• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim evli birinden hamile kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadin inkar etcek mahkemede, adam hamile oldugunu öğrense bile diyorum. Yok babalik testi bilmem ne uzayacak mevzu için aldatip giden adam ne ugrasacak ya. Erkegin hamile kalma sansi yok diye aldatmis oldugu gercegi degisio mu. Kalabilse once o kalirdi :KK70:

ohoo çok uzattın sen mevzuyu. ben ön sayfalarda yazdım en kestirmesi kocasıyla sevişmesi..
aldırmak istiyormuş zaten.

Sizi asla kinamiyorum ama koca kadinsiniz bi ertesi gün hapını almayi da akıl etseydiniz keşke. Su durumda yapacağınız şey eğer aileniz çevreniz bu durumu kaldırabilecekse, siz kendiniz ozguvenli, kendi başına ayakları üzerinde durabilen, elalemin yorumlarına kulak tikayabilecek biriyseniz hemen boşanma davasını açın, çocuğu doğurun ve gerçek babanın nüfusuna geçmesi için işlemleri başlatın. Ben olsam böyle yapardım çünkü hicbir zaman kim ne der önemseyen bi tip olmadım. Ama o çocuğa tek başınıza bakacaksınız gibi görünüyor, sonra eski eşiniz yahut akrabalarınız sizin için evliyken başkasından çocuk peydahlamis vs diye konuştuğunda perişan olacaksaniz, çevreniz tutucuysa ve aileniz de destek olmayacaksa en önemlisi bakacak maddi gücünüz yoksa çocuğu aldırmaniz herkes için en doğrusu olur diye düşünüyorum.
Bende öyleyim çok umursamiyorum bir gün O mezara tek başımıza gireceğiz çünkü ne yaptiysak ne yaşadıysak biz kendime yapiyoruz ha kimse yaşasin istemem kötü bir örnek şuan çaresizim çare ariyorum benimde düşündüğüm öyle aldirmak ama es onayi isteniyor o durumda napacağımı düşünüyorum

Ya bir anlık hata ile olmuş bir ilişki gibi ilk konu. Sonra biz ruh eşiyize geldiniz. Eee bebeğine nasıl kıyıyorsun sevdiğin adamın. Olay gerçekse kaç haftalık bu bebek. 3 değil o kesin. Çok tutarsız yazıyorsunuz.

Cok iyi yerden yakaladin.

Aldatildim hata yaptim diyordu.Suan cok buyuk ask yasiyoruzdayiz.

Ya bir anlık hata ile olmuş bir ilişki gibi ilk konu. Sonra biz ruh eşiyize geldiniz. Eee bebeğine nasıl kıyıyorsun sevdiğin adamın. Olay gerçekse kaç haftalık bu bebek. 3 değil o kesin. Çok tutarsız yazıyorsunuz.
Madem adam aşık ruh ikizi o zaman neden bebeği kabul etmiyo

Bende öyleyim çok umursamiyorum bir gün O mezara tek başımıza gireceğiz çünkü ne yaptiysak ne yaşadıysak biz kendime yapiyoruz ha kimse yaşasin istemem kötü bir örnek şuan çaresizim çare ariyorum benimde düşündüğüm öyle aldirmak ama es onayi isteniyor o durumda napacağımı düşünüyorum
İkinizin bebeği değil mi niye sen ne yapacağını tek başına düşünüyorsun??

ohoo çok uzattın sen mevzuyu. ben ön sayfalarda yazdım en kestirmesi kocasıyla sevişmesi..
aldırmak istiyormuş zaten.
Ne aldırması harika adamı bulmuş. Aile bunu istiyor... Bebek niye aldırılıyor. 3 haftalık bebeği herkes biliyor. Hiçbir inandırıcılığı yok.

