• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim evli birinden hamile kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelinlerininde onlari saydiği

Gelinlerinde onlari saydığı söylenemez evlendi evleneli oğullarinin evine rahatça gidememiş bir anne baba onlara büyü yapan bir gelin kim kime layiktir orasini Allah bilir onlar beni taniyor babasi benide biliyor evli olduğumu herkes herşeyin farkinda siz rahat olun sadece Yanlış olan evliyken böyle duruma girmemdi Bunu kabul ediyorum şuan çaresizim
Gelin k.v ye büyü yapmış. Herkes Sizi istiyor. 3 haftalık hamilesiniz.
Test yaptim adet tarihimden

Ne testi bu son adet tarihi ne?

Boşandıktan sonra 300 gün iddet süreniz var tekrar evlenebilmek için. Bu iddet süresi içinde doğan çocuk nesebi evli olduğunuz kişidir. Yani çocuk onun üzerine olur.

Gerçi nerden baksan elinde kalıyor bu konu... Türk medeni kanununa göre iddet dicem olmayacak. İslama göre dicem o hiç olmayacak şu duruma. Ne diyeceğimi şaşırdım.

Tek diyebileceğim ülke nereye gidiyor ,insanlık nereye gidiyor bir bilen varsa söylesin...

küfür etmeyelim de ne yapalım? eferin mi diyelim yada allab ıslah etsin deyip kenara mı çekilelim... hayat tarzı,onun tercihi diye diye ahlaksızlığı kanıksatmaya çalışır olduk ya... iki bekar sevişmiş hamile kalmış olsa de küfretmeye, eleştirmeye ne hakkın var diye ama aldatma var aptal yerine konma var .
aferin demeyin
onaylamayın
yadırgayın
size zarar veriyorsa şikayet edin ama küfür etme hakkına sahip değiliz
bunu unutmayın
ahlaksızlığı kanıksamak değil bu kişisel alanınızı belirlemektir
geçmiş zamanın ahlak anlaıyışı ahlaksızlık yapanı taşlayarak öldürmeye kadar gider
hayır sınırlarımız ölçüsünde itiraz etmeye hakkımız var onun dışında herkes sınırını bilmeli

Gelinlerinde onlari saydığı söylenemez evlendi evleneli oğullarinin evine rahatça gidememiş bir anne baba onlara büyü yapan bir gelin kim kime layiktir orasini Allah bilir onlar beni taniyor babasi benide biliyor evli olduğumu herkes herşeyin farkinda siz rahat olun sadece Yanlış olan evliyken böyle duruma girmemdi Bunu kabul ediyorum şuan çaresizim
Gelinleri gerçekten çok kötü bi kadınmış yaa.
Aile, oğulceğizlerinin evine rahatça girip çıkamamış.
Ona dersini vermişsiniz,çok iyi yapmışsınız.

Siz evlenince birlikte yaşayın,madem siz layıksınız o aileye.Alem gelin görsün.
Hadi inşallah.

valla tecrübe ettiği şeye hala dikkat etmemesi zaten ciddiye almadığını gösteriyor.
korunmayı öğrenir insan. vuruvereni kızını hakim kendisine vermeyince görecek.
bu kadar sorumsuzluk olmaz. bu kadar gelişine yaşanmaz.

Iyi de adam da masum degil bu case'de. Sanmiorum hakimin kadin hamile diye cocugu babaya niye versin. En kötü baskasindan degil bu lavuktan hamileyim der alninda da yazmio ya hamile oldugu ayrica. Ya da komple gizler. Anlasmaliysa zaten bir ay surmez bosanmalari ki.

Gelinleri gerçekten çok kötü bi kadınmış yaa.
Aile, oğulceğizlerinin evine rahatça girip çıkamamış.
Ona dersini vermişsiniz,çok iyi yapmışsınız.

