Evliyim, eski sevgilim neden hala mesaj atmaya devam ediyor? Eşime söylemeliyim?

Şunu soyleyince ne olacak ki? Bana sacma geliyor ben söylemezdim, kendim de bilmek istemezdim. Esime eski sevgilisi teli acar misin yazsa eee yani? Gidip kizin agzini mi kiracagim neden bileyim
İşte çok saçma, telefonu açar mısın ? Erkeklerin kafasını cidden merak ediyorum bazen gerçek açacağımı mı düşündü bilmiyorum ki

Yok hayır belli aralıklarla yazmış ilk mesaj 2022 , sonraki mesaj 2023, bir sonraki mesaj 2024, son mesajı da geçen ay. Yani her yıl bir kere yazmış ama ben dün gördüm hepsini .Hep de aynı şeyi yazıyor telefonu açar mısın🤷‍♀️
Ya belki de seni deneyedek acsan ona ulassan esine donup bak benimle hala gorusuyor diyecek. Huzur kacirmasina izin verme esinle hersey yolundaysa

Ya belki de seni deneyedek acsan ona ulassan esine donup bak benimle hala gorusuyor diyecek. Huzur kacirmasina izin verme esinle hersey yolunday
Bu niyetle yazıyorsa zaten iyi ki zamanında ayrılmışım, evli birinin yuvasını yıkmak isteyen biriyle zaten iyi ki olmamışım. Eşimi çok seviyorum, iyi ki onunla evlenmişsim. İlişkimiz en az hasar alacak kadar halletmek istiyorum bu işi o yüzden de buradan yardım aldım

Bu niyetle yazıyorsa zaten iyi ki zamanında ayrılmışım, evli birinin yuvasını yıkmak isteyen biriyle zaten iyi ki olmamışım. Eşimi çok seviyorum, iyi ki onunla evlenmişsim. İlişkimiz en az hasar alacak kadar halletmek istiyorum bu işi o yüzden de buradan yardım aldım
Bu da bir olasilik, daha once iliski yasayip adami tanimaya calisan sizsiniz biz degil. Ama belli araliklarla duzenli olarak yoklama cekmis size. Bekleyelim bakalim 1 sene sonra yine yazacak mi😂

Bu da bir olasilik, daha once iliski yasayip adami tanimaya calisan sizsiniz biz degil. Ama belli araliklarla duzenli olarak yoklama cekmis size. Bekleyelim bakalim 1 sene sonra yine yazacak mi😂
Allah korusun bu stresi bir daha yaşamak istemiyorum, inşallah evlenir de yazmaz bir daha tek duam bu bu saatten sonra

Kızların cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim, toplu bir şekilde buradan cevap vereyim dedim. Eşim eski sevgilimi biliyor o açıdan bir korkum yok. Beni korkutan şey eşimin bu mesajlara tepkisi, bana güvendiğini biliyorum ama bir erkeğin evli bir kadına yazmasına aşırı sinirlenir, etik ve ahlak değerleri çok gelişmiş biri o yüzden tepkisinden korkuyorum. Çok net hatırlıyorum bir keresinde haberlerde bir adam mahalle tarafından dayak yemiş evli bir kadına yanaştığı için, haberi izlerken oh olsun elleri dert görmesin adamların ben de aynısı yapardım demişti. Şimdi de bu yüzden iş büyümesinden korkuyorum. Eski sevgilim dayak yiyecek diye değil (ki çok haketti bence) eşimin başına bir iş gelir diye , polislik olması vs vs. hakliyken haksız konuma düşer diye korkuyorum.
O zmn gıdın eşim bilmesin sartıyla polise şikayet edın .yada mesajları silip görmemiş gıbı devam. Ama sakın cevap vermeyın.nokta dahi yazmayın .

bence bir daha mesaj atarsa şöyle bir mesaj atıp tekrar engelleyin:
‘Ben evli bir kadınım elimi çok seviyorum ve çok mutluyum bu yaptığın evli bir kadını mesajla taciz etmek, bir daha bana mesaj atarsan durumu hem eşimle paylaşıcam hem de seni savcılığa şikayet edicem evli bir kadını rahatsız etmekten’

Bence söyleme. Ama sen kendi eşini daha iyi bilirsin. Benimde iki eski sevgilim yazdı ekledi ama ben eşime söylemedim. Çünkü eşim biraz takıntılı bir tip ve neden hala seni arıyor der kıskanır. Çünkü biriyle uzun derin bir ilişkim olmuştu çokta öğrensin canı sıkılsın istemem. İlişkimizin başlangıcında özellikle bana eski ilişkilerini anlatma dedi sevmiyor bu konuları. Ama senin eşin daha esnek biriyse söyleyebilirsin.

