• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim evli birinden hamile kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hah işte bu umursamazlığına ayar oldum konunun başından beri..
neden korunmadın neden?
kimle seviştin kime aşık oldun bize ne.
ama habire habire hamile kalman akılsızlık.
bu kadar savruk yaşanmaz..

istemediğim bir gebelik sonlandırmış olsam sanırım sevişirken kendimi haplara bogar, adama da çift kat kondom takarım.
hele de yasak ilişki?

sürpriz gebeliğim oldu diye, nikahlı kocamla sevişmeye korkuyorum yemin ederim.

Lütfen beni yargilamayin.çok çaresizim.esimle bosanma arefesindeyiz ama daha mahkemeye bile vermedim Ben esimden dolayı bunalımlı günler geçirirken çalıştiğım yerde birini sevdim daha doğrusu o bana duygularını açtı Ben o sıra esimden yediğim darbe(aldatilma) etkisiyle de ona yakinlaştim ne kadar uzak durmaya çalişsamda olmadi ve beraber olduk ben bugün 3haftalik hamile olduğymu öğrendim 2mizde evliyiz o da esünden ayrilmayi düşünüyor ama şu durumda ayrilirsak nasil olur nasil bir yol izlemem gerekiyor kafam çok karişik lütfen yardim edin kınamayin benimde kinadiğim şey başima geldi!!!
Yargılama kimseye düşmez ama bir insan size hata yapıyorsa karşılığı bu olmamali hesabi allah sorar ben artık bisey demiyorum eskiz anlayacak ondan olmadigini

Herkesin Allahı kendine!!!!

Kaç yıllık deistim, ben böyle bir cümle düşünemedim hiç :KK70::KK70:

Kendinizi düşürdüğünüz durumun tek çıkış yolu dürüst olmak.
Eş onayı olmadan kürtaj olamayacaksınız.
"Çocuk senin" diye eşinizi kandırmak gibi bir hata yapmadığınız sürece, çocuğun babası çocuğu kabul etse de etmese de, doğursanız da doğurmasanız da eşinize durumu mutlaka açıklamanız gerekecek.

Yaptığınız hatayla yüzleşin. Ne eşinizi kandırın, ne saçma sapan yöntemlerle hayatınızı tehlikeye atın. Eşinize anlatıp anlaşma yoluna gitmekten başka çareniz yok.
Umarım sevgiliniz boşanır da o kadıncağız kurtulur.
Şurada sadece o kadına ve çocuklara üzüldüm.

Boşanabilirde şiddet de uygulayabilir tam kestiremiyroum açıkçasi korkmuyor değilim
Ailenize soyleyebiliyorsaniz ya da sadece annenize mesela onlara gidin ya da ayrı eve çıkabilirseniz en azından aynı evde olmadıkça size zarar vermesi zor. İlla ki öğrenecek gibi duruyor aldirsaniz bile baba izni gerekiyorsa. Çok zor bir durum umarım kimse daha fazla yipranmadan sonuçlanır.. Kendinizi tek başına olma fikrine alıştırın bence karşı taraf kendisi bosaniyorsa bosanir ama siz bari başka bir kadinin evliliğinin bitmesi için çaba sarfeden kişi olmayın.

Alkış tutup şakşakçı olmaktansa, hatasinı yüzüne vurmayi tercih ederim ki aklını başına alsın. Bir kötünün kırk eve zararı olur hanımefendi.
Bunlar hep toplumsal yozlasmanın sebebidir. "Sen değerlisin, bu hayatta sadece kendini düsüneceksin" sözleriyle dolu kişisel gelisim kitapları ve sözlerini oturma aygıtıyla algılayanlardan değilim çok şükür. Evet bir insan sadece kendi ayakları üzerinde durabilecek guçte olacak ama o gücü başkasınin sırtına basarak kazanmayacak. Sadece benim hislerim, duygularım dersen başkasınin hayatından çalmış olursun. Buda düpedüz hırsızlıktır.
Çok şüküt kendi ayaklarimin üzerinde durabiliyorum çalişiyorum bir işim var!! Kimsenin sırtına binmek gibi bir derdim de yok Beni bir ben bilirim bir Allah bana bir ben lazımım birde Anlayan !!! Herkes kendi tarafından anlıyor nasılsa Ahlak dersi de vermesin kimse zira neyin ne olduğunu biliyorum şaşar beşer kullarız malesef iyi bir örnek değilim kötü bir örneğim bunun farkındayım

