle tanıştım ve çok severek evlendim. Üç yıldır evliyiz çok şükür herşey yolunda gidiyor. Ama eski sevgilimin attığı mesajları görünce keyfim çok kaçtı açıkçası. Her yerden engellediğim için onun attığı mesajlar spam kutusuna düşmüş, dün farkettim ben de. Üç dört kere belli aralıklarla (beş altı ay aralıklarla) telefonu açar mısın diye yazmış. Büyük ihtimalle beni aramaya çalıştı ama engelli olduğu için arama gitmedi. Eşimi çok seviyorum bana olan güvenini kırmaktan çok korkuyorum. Bu durumu ona söylemelimiyim? Neden evli olduğumu bildiği halde yazmaya devam ediyor?
Aynı durumda olsam söylerdim. Eşime eski sevgilisi vs yazsa kendim öğrenmek yerine ondan öğrenmeyi beklerim. Belki ilerleyen zamanlarda eşiniz öğrenirse neden söylemedin sakladın durumu olabilir.

Eşim takıntılı biri değilse, bunu kendisine çok dert edip didiklemeyecekse söyler rahatlarım. En azından bilsin diye. Sizin eşiniz nasıl? Çünkü eski sevgiliniz yazmaktan vazgeçmeyecek gibi.

Sizi çok sevdiğinden değil de erkekler hayatındaki kadının başka erkekle evlenmesini kaldıramıyor, yanındayken kıymetini bilmiyor ondan yazıyor. Ya da şuan boşluktadır , sizi yoklamaya çalışıyor acaba bana cevap verecek mi diye.

Numaranı değiştir . En temizi.

Mesajları açmadıysanız bırakın öyle haberiniz yok gibi hayatınıza devam edin ilerde bisey olursa ben gormedım der geçersiniz . Gerçekten ulaşmak isteseydi farklı bi numaradan yazar yada arardı belli ki karşı taraf nabız yokluyor hıc bulasmayın . Bugüne kadar nasıl bilmiyordunuzsa öyle devam edin

Bence eşinize söyleyin ve numaranızı değiştirin

Eşine söyleme diye tavsiye veren arkadaşlar, kendi sevgili yada eşlerine, onun eski kız arkadaşı düzenli yazsa acaba bilmek mi isterler yoksa istemezler mi? Kendileri görse ne düşünür mesela? Neden söylemedin, niye sakladın derler mi, demezler mi? Bende bunu merak ettim...

Konuya tavsiyem söylenmesi yönünde. Eşler arasında bu tür şeylerin saklanmaması taraftarıyım...

Back
X