Off şu her şeye hümanist bakan arkadaşlar bi kenara sıyrılın. Kuran çarpsın ağzım köpürüyor.
Üzüldüğüm tek olay karnındaki günahsız bebek, ve karşıdaki dallamanın eşi.
Onun dışında acınacak sızlanacak tek bir şey yok. Bile bile lades olmak bunlarınki.
Boşanan boşluğa düşen her kadın teselliyi gidip başka bir adamın koynunda mı buluyor.
Ben bu konunun neresinden tutsam elimde kalıyor.
Hızımı alamıyorum. Allah'ım haketmeyeni evlat sahibi yapıyorsun yine söylüyorum takdirinden sual olunmaz ama sen görüyorsun işte :bicak:

Fikrim yok sadece Allah yardımcınız olsun dedim bayana ilk mesajımda.

Ben soyliyim.Vicdanen ne olmasi lazim!

Kesin kes nasuh tovbe edecek.
Aldatmayi birakacak.
Kocasina gercekleri anlatacak.Nesebin karismasini engelleyecek.
Sevgilsinin karisinin yuvasini yikmayacak.

Eşiniz bu durumu öğrense nasıl karşılar? Direkt boşanacak bir tip mi yoksa sizinle uğraşır mı ne bileyim şiddet falan gösterme ihtimali var mı bu önemli

hah işte bu umursamazlığına ayar oldum konunun başından beri..
neden korunmadın neden?
kimle seviştin kime aşık oldun bize ne.
ama habire habire hamile kalman akılsızlık.
bu kadar savruk yaşanmaz..

.Hata yaptigini dusundugunu sanmiyorum madem oyle bir hata yaptin vicdanin rahat mi kocanin ustune soyuna malina yuregine baskasinin evladini koymaya?

.Hala rezil olmamayi dusunuyorsun.Allah insAllah kocana gosterir gercekleri.

.Bu adamin ailesi demiyor mu evli kadin utanmiyor mu seninle olmaya.Demek sulalece ahlaksizlar.

.Utanmadan tanimadigin bir kadinin arkasindan konusuyorsun.Kime inanarak kocan gibi bir adam sevgilin unutma.

.Kimseyi kinamiyorum Allah sasirtmasin. Ama hala kendini aklamaya calisiyorsun.

.Kocanin zina gunahi kocana senin gunahin sana.Hesabini Allah a vereceksin bize kendini ispatlamaya kalkma.
Sen tanjyorsun herhalde kadını böyle net konuşabildiğine göre aynen öyle Allaha vereceğim benim tek korkum Bu

Sen tanjyorsun herhalde kadını böyle net konuşabildiğine göre aynen öyle Allaha vereceğim benim tek korkum Bu
kocandan nıye korkuyorsun ozaman
bukadar yureklıysen kocana benım sevgılım var ondan hamıleyım desene
mertce yaptıgın hatanın arkasında dursana
gızlı gızlı kurtaj arastıracagına
es onaysız kurtaj buldugunda evlılıgıne devam edeceksın kocanın ruhu duymayacak derdın ıstegın bu cunku

Ben tanidigimi soylemedim ki.Boyle guvenilmez bir adamin sozune guvenerek tanimadigin kadin hakkinda nasil bu kadar net konusuyorsun demek istedim.O kadar seyden bir tek onu mu gordun?Ne bu simdi karisinin kiskancligi mi? :)

İdrak edebiliyorum çok şükür buradaki bir sürü insandan yardım isteyen bi bayanı taşlamaktan farksız bırakanlar için genel yazdım ben herkesin kendi düşüncesi kendi hayatı ama bi çıkar yol için konu açan birine bu denli ağır yüklenilmesi fazlası ile abes geldi bana.
Alkış tutup şakşakçı olmaktansa, hatasinı yüzüne vurmayi tercih ederim ki aklını başına alsın. Bir kötünün kırk eve zararı olur hanımefendi.
Bunlar hep toplumsal yozlasmanın sebebidir. "Sen değerlisin, bu hayatta sadece kendini düsüneceksin" sözleriyle dolu kişisel gelisim kitapları ve sözlerini oturma aygıtıyla algılayanlardan değilim çok şükür. Evet bir insan sadece kendi ayakları üzerinde durabilecek guçte olacak ama o gücü başkasınin sırtına basarak kazanmayacak. Sadece benim hislerim, duygularım dersen başkasınin hayatından çalmış olursun. Buda düpedüz hırsızlıktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X