• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim evli birinden hamile kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle olduğunu bende biliyorum ama olana ve ölene çare olmuyor mantıken toplumsal bakarsan aynen öylee sizin düşündüğünüz gibi.. Ama maleesefff işin içine duygular girince kör oluyor mantık devre dışı kalıyor ama diyorsun geri dönemiyorsun tıpkı kaza yapanların dönmek isteyip geri dönemediği gibi

evet duygular... hmmm tam olarak hangisi? bu ne duygu arsızlığı yahu.
daha yeni kocanızın koynundaydınız.
ne ara o evlilik fiilen bitti, kağıda geçti.
üstüne yenisine aşık oldunuz.
sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyeyim de mi demediniz?
yoğurtta değil ki adam, evli yahu evli.
duygu demişken bir de annesiniz sanırım.
nefret ederim bir kadını anneliğinden vuranlardan ama annelik duygunuz, çocuğunuz için evlilik devam ettirecek kadar yogunken, evli adamın koynuna girmemeye yetmiyor mu?
ama duygular...
siz boşanırken yada çocugu aldırırken yada yalan söylerken, yetiştirdiğiniz çocuktan utanmıyor musunuz?
tek duygu şehvet mi?
nerede kaldı sadakat, sevgi, saygı, utanma, dürüstlük?
kaza falan denmez buna.
kendinizi böyle rahatlatıyorsanız boşa.

Ben şunu anlayamıyorum neden normal birşeymiş gibi bu tarz konular buralarda anlatılır sürekli...
Birçok genç kızlarımızda okuyor buraları...
Normalleştiriliyor resmen bu tarz yaşamlar...
Evli biriyken başka evli biriyle olmak için yeterince aklınız varmış zaten konu sahibesi hanımefendi... Bundan sonrası içinde eminim buradaki pek çok kişiden daha zehir gibi çalışır aklınız...
sanırsın ki şimdiye kadar aldatma evliyken ilişki yaşama hiç olmamışta bunlar burada ilk kez konuşuluyor
geçler burayı okuyacak ta bilmem ne

adam salak mı sevişmediği kadının nasıl hamile bıraktığını sorgulamasın:))
adam masum değil elbette ama kadın affetmiş. süresi var aldatılmayı mahkemede sebep olarak göstermenin.

Kadin inkar etcek mahkemede, adam hamile oldugunu öğrense bile diyorum. Yok babalik testi bilmem ne uzayacak mevzu için aldatip giden adam ne ugrasacak ya. Erkegin hamile kalma sansi yok diye aldatmis oldugu gercegi degisio mu. Kalabilse once o kalirdi :D

Sizi asla kinamiyorum ama koca kadinsiniz bi ertesi gün hapını almayi da akıl etseydiniz keşke. Su durumda yapacağınız şey eğer aileniz çevreniz bu durumu kaldırabilecekse, siz kendiniz ozguvenli, kendi başına ayakları üzerinde durabilen, elalemin yorumlarına kulak tikayabilecek biriyseniz hemen boşanma davasını açın, çocuğu doğurun ve gerçek babanın nüfusuna geçmesi için işlemleri başlatın. Ben olsam böyle yapardım çünkü hicbir zaman kim ne der önemseyen bi tip olmadım. Ama o çocuğa tek başınıza bakacaksınız gibi görünüyor, sonra eski eşiniz yahut akrabalarınız sizin için evliyken başkasından çocuk peydahlamis vs diye konuştuğunda perişan olacaksaniz, çevreniz tutucuysa ve aileniz de destek olmayacaksa en önemlisi bakacak maddi gücünüz yoksa çocuğu aldırmaniz herkes için en doğrusu olur diye düşünüyorum.

