- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.780
- 163
- 35
- Konu Sahibi yagmurdansonrahira
.hamilelikten midir nedir ağlamak istiyorum insanların bu hallerine mahsumlara günahsizlara günahkârlara . Yaa rabbim umarım bu mahsuma biseyyy olmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha once se aldirmissin o zaman esin onay verdi mi.. hangi sebeple verdi... simdi hamile kaldiginda esinle de iliskin oldu mu hemen hemen suphelenmeyecegi tarihlerde... bunlara gore birsey dicem...Tamamda esimden onay almadan aldirabilirmiyim onu merak ediyorum
2 çocuğum var hala son adet tarihimi unuturum yaTest yaptim adet tarihimden
Ne utanmazsiniz yahu hala birbirimizi bulduğumuza şükrediyoruz diyorsunuz! O unutmadım dediğiniz kızınız ileride bu yaşadıklarını bilse onun annesi olduğunuz için ne kadar utanır sizden, hiç düşündünüz mü? Ha ama evet duygular, kızınıza da aynen böyle dersiniz, aşık oldum kızım o yüzden babanı evli bir adamla aldatıp birde hamile kaldım ama üzülme tüm bunları yaparken seni hiç ihmal etmedim dersiniz!sağol tavsiyelerin için
Bu böyle sizin dediğiniz gibi bir anlık bir mesele değil Öyle uzaktan atıp tutmasi konuşması da kolaydır herzaman Yılların birikimi. İcimde ölen biri O da bende birbimizi bulduğumuz için dua eden insanlarız Herkes birini bulur bu hayatta Birbirini bulmak çok az insana nasip olur Ha ben bunlari yaşıyorum çocuğumu unutuyor değilim ayrıca
O korunuyordu bir şekilde o kabul ediyor çocuğu istiyor ama ben istemiyorum boşanıcam eşimden ama hamile olunca kötü olacak
Bugün öğrendim onun haberi yok daha
Hatasız kul olmaz Orhan Gencebayın şarkısını dinleyin size en güzel cevap Mutluluk anlayıştır hatalarıyla kabul etmektir birini ailemiz hep öyle yapar ya oyüzden vazgeçemeyiz ailemizzzdenkadına üzülme,
zira sevgilisinin ailesini kadın eve almıyormuş diye aile konu sahibini istiyor yana yakıla.
kadın tek seferde hayatındaki bütün karaktersizlerden kurtulacak.
o aile de başkasının nikahı altında, başkasından henüz çocuk aldırmış ama şimdi de oğullarından hamile gelinleri ile mutlu mesut yaşayacak.
buna inanıyor konu sahibi. kızgındım ama giderek ona da üzülüyorum.
kadına üzülme,
zira sevgilisinin ailesini kadın eve almıyormuş diye aile konu sahibini istiyor yana yakıla.
kadın tek seferde hayatındaki bütün karaktersizlerden kurtulacak.
o aile de başkasının nikahı altında, başkasından henüz çocuk aldırmış ama şimdi de oğullarından hamile gelinleri ile mutlu mesut yaşayacak.
buna inanıyor konu sahibi. kızgındım ama giderek ona da üzülüyorum.
Çok şüküt kendi ayaklarimin üzerinde durabiliyorum çalişiyorum bir işim var!! Kimsenin sırtına binmek gibi bir derdim de yok Beni bir ben bilirim bir Allah bana bir ben lazımım birde Anlayan !!! Herkes kendi tarafından anlıyor nasılsa Ahlak dersi de vermesin kimse zira neyin ne olduğunu biliyorum şaşar beşer kullarız malesef iyi bir örnek değilim kötü bir örneğim bunun farkındayım
Atasözleri, deyimler ve şarkılarını dışında gerçek bir dünya var hanımefendi, siz , sevgiliniz, igrenclikleriniz bu kadar basit bir hata değil! Ama siz gayet piskinsiniz maşallah!Hatasız kul olmaz Orhan Gencebayın şarkısını dinleyin size en güzel cevap Mutluluk anlayıştır hatalarıyla kabul etmektir birini ailemiz hep öyle yapar ya oyüzden vazgeçemeyiz ailemizzzden
Inac farklı önemli olan insan olmak sözde allah allah diyenlerden korkuyorum artkKaç yıllık deistim, ben böyle bir cümle düşünemedim hiç
Kendinizi düşürdüğünüz durumun tek çıkış yolu dürüst olmak.
Eş onayı olmadan kürtaj olamayacaksınız.
"Çocuk senin" diye eşinizi kandırmak gibi bir hata yapmadığınız sürece, çocuğun babası çocuğu kabul etse de etmese de, doğursanız da doğurmasanız da eşinize durumu mutlaka açıklamanız gerekecek.
Yaptığınız hatayla yüzleşin. Ne eşinizi kandırın, ne saçma sapan yöntemlerle hayatınızı tehlikeye atın. Eşinize anlatıp anlaşma yoluna gitmekten başka çareniz yok.
Umarım sevgiliniz boşanır da o kadıncağız kurtulur.
Şurada sadece o kadına ve çocuklara üzüldüm.
sağol tavsiyelerin için
Bu böyle sizin dediğiniz gibi bir anlık bir mesele değil Öyle uzaktan atıp tutmasi konuşması da kolaydır herzaman Yılların birikimi. İcimde ölen biri O da bende birbimizi bulduğumuz için dua eden insanlarız Herkes birini bulur bu hayatta Birbirini bulmak çok az insana nasip olur Ha ben bunlari yaşıyorum çocuğumu unutuyor değilim ayrıca