Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar gidip karşıdaki kadına bisey yapmazlar .eşlerini uyarırlarEşine söyleme diye tavsiye veren arkadaşlar, kendi sevgili yada eşlerine, onun eski kız arkadaşı düzenli yazsa acaba bilmek mi isterler yoksa istemezler mi? Kendileri görse ne düşünür mesela? Neden söylemedin, niye sakladın derler mi, demezler mi? Bende bunu merak ettim...
Konuya tavsiyem söylenmesi yönünde. Eşler arasında bu tür şeylerin saklanmaması taraftarıyım...
Eşinize uygun bir şekilde anlatmanızı tavsiye ediyorum. Ben kendi adıma konuşayım, saklanan şeylerde art niyet ararım, elbette siz art niyetli değilsiniz, eşinizin huzuru kaçmasın diye kararsız kalmışsınız. Eşler arasında saklı gizli olmamalı.Eski sevgilimle ayrıldıktan bir kaç ay sonra eşimle tanıştım ve çok severek evlendim. Üç yıldır evliyiz çok şükür herşey yolunda gidiyor. Ama eski sevgilimin attığı mesajları görünce keyfim çok kaçtı açıkçası. Her yerden engellediğim için onun attığı mesajlar spam kutusuna düşmüş, dün farkettim ben de. Üç dört kere belli aralıklarla (beş altı ay aralıklarla) telefonu açar mısın diye yazmış. Büyük ihtimalle beni aramaya çalıştı ama engelli olduğu için arama gitmedi. Eşimi çok seviyorum bana olan güvenini kırmaktan çok korkuyorum. Bu durumu ona söylemelimiyim? Neden evli olduğumu bildiği halde yazmaya devam ediyor?
Eşiniz fevri tepki verecek, ders vermek için gidip bulayım, döveyim vs gibi tavırlara girmeyecek aklıselim bir insansa söyleyin. Yoksa hiç bahsedip başını belaya sokmayın, dolandırıcılar arayıp duruyor diye bahane edin ve hemen numaranızı değiştirin.Eski sevgilimle ayrıldıktan bir kaç ay sonra eşimle tanıştım ve çok severek evlendim. Üç yıldır evliyiz çok şükür herşey yolunda gidiyor. Ama eski sevgilimin attığı mesajları görünce keyfim çok kaçtı açıkçası. Her yerden engellediğim için onun attığı mesajlar spam kutusuna düşmüş, dün farkettim ben de. Üç dört kere belli aralıklarla (beş altı ay aralıklarla) telefonu açar mısın diye yazmış. Büyük ihtimalle beni aramaya çalıştı ama engelli olduğu için arama gitmedi. Eşimi çok seviyorum bana olan güvenini kırmaktan çok korkuyorum. Bu durumu ona söylemelimiyim? Neden evli olduğumu bildiği halde yazmaya devam ediyor?
Neden bu kadar korkuyorsunuz,hayırdır ne var deseniz eşinizi aldatmışmı oluyorsunuz,eşinize neden söylemek zorundasınız arayanı soranı,bu babadan eşine teslimiyet duygusunu bizim bu kadınlar nasıl aşacak biri slm verse eşime söylimmi şikayet ediymmi yanlış anlaşılırmı vs vs yanlış birşey yapmazsanız yanlış anlaşılmaz,sizin eşinize değil kendinize karşı sorumluluğunuz var insanlardan çekinmeyin eski sevgili sizin sevgiliniz sonuçta bağları kopartacak olanda sizsiniz,koru beni içgüdüsyle hareket etmeyin yani çoğu insana tuhaf gelebilir ama ataerkil korunma içgüdüsü baydı beni mesela,msj atma diyebilirsiniz,nedir hayırdır ne konuşacaz diye sorabilirsiniz,evliyim ben rahatsız oluyorum diyebilirsiniz,yada hiç cvp vermeyip engelini kaldırmayabilirsiniz,sınırsız seçenek var.Eski sevgilimle ayrıldıktan bir kaç ay sonra eşimle tanıştım ve çok severek evlendim. Üç yıldır evliyiz çok şükür herşey yolunda gidiyor. Ama eski sevgilimin attığı mesajları görünce keyfim çok kaçtı açıkçası. Her yerden engellediğim için onun attığı mesajlar spam kutusuna düşmüş, dün farkettim ben de. Üç dört kere belli aralıklarla (beş altı ay aralıklarla) telefonu açar mısın diye yazmış. Büyük ihtimalle beni aramaya çalıştı ama engelli olduğu için arama gitmedi. Eşimi çok seviyorum bana olan güvenini kırmaktan çok korkuyorum. Bu durumu ona söylemelimiyim? Neden evli olduğumu bildiği halde yazmaya devam ediyor?