konu sahibi eleştirilere neden cevap veriyorsun
yapıcı eleştiri kolay kolay gelmez
itham edilir yargılanırsın hamilesin birde
git mozart falan dinle rahatla geleceğe yönelik plan yap
buradaki eleştirileri siz kendinizde kendinize yapabilirsiniz bu konuda kimseye ihtiyacınız yok kanımca

ailesi beni biliyor babasi annesi beni sahipleniyorlar beni istiyorlar bir bakıma ama olacaksada böyle olmasini istemezdim ikimizde boşanıp öyle evlenecektik

Aldatılıp duyguysal boşluğa düşmenizi geçtim.
Kocanızı evli bir adamla aldatmanızı geçtim.
Üstüne bir de hamile kalmışsınız onu da geçtim.

Şu alıntıladığım kısım yalan olsun ya. Hangi anne baba evli çocuğunun, başkasıyla evli olan sevgilisini sahiplenip kabul eder? O kadar çirkin bir durum ki bu. O tuhaf aileye biz eşler dörtlü takılacağız deseniz onu da kabul ederler heralde!

Kaç yıllık deistim, ben böyle bir cümle düşünemedim hiç :KK70::KK70:

Kendinizi düşürdüğünüz durumun tek çıkış yolu dürüst olmak.
Eş onayı olmadan kürtaj olamayacaksınız.
"Çocuk senin" diye eşinizi kandırmak gibi bir hata yapmadığınız sürece, çocuğun babası çocuğu kabul etse de etmese de, doğursanız da doğurmasanız da eşinize durumu mutlaka açıklamanız gerekecek.

Yaptığınız hatayla yüzleşin. Ne eşinizi kandırın, ne saçma sapan yöntemlerle hayatınızı tehlikeye atın. Eşinize anlatıp anlaşma yoluna gitmekten başka çareniz yok.
Umarım sevgiliniz boşanır da o kadıncağız kurtulur.
Şurada sadece o kadına ve çocuklara üzüldüm.

kadına üzülme,
zira sevgilisinin ailesini kadın eve almıyormuş diye aile konu sahibini istiyor yana yakıla.
kadın tek seferde hayatındaki bütün karaktersizlerden kurtulacak.
o aile de başkasının nikahı altında, başkasından henüz çocuk aldırmış ama şimdi de oğullarından hamile gelinleri ile mutlu mesut yaşayacak.

buna inanıyor konu sahibi. kızgındım ama giderek ona da üzülüyorum.

Eşin seni aldattığı için sen de bir başkasının eşini aldatmasına göz yumdun demek.Ne diyelim ne ekersen onu biçersin.Olan diğer eşe oluyor.
Eşi onu aldattığında kınamış konu sahibi.
İşte şimdi kınadığını yaşıyor.
Ama yanlış tarafı kınamış, o yüzden böyle olmuş olmalı.
Aman haa kimi kınadığımıza dikkat etmeliyiz:KK45::bicak:

kocandan nıye korkuyorsun ozaman
bukadar yureklıysen kocana benım sevgılım var ondan hamıleyım desene
mertce yaptıgın hatanın arkasında dursana
gızlı gızlı kurtaj arastıracagına
es onaysız kurtaj buldugunda evlılıgıne devam edeceksın kocanın ruhu duymayacak derdın ıstegın bu cunku
Hayır yine boşanacağım ayrılma asamasindayız benim mahkemeye gitmemi bekliyor o da anlaşmaşı boşancaz ben böyle olsun istemedim çocuk olacaksada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X