Ee sende baskasinin karisin8 aldatmasına sebep olmussun. Kendine yapilani neden başkasına yaptin. Boşanmayı bekle,bekleyemedin korun. Ama en onemlisi neden evli bir adam ? Sen neden kendi basina geleni baskasina da yasattin. rezilsiniz . Sizin gibiler icin rabbimin cok guzel adaleti var cok şükür! Insallah kocana senden diyede yutturmazsin. birde o cocugu aldirisan al sana double gunah

Ne kadar ağır yorumlar var ya kadın zaten pişmanım diyo kadın kadının düşmanı resmen taşlamadığınız kalmış bir.
Ortada masum bir bebek var herşeyden önce.
Bi fikrim yok sizi de kınamıcam küfür edip hakaret de etmicem çünkü HAYAT BU KINADIĞINI YAŞAMADAN ÖLMEZMİŞ İNSAN
Allah yardımcınız olsun inşallah.
Sizin o dediginiz yani kadın kadının düşmanı lafını konu sahibi evli sevgilisinin karısına yapıyor. Biraz idrak :deli:

Siz anca dalgaya alin zaten sizde o gelinlerdenseniz demekki zorunuza gitti herhaldee
:kahve:
Bu hikayedeki kimsenin yerinde değilim :)
Ve siz beni 'bozabilecek' seviyede hiç değilsiniz.
Şimdi de kınadığımı yaşamadan ölmeyeceğimi söyleyeceksinizdir zahmet edip alıntılamayın.
Hadi iyi geceler :)
:KK55:

aklı başında hiç kimse kendini bu duruma düşürmez.
cahilliğini özlü sözlerle kapatmaya çalışacağına yarın bir sağlık ocağına git korunma yöntemlerini öğren.
sağol tavsiyelerin için
evet duygular... hmmm tam olarak hangisi? bu ne duygu arsızlığı yahu.
daha yeni kocanızın koynundaydınız.
ne ara o evlilik fiilen bitti, kağıda geçti.
üstüne yenisine aşık oldunuz.
sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyeyim de mi demediniz?
yoğurtta değil ki adam, evli yahu evli.
duygu demişken bir de annesiniz sanırım.
nefret ederim bir kadını anneliğinden vuranlardan ama annelik duygunuz, çocuğunuz için evlilik devam ettirecek kadar yogunken, evli adamın koynuna girmemeye yetmiyor mu?
ama duygular...
siz boşanırken yada çocugu aldırırken yada yalan söylerken, yetiştirdiğiniz çocuktan utanmıyor musunuz?
tek duygu şehvet mi?
nerede kaldı sadakat, sevgi, saygı, utanma, dürüstlük?
kaza falan denmez buna.
kendinizi böyle rahatlatıyorsanız boşa.
Bu böyle sizin dediğiniz gibi bir anlık bir mesele değil Öyle uzaktan atıp tutmasi konuşması da kolaydır herzaman Yılların birikimi. İcimde ölen biri O da bende birbimizi bulduğumuz için dua eden insanlarız Herkes birini bulur bu hayatta Birbirini bulmak çok az insana nasip olur Ha ben bunlari yaşıyorum çocuğumu unutuyor değilim ayrıca

anlatmak istediğim o şekilde yapılmalı değil. Evet yaptığı yanlış ama az çok ne hissettiğini biliyorum. Kadın beğenilmek ister ve en savunmasız zamanında gelmiş bu başına bu durum.

Her beğenene sizin deyiminizle kendini mi sunmalı bir kadın. Hiç değerleri, prensipleri olmasın mı? Annelik ve hala başkasıyla evli olmanın sorumluluklarını hissetmemeli mi? Aldatılan diger kadın ve çocuklar? Kendine olan saygısı? Karnında can bulan bebeğin yaşama hakkının bile kendi ellerinde olduğunu düsünüyor baksanıza. Nerden baksam bencillik akıyor.

Çocuk sahibi olan bir kadın korunmasız yasadığı her birleşmenin hamilelik sansi doguracağını bilir ve hamilelik düsünmüyorsa korunma yöntemi arar. He bunu bilmek için evli olmaya bile gerek yoktur da neyse.