Bence söyleme. Ama sen kendi eşini daha iyi bilirsin. Benimde iki eski sevgilim yazdı ekledi ama ben eşime söylemedim. Çünkü eşim biraz takıntılı bir tip ve neden hala seni arıyor der kıskanır. Çünkü biriyle uzun derin bir ilişkim olmuştu çokta öğrensin canı sıkılsın istemem. İlişkimizin başlangıcında özellikle bana eski ilişkilerini anlatma dedi sevmiyor bu konuları. Ama senin eşin daha esnek biriyse söyleyebilirsin.
Hiç esnek değil, ki ben de değilim aslında. Sizin de başınıza gelmiş bir nevi rahatladım bir tek ben bu durumda olmadığı için. Sonrasında ne oldu peki devam ettiler ki yazmaya başka numaradan vs yoksa bıraktılar mı zamanla?

Hiç esnek değil, ki ben de değilim aslında. Sizin de başınıza gelmiş bir nevi rahatladım bir tek ben bu durumda olmadığı için. Sonrasında ne oldu peki devam ettiler ki yazmaya başka numaradan vs yoksa bıraktılar mı zamanla?
Bıraktılar. Tacize girmediler. Ben adım atarsam atlarlar anca öyle diyeyim. Eğer sizde de ısrarlı bir taciz yoksa bence konuyu büyütmeyin. Eşinizle yüz göz olmayın. Erkeklerin kafası bizim gibi çalışmıyor neyini unutamadı da yazıyor gibi bir algılamaları var. Dediğimi gibi çok kıskanç olmayan erkekler de var ama eşiniz kıskançsa olayı size çevirir

Bıraktılar. Tacize girmediler. Ben adım atarsam atlarlar anca öyle diyeyim. Eğer sizde de ısrarlı bir taciz yoksa bence konuyu büyütmeyin. Eşinizle yüz göz olmayın. Erkeklerin kafası bizim gibi çalışmıyor neyini unutamadı da yazıyor gibi bir algılamaları var. Dediğimi gibi çok kıskanç olmayan erkekler de var ama eşiniz kıskançsa olayı size çevirir
Ben de sizin gibi yapmaya karar vermiştim isabet oldu. Sınır çizgiyi açmadığı sürece eşime söylemeyeceğim zamanla bırakır inşallah

Ben de sizin gibi yapmaya karar vermiştim isabet oldu. Sınır çizgiyi açmadığı sürece eşime söylemeyeceğim zamanla bırakır inşallah
Bırakır bırakır merak etmeyin yılda bir kere aklına gelince yazan adamdan bir şey çıkmaz

Ben olsam söylerdim şayet bir gün denk gelse ve görse bunca zaman bana neden söylemedin dese adam hak. Tesadüfen fark ettiğinizi anlatabilirsiniz eğer eşiniz makul biri ise

Eşine söyleme diye tavsiye veren arkadaşlar, kendi sevgili yada eşlerine, onun eski kız arkadaşı düzenli yazsa acaba bilmek mi isterler yoksa istemezler mi? Kendileri görse ne düşünür mesela? Neden söylemedin, niye sakladın derler mi, demezler mi? Bende bunu merak ettim...

Konuya tavsiyem söylenmesi yönünde. Eşler arasında bu tür şeylerin saklanmaması taraftarıyım...
Ben aksini düşünüyorum, eşimin başına böyle bir şey gelse her yerden engellediği birini tesadüfen gördüyse bana söyleyip huzurumu kaçırmasını istemezdim. Ben de söyleyince ne olacak ki? Adam kafada kurup duracak. Zaten engellemişim. Spam klasörüne bakmasam görmeyecektim bile. Ama başka numaralardan arar, engellediğim halde fakrli hesaplardan yazar ışte artik o zaman söylenmeli tabi

Eşine söyleme.erkeklerin kafası direk vurmaya kırmaya dövmeye çalışır.durduk yere bela açmayın başınıza.en güzel numara degismek

Söylemezdim kocama başını belaya sokmazdim.adama mailine şikayetçi olacağımı bildiren net bir şekilde mail atardım.boyle hir saplantılı biri vardı benim de, sürekli arıyordu bekarken korkmuştum savcılığa vereceğim deyince bir daha aramadi

Back
X