Neden bu kadar korkuyorsunuz,hayırdır ne var deseniz eşinizi aldatmışmı oluyorsunuz,eşinize neden söylemek zorundasınız arayanı soranı,bu babadan eşine teslimiyet duygusunu bizim bu kadınlar nasıl aşacak biri slm verse eşime söylimmi şikayet ediymmi yanlış anlaşılırmı vs vs yanlış birşey yapmazsanız yanlış anlaşılmaz,sizin eşinize değil kendinize karşı sorumluluğunuz var insanlardan çekinmeyin eski sevgili sizin sevgiliniz sonuçta bağları kopartacak olanda sizsiniz,koru beni içgüdüsyle hareket etmeyin yani çoğu insana tuhaf gelebilir ama ataerkil korunma içgüdüsü baydı beni mesela,msj atma diyebilirsiniz,nedir hayırdır ne konuşacaz diye sorabilirsiniz,evliyim ben rahatsız oluyorum diyebilirsiniz,yada hiç cvp vermeyip engelini kaldırmayabilirsiniz,sınırsız seçenek var.Eski sevgilimle ayrıldıktan bir kaç ay sonra eşimle tanıştım ve çok severek evlendim. Üç yıldır evliyiz çok şükür herşey yolunda gidiyor. Ama eski sevgilimin attığı mesajları görünce keyfim çok kaçtı açıkçası. Her yerden engellediğim için onun attığı mesajlar spam kutusuna düşmüş, dün farkettim ben de. Üç dört kere belli aralıklarla (beş altı ay aralıklarla) telefonu açar mısın diye yazmış. Büyük ihtimalle beni aramaya çalıştı ama engelli olduğu için arama gitmedi. Eşimi çok seviyorum bana olan güvenini kırmaktan çok korkuyorum. Bu durumu ona söylemelimiyim? Neden evli olduğumu bildiği halde yazmaya devam ediyor?
Siz korkmak deyin, ben önlem almak diyeyim. Bitmiş gitmiş bir ilişki, üzerine kadın evlenmiş, hâlâ mesaj atıp arıyor. Eşinin yolunu kesse mesela? Haberdar olması daha iyi değil mi?Neden bu kadar korkuyorsunuz,hayırdır ne var deseniz eşinizi aldatmışmı oluyorsunuz,eşinize neden söylemek zorundasınız arayanı soranı,bu babadan eşine teslimiyet duygusunu bizim bu kadınlar nasıl aşacak biri slm verse eşime söylimmi şikayet ediymmi yanlış anlaşılırmı vs vs yanlış birşey yapmazsanız yanlış anlaşılmaz,sizin eşinize değil kendinize karşı sorumluluğunuz var insanlardan çekinmeyin eski sevgili sizin sevgiliniz sonuçta bağları kopartacak olanda sizsiniz,koru beni içgüdüsyle hareket etmeyin yani çoğu insana tuhaf gelebilir ama ataerkil korunma içgüdüsü baydı beni mesela,msj atma diyebilirsiniz,nedir hayırdır ne konuşacaz diye sorabilirsiniz,evliyim ben rahatsız oluyorum diyebilirsiniz,yada hiç cvp vermeyip engelini kaldırmayabilirsiniz,sınırsız seçenek var.
Ben bilirim eşimin/sevgilim ne tepki vereceğini, konu sahibi de bilir diye düşünüyorum. Ne yapsin sonsuza dek yazsın mı adam?Hanımlar gidip karşıdaki kadına bisey yapmazlar .eşlerini uyarırlar
Ama erkek adam sizce nasıl tepki verir bilinir mi ?
Bir sene önce iki msj atmış tlfnunu açarmısın demiş,belki birşey söyleyecek,belki birşeyi kaldı onu isteyecek neden illaki takıntılı manyak muamelesi gördüki,bir erkeği eski sevgilisi rahatsız etse karısına karıcım başını belaya sokma ama beni eski sevgilim rahatsız ediyormu diyor?yooo kadınlar bağırıp çağırıp kocasına kızıyor engelle oradan buradan diyor konu kapanıyor,kocana söylersen gidip kavga çıkartabilir olay çirkinleşebilir,yani yolunu kesse ne diyecek zaten ne yanlış anlaşılacak yanlış birşey yapmadıysan adam ne diyecekki,adam ruh hastası diyelim ben manyakmıyım eşimi neden onun üstüne salayım bana zarar gelmesin diye?bakın söylediğiniz her olay kendinizi koruma içgüdüsüne bağlı,akıllı insan elin soytarısından korkmaz korkacak raddeye getirirse gider şikayetçi olur zaten.Siz korkmak deyin, ben önlem almak diyeyim. Bitmiş gitmiş bir ilişki, üzerine kadın evlenmiş, hâlâ mesaj atıp arıyor. Eşinin yolunu kesse mesela? Haberdar olması daha iyi değil mi?