Adam çocuğu kabul ediyormuş. Çok merhametliymis paşam. Uçkuru derdine yıkılan yuvasını, varsa o evdeki çocuklarıda düsünmüs mü? Konu sahibi hayatını mahvettiği, belki travma yaşamasına sebep olacağını diğer kadını hiç düşünmüş mü? Her sey benim duygularım, hislerim, dürtülerim öyle mi? Dünya onun etrafında dönüyor ya zaten :ukala::ukala:

Sizin o dediginiz yani kadın kadının düşmanı lafını konu sahibi evli sevgilisinin karısına yapıyor. Biraz idrak :deli:
İdrak edebiliyorum çok şükür buradaki bir sürü insandan yardım isteyen bi bayanı taşlamaktan farksız bırakanlar için genel yazdım ben herkesin kendi düşüncesi kendi hayatı ama bi çıkar yol için konu açan birine bu denli ağır yüklenilmesi fazlası ile abes geldi bana.

Şimdi sen seni aldatan kocanın metresini kınadın sonra kınayan kınadığını yasamadan asla olmezmis sozu devreye girdi burda ve sen de metres oldun.. simdi senin metresi oldugun adamin karisi seni kinayacak ve o da kinadigini yasayip baskasinin metresi olup bu konu uzayip gidecek mi? :deli:

sağol tavsiyelerin için

Bu böyle sizin dediğiniz gibi bir anlık bir mesele değil Öyle uzaktan atıp tutmasi konuşması da kolaydır herzaman Yılların birikimi. İcimde ölen biri O da bende birbimizi bulduğumuz için dua eden insanlarız Herkes birini bulur bu hayatta Birbirini bulmak çok az insana nasip olur Ha ben bunlari yaşıyorum çocuğumu unutuyor değilim ayrıca

Faturayi da Allah a kestiniz yani.Nasil dua ediyorsunuz Allah'im iyiki tanidik yoksa bu kadar seytana nasil uyabilirdik mi diyorsunuz ? :D

İdrak edebiliyorum çok şükür buradaki bir sürü insandan yardım isteyen bi bayanı taşlamaktan farksız bırakanlar için genel yazdım ben herkesin kendi düşüncesi kendi hayatı ama bi çıkar yol için konu açan birine bu denli ağır yüklenilmesi fazlası ile abes geldi bana.
Tamam sen cikar yol göster o zaman?

sağol tavsiyelerin için

nikahlı eşinizle açık açık konuşun o zaman.
zaten eski konunuzda boşanmak için ısrar ettiği yazıyor, zorluk çıkarmayacaktır.
çocuğunuzun velayetini istiyorsa bir tek o konu sıkıntılı olur.
ki sizin için sorun olmaz nasıl olsa hamile kalıveriyorsunuz. yaparsınız bir kaç tane daha.

şu konuda size bir nebze hak verebilirdim, 6 ay öncesinde de hamile olmasaydınız.
derdim ki kadın kağıt üzerinde evli.
kendini aldatan adamla münasebetini kesti.
ama 6 ay arayla farklı adamlardan hamile kalıp, kürtajla sonlanan ve sonlanmasını umduğunuz iki gebelik sizi çok başka bir yere koyuyor.

Onunda esiyle baya sorunlari var ayri gibi yasıyorlar o istiyor hatta şüphelendiğimi söyleyince keşke olsa diyordu ailesi beni biliyor babasi annesi beni sahipleniyorlar beni istiyorlar bir bakıma ama olacaksada böyle olmasini istemezdim ikimizde boşanıp öyle evlenecektik
Gelinlerininde onlari saydiği

Gelinlerinde onlari saydığı söylenemez evlendi evleneli oğullarinin evine rahatça gidememiş bir anne baba onlara büyü yapan bir gelin kim kime layiktir orasini Allah bilir onlar beni taniyor babasi benide biliyor evli olduğumu herkes herşeyin farkinda siz rahat olun sadece Yanlış olan evliyken böyle duruma girmemdi Bunu kabul ediyorum şuan çaresizim

bunlara da diyecek bir şey bulamıyorum.
tam kendinize layık bir aile bulmuşsunuz.
bu aile hamilelik için aldır gel kızım da diyorsa, cuk oturmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X