- 3 Ekim 2007
- 14.603
- 36.443
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi yagmurdansonrahira
Şu düştüğün hallere bak bir de ettiğin laflara!Gülme komşuna gelir başına demiş atalarimizzzzz
Cidden atalarımız mı şu an sorun sence?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu düştüğün hallere bak bir de ettiğin laflara!Gülme komşuna gelir başına demiş atalarimizzzzz
Test yaptim adet tarihimden3 haftalık hamileliği nasıl öğrendiniz?
Şu düştüğün hallere bak bir de ettiğin laflara!
Cidden atalarımız mı şu an a
Gelin k.v ye büyü yapmış. Herkes Sizi istiyor. 3 haftalık hamilesiniz.Gelinlerininde onlari saydiği
Gelinlerinde onlari saydığı söylenemez evlendi evleneli oğullarinin evine rahatça gidememiş bir anne baba onlara büyü yapan bir gelin kim kime layiktir orasini Allah bilir onlar beni taniyor babasi benide biliyor evli olduğumu herkes herşeyin farkinda siz rahat olun sadece Yanlış olan evliyken böyle duruma girmemdi Bunu kabul ediyorum şuan çaresizim
Test yaptim adet tarihimden
Ne testi bu son adet tarihi ne?
Gülme komşuna gelir başına demiş atalarimizzzzz
aferin demeyinküfür etmeyelim de ne yapalım? eferin mi diyelim yada allab ıslah etsin deyip kenara mı çekilelim... hayat tarzı,onun tercihi diye diye ahlaksızlığı kanıksatmaya çalışır olduk ya... iki bekar sevişmiş hamile kalmış olsa de küfretmeye, eleştirmeye ne hakkın var diye ama aldatma var aptal yerine konma var .
Gelinleri gerçekten çok kötü bi kadınmış yaa.Gelinlerininde onlari saydiği
Gelinlerinde onlari saydığı söylenemez evlendi evleneli oğullarinin evine rahatça gidememiş bir anne baba onlara büyü yapan bir gelin kim kime layiktir orasini Allah bilir onlar beni taniyor babasi benide biliyor evli olduğumu herkes herşeyin farkinda siz rahat olun sadece Yanlış olan evliyken böyle duruma girmemdi Bunu kabul ediyorum şuan çaresizim
İşinize gelmeyince illa kötüleyecek birşey buluyorsunuz değil mi işin içyüzünü bile bilmeden işte önyargılar insanlarim kattiyen vazgeçemediğiiii şeyaslında bırbırlerıne cok uygunlar
aslında bırbırlerıne cok uygunlar
valla tecrübe ettiği şeye hala dikkat etmemesi zaten ciddiye almadığını gösteriyor.
korunmayı öğrenir insan. vuruvereni kızını hakim kendisine vermeyince görecek.
bu kadar sorumsuzluk olmaz. bu kadar gelişine yaşanmaz.
Siz anca dalgaya alin zaten sizde o gelinlerdenseniz demekki zorunuza gitti herhaldeeGelinleri gerçekten çok kötü bi kadınmış yaa.
Aile, oğulceğizlerinin evine rahatça girip çıkamamış.
Ona dersini vermişsiniz,çok iyi yapmışsınız.
Siz evlenince birlikte yaşayın,madem siz layıksınız o aileye.Alem gelin görsün.
Hadi inşallah.
nıye zorunuza gıttıİşinize gelmeyince illa kötüleyecek birşey buluyorsunuz değil mi işin içyüzünü bile bilmeden işte önyargılar insanlarim kattiyen vazgeçemediğiiii şey
peesssSiz anca dalgaya alin zaten sizde o gelinlerdenseniz demekki zorunuza gitti herhaldee
Gelinlerininde onlari saydiği
Iyi de adam da masum degil bu case'de. Sanmiorum hakimin kadin hamile diye cocugu babaya niye versin. En kötü baskasindan degil bu lavuktan hamileyim der alninda da yazmio ya hamile oldugu ayrica. Ya da komple gizler. Anlasmaliysa zaten bir ay surmez bosanmalari ki.