Akıllı insan korkar, ortalık türlü çeşit ruh hastası kaynıyor.
tepkisini bilseydi uygulardı muhtemelen kendı de şüpheye düştü diye düşünüyorum . Artık ne yapacaksa kendi bilir akıl vermiyoruz fikir sadece almak isterse alır istemezse almazBen bilirim eşimin/sevgilim ne tepki vereceğini, konu sahibi de bilir diye düşünüyorum. Ne yapsin sonsuza dek yazsın mı adam?
Kesinlikle eşinizle paylaşmanızı öneririm. ruh hastasında aile kavramı da yok belli ki.Geçen ay yazmış, mesajları gördükten sonra belalı olabileceğini düşünmeye başladım açıkçası.
Heh, böyle tepki verecekse, başını belaya sokmamak için hiç bahsetmeyin, yazsın dursun zaten engellemişsiniz. Farklı numaralardan ulaşmayı denerse numaranızı değiştirirsiniz. Daha da ileri gidecek olursa şikayetçi olursunuz...Kızların cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim, toplu bir şekilde buradan cevap vereyim dedim. Eşim eski sevgilimi biliyor o açıdan bir korkum yok. Beni korkutan şey eşimin bu mesajlara tepkisi, bana güvendiğini biliyorum ama bir erkeğin evli bir kadına yazmasına aşırı sinirlenir, etik ve ahlak değerleri çok gelişmiş biri o yüzden tepkisinden korkuyorum. Çok net hatırlıyorum bir keresinde haberlerde bir adam mahalle tarafından dayak yemiş evli bir kadına yanaştığı için, haberi izlerken oh olsun elleri dert görmesin adamların ben de aynısı yapardım demişti. Şimdi de bu yüzden iş büyümesinden korkuyorum. Eski sevgilim dayak yiyecek diye değil (ki çok haketti bence) eşimin başına bir iş gelir diye , polislik olması vs vs. hakliyken haksız konuma düşer diye korkuyorum.
Yukarıda da biri yazmıştı amacı gerçekten bana ulaşmak olsaydı zaten başka bir numaradan vs denerdi ama bence sadece beni huzursuz etmek istiyor ki başardı da. Umarım iş şikayet emeğe kadar gitmezHeh, böyle tepki verecekse, başını belaya sokmamak için hiç bahsetmeyin, yazsın dursun zaten engellemişsiniz. Farklı numaralardan ulaşmayı denerse numaranızı değiştirirsiniz. Daha da ileri gidecek olursa şikayetçi olursunuz...
Sol geç o zaman . Eşine söylemeye gerek yok şu aşamada. Ama sana zarar verecek tipte biri ise , fiziki takip edebilecek vs tabiki söyle. Haricinde de şimdilik tepki verme. Ama ileri bir hareket yaparsa söyle benceBence eşinize söyleyin ve numaranızı değiştirin
Numarasınızı ve sosyal medyanınızı değiştirin, belliki evli bir kadına yazacak kadar tiyniyetsiz biri. Ben olsam eşime derdim ama bi yandan eşimin tepkisinden başını belaya sokmasından korkardım. Kesinlikle adamı dövmeden bırakmazdı çünkü eşimi biliyorum bu olaylara tepkisini biliyorum. Bu yüzden ısrarlı durum yoksa kendim siler atardım.Yukarıda da biri yazmıştı amacı gerçekten bana ulaşmak olsaydı zaten başka bir numaradan vs denerdi ama bence sadece beni huzursuz etmek istiyor ki başardı da. Umarım iş şikayet emeğe kadar gitmez
Zaten açar mısın telefonu yazmış başka hiç bir şey yok
Uc senedir durmus durmus gecen ay mi gondermis tum mesajlari.Geçen ay yazmış, mesajları gördükten sonra belalı olabileceğini düşünmeye başladım açıkçası.
Yok hayır belli aralıklarla yazmış ilk mesaj 2022 , sonraki mesaj 2023, bir sonraki mesaj 2024, son mesajı da geçen ay. Yani her yıl bir kere yazmış ama ben dün gördüm hepsini .Hep de aynı şeyi yazıyor telefonu açar mısınUc senedir durmus durmus gecen ay mi gondermis tum mesajlari.
Belki kendi de evlendi bosandi veya iliskisi bitti simdi senin huzurunu kacirayim diyor