Siz evlenince birlikte yaşayın,madem siz layıksınız o aileye.Alem gelin görsün.
Hadi inşallah.
Siz anca dalgaya alin zaten sizde o gelinlerdenseniz demekki zorunuza gitti herhaldee

İşinize gelmeyince illa kötüleyecek birşey buluyorsunuz değil mi işin içyüzünü bile bilmeden işte önyargılar insanlarim kattiyen vazgeçemediğiiii şey
nıye zorunuza gıttı
evlıyken hamıle kaldıgınız sevgılıze uygun oldugunuzu soyledım ?
yoksa yanlıs bırseyler oldugunu mu fark ettınız ?

Kesin öyledir zaten
Hiç olmadı ayrıldık demez mi bu herifler ya hep bi' ex e gömme hali

Iyi de adam da masum degil bu case'de. Sanmiorum hakimin kadin hamile diye cocugu babaya niye versin. En kötü baskasindan degil bu lavuktan hamileyim der alninda da yazmio ya hamile oldugu ayrica. Ya da komple gizler. Anlasmaliysa zaten bir ay surmez bosanmalari ki.

adam salak mı sevişmediği kadının nasıl hamile bıraktığını sorgulamasın:))
adam masum değil elbette ama kadın affetmiş. süresi var aldatılmayı mahkemede sebep olarak göstermenin.

.Hata yaptigini dusundugunu sanmiyorum madem oyle bir hata yaptin vicdanin rahat mi kocanin ustune soyuna malina yuregine baskasinin evladini koymaya?

.Hala rezil olmamayi dusunuyorsun.Allah insAllah kocana gosterir gercekleri.

.Bu adamin ailesi demiyor mu evli kadin utanmiyor mu seninle olmaya.Demek sulalece ahlaksizlar.

.Utanmadan tanimadigin bir kadinin arkasindan konusuyorsun.Kime inanarak kocan gibi bir adam sevgilin unutma.

.Kimseyi kinamiyorum Allah sasirtmasin. Ama hala kendini aklamaya calisiyorsun.

.Kocanin zina gunahi kocana senin gunahin sana.Hesabini Allah a vereceksin bize kendini ispatlamaya kalkma.

Hadi sevistin baskasiyla
Bari korunmayi dogru duzgun hallediverseydiniz
Esinizle olan nikah kagit uzerinde herhalde su anda,ayni evi ve ayni hayati paylasma durumunuz yoktur umarim.
Tabi boyle bile olsa bosanma davanizi ,alacaginiz yani su anda artik alamayacaginiz tazminati ve varsa eger cocuklarinizin velayet durumunu da etkileyecek bu is. Ayni sekilde sevgilinizin de bu sorunlari olacak. Karninizdakini doguracaksaniz evlenmeden tek basiniza doguracaksiniz. Umarim bunu gogusleyecek durumdasinizdir.

Her koyun kendi bacagindan asilir diyorlar ya yok oyle bir sey,yaptiklariniz toplumu etkiliyor. Dogmus
Dogmamis cocuklarinizi etkiliyor,baska kadinlarin ve varsa onlarin cocuklarinin hayatini etkiliyor. İnsanlarin hayatini ve kaderlerini degistirmeye hakkimiz ve haddimiz yok degil mi? Keske bekar olsaydi bari sevgiliniz. Yanlis olmus ama olmus iste,bundan sonrasi icin kolay gelsin ne diyelim.

Ne kadar ağır yorumlar var ya kadın zaten pişmanım diyo kadın kadının düşmanı resmen taşlamadığınız kalmış bir.
Ortada masum bir bebek var herşeyden önce.
Bi fikrim yok sizi de kınamıcam küfür edip hakaret de etmicem çünkü HAYAT BU KINADIĞINI YAŞAMADAN ÖLMEZMİŞ İNSAN
Allah yardımcınız olsun inşallah.

Ben şunu anlayamıyorum neden normal birşeymiş gibi bu tarz konular buralarda anlatılır sürekli...
Birçok genç kızlarımızda okuyor buraları...
Normalleştiriliyor resmen bu tarz yaşamlar...
Evli biriyken başka evli biriyle olmak için yeterince aklınız varmış zaten konu sahibesi hanımefendi... Bundan sonrası içinde eminim buradaki pek çok kişiden daha zehir gibi çalışır aklınız...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X