Evliyim evli birinden hamile kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
.hamilelikten midir nedir ağlamak istiyorum insanların bu hallerine mahsumlara günahsizlara günahkârlara . Yaa rabbim umarım bu mahsuma biseyyy olmaz

sağol tavsiyelerin için

Bu böyle sizin dediğiniz gibi bir anlık bir mesele değil Öyle uzaktan atıp tutmasi konuşması da kolaydır herzaman Yılların birikimi. İcimde ölen biri O da bende birbimizi bulduğumuz için dua eden insanlarız Herkes birini bulur bu hayatta Birbirini bulmak çok az insana nasip olur Ha ben bunlari yaşıyorum çocuğumu unutuyor değilim ayrıca
Ne utanmazsiniz yahu hala birbirimizi bulduğumuza şükrediyoruz diyorsunuz! O unutmadım dediğiniz kızınız ileride bu yaşadıklarını bilse onun annesi olduğunuz için ne kadar utanır sizden, hiç düşündünüz mü? Ha ama evet duygular, kızınıza da aynen böyle dersiniz, aşık oldum kızım o yüzden babanı evli bir adamla aldatıp birde hamile kaldım ama üzülme tüm bunları yaparken seni hiç ihmal etmedim dersiniz!

*Bana cevap vermediniz? 3 haftalık hamilelik evde test ile anlaşılmaz. Nasıl anladınız?
*Bugün hamile olduğunuzu öğrendiniz. Evli sevgilinize hangi ara şüpheden bahsettiniz?
*Bu adamın ailesi bebeği ne zaman öğrendi bu ne hız?
*Bu harika adam inşallah hamilesin diyordu bebek neden aldırılıyor?
*Harika adamı bile buldunuz. Neden boşanmıyorsunuz?
*Allahtan başka kimseden korkmam, kocam döver mi diye korkuyorum. Nasıl yani?
*Herkesin Allahı kendine ne demek?

konu sahıbının tum eskı konularını ve tum mesajlarını okudum
bır kızı var cocuk aldırdıgı falan yok
daha once esıyle ayrı yasamıslar kızı cok baba baba demıs gerı barısmıslar
esı ıs yerındekı kadınla aldatmıs
o kadınla konu sahıbı bulusmus konusmus dertlesmıs o kadın konu sahıbıne ıyıkı geldın bıle demıs :KK70:
neyse
sonuc ıtıbarıyle esıyle aktıf bır evlılık yasantısı var tum yazdıkları ortada
mevcut cocugu da var

esınıze herseyı anlatmak zorundasınız baska yol yok
bıraz bedel odeme zamanı gelmedı mı zaten ?
guzel bır tazmınat odersınız cocugunuz elınızden alınır hayat boyu ders olur da
hem kızınıza ıcım sızladı hem dogacak olan cocuga
ıkısıninde yasamak zorunda kalacakları hislerı...

Aldatıldın kafanda bu evlilik bitti ama dava acmadın mı?? Ve gittin baskasinin kocasindan hamile kaldin.. midem bulandı.. baskasinin yuvasini da dagittin yani... bu cocugu aldirmazsan suan ki esinin soyadini alacak. Diyelim ki aldirmaya karar verdin esinin izni olmadan aldiramazsin yasal olarak imzasi gerekiyor..
Baska bir kadinin yuvasini yikiyorsun ve belki bir bebegin gelecegini alacaksin elinden..peki sen bu kadar vebalin altindan nasil kalkacaksin? Kendine saygin olacak mi bundan sonra?

kadına üzülme,
zira sevgilisinin ailesini kadın eve almıyormuş diye aile konu sahibini istiyor yana yakıla.
kadın tek seferde hayatındaki bütün karaktersizlerden kurtulacak.
o aile de başkasının nikahı altında, başkasından henüz çocuk aldırmış ama şimdi de oğullarından hamile gelinleri ile mutlu mesut yaşayacak.

buna inanıyor konu sahibi. kızgındım ama giderek ona da üzülüyorum.
Hatasız kul olmaz Orhan Gencebayın şarkısını dinleyin size en güzel cevap Mutluluk anlayıştır hatalarıyla kabul etmektir birini ailemiz hep öyle yapar ya oyüzden vazgeçemeyiz ailemizzzden

kadına üzülme,
zira sevgilisinin ailesini kadın eve almıyormuş diye aile konu sahibini istiyor yana yakıla.
kadın tek seferde hayatındaki bütün karaktersizlerden kurtulacak.
o aile de başkasının nikahı altında, başkasından henüz çocuk aldırmış ama şimdi de oğullarından hamile gelinleri ile mutlu mesut yaşayacak.

buna inanıyor konu sahibi. kızgındım ama giderek ona da üzülüyorum.

:oha::oha:

Eğer gerçekten almıyorsa bir bildiği varmış ki almıyormuş. Kocasını da hiç almasaymış keşke.
Konu sahibi "ölsem yapmam" deyip aldattığı gibi adamın ailesini kapıdan bacadan kovalar kesin.
Umarım beraber yaşarlar da musssmutlu bir aile olurlar :KK51:

Çok şüküt kendi ayaklarimin üzerinde durabiliyorum çalişiyorum bir işim var!! Kimsenin sırtına binmek gibi bir derdim de yok Beni bir ben bilirim bir Allah bana bir ben lazımım birde Anlayan !!! Herkes kendi tarafından anlıyor nasılsa Ahlak dersi de vermesin kimse zira neyin ne olduğunu biliyorum şaşar beşer kullarız malesef iyi bir örnek değilim kötü bir örneğim bunun farkındayım

Hala kimsenin sirtına basmıyorum diyecek kadar at gözlüğüyle bakıyorsanız, kendi çocuğunuza, karnınızda ki cana, hamile kaldığınız sahsın evliliğine verdiğiniz zararın farkında bile değilsiniz. O zaman durum daha vahim.

Aslında hatanızında farkında değilsiniz. Siz sadece şu andan sonra bu olaydan en hasarsız nasıl kaytarırım derdindesiniz. O zaman kk üyelerinin yazdığı tüm cümleler gereksiz, dere olup aksak elinizdeki kap kadar su alırsinız.

Allah ıslah etsin sizi, kendinize faydanız yok bari baskasina zararınız dokunmasın.

Hatasız kul olmaz Orhan Gencebayın şarkısını dinleyin size en güzel cevap Mutluluk anlayıştır hatalarıyla kabul etmektir birini ailemiz hep öyle yapar ya oyüzden vazgeçemeyiz ailemizzzden
Atasözleri, deyimler ve şarkılarını dışında gerçek bir dünya var hanımefendi, siz , sevgiliniz, igrenclikleriniz bu kadar basit bir hata değil! Ama siz gayet piskinsiniz maşallah!

Kaç yıllık deistim, ben böyle bir cümle düşünemedim hiç :KK70::KK70:

Kendinizi düşürdüğünüz durumun tek çıkış yolu dürüst olmak.
Eş onayı olmadan kürtaj olamayacaksınız.
"Çocuk senin" diye eşinizi kandırmak gibi bir hata yapmadığınız sürece, çocuğun babası çocuğu kabul etse de etmese de, doğursanız da doğurmasanız da eşinize durumu mutlaka açıklamanız gerekecek.

Yaptığınız hatayla yüzleşin. Ne eşinizi kandırın, ne saçma sapan yöntemlerle hayatınızı tehlikeye atın. Eşinize anlatıp anlaşma yoluna gitmekten başka çareniz yok.
Umarım sevgiliniz boşanır da o kadıncağız kurtulur.
Şurada sadece o kadına ve çocuklara üzüldüm.
Inac farklı önemli olan insan olmak sözde allah allah diyenlerden korkuyorum artk

sağol tavsiyelerin için

Bu böyle sizin dediğiniz gibi bir anlık bir mesele değil Öyle uzaktan atıp tutmasi konuşması da kolaydır herzaman Yılların birikimi. İcimde ölen biri O da bende birbimizi bulduğumuz için dua eden insanlarız Herkes birini bulur bu hayatta Birbirini bulmak çok az insana nasip olur Ha ben bunlari yaşıyorum çocuğumu unutuyor değilim ayrıca

Eşinizle de birbirinize göresiniz, sevgilinizle de.
İkide iki yapmışsınız, ne şanslı kadınsınız :KK51:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X