- 29 Mart 2020
- 78
- 68
- 3
- 34
- Konu Sahibi yagmurdansonrahira
-
Özel hastanelerde de işlem yapılmıyor. Türkiye’de mi yaşıyorsunuz? Türkiye Cumhuriyeti’nde özelde-devlette farketmeksizin kürtaj işleminde (evli kadınlarda) eş onayı şartı var. Hala araştırmak yerine kirli bilgi yaymaya devam ediyorsunuz. Üstelik ısrar ediyorsunuz.
:d hanımefendi alın size yasal maddesi.Ben yapan bir doktor gördüm. Soramaz youtube kanalında jinekolog bölümünü izleyebilirsiniz.
Yaptığınız yasal değil. Yasal olmayan yollar ile yapılmış bir şeyi YASAL gibi burada yazmanız da hoş değil. Araştırınız. Bahsi geçen kurumun adını ve doktor adını da yazınız ki YASAL olmayan bir şey hakkında yasalmış gibi sözlü beyanatı, yaptığı işlem hakkında bizzat şikayetçi olayım. Mevzu kürtaj vs değil. Kirli Bilgi yaymak. Eşin izni olmadan yapılan kürtajın yasallığına dair tek bir Bilgi kaynağı sunun o zaman. İnsanlara da artık kirli/yanlış bilgi yaymaktan vazgeçin. Olayı savunmamakla birlikte ne yazık ki Türkiye’de uygulanan budur. Bahsi geçen klinikler de şayet doğru ise eşin kürtajı öğrendiği takdirde doktora da dava açma hakkı doğuyor. Yine aynı şekilde çocuğun biyolojik babasının tazminat hakkı da var.Merhaba, bizzat arkadaşıms refakat ettim ve eşinin haberi olmadan özel bir hastanede kürtaj oldu. Doktorunun söylediğine göre yasal olarak böyle bi durum söz konusu değil. Etik mi değil mi orası tartışılır.
Emin olmadığımız konular hakkında bilgi kirliliği yaratmamakta fayda var.
Öncelikle hercanlının yasama hakkı vardır pişman olursunuz bazen herkez in kafası duyguları karışıyor karsınızdaki kişiyle uzlaşmaya çalışınLütfen beni yargilamayin.çok çaresizim.esimle bosanma arefesindeyiz ama daha mahkemeye bile vermedim Ben esimden dolayı bunalımlı günler geçirirken çalıştiğım yerde birini sevdim daha doğrusu o bana duygularını açtı Ben o sıra esimden yediğim darbe(aldatilma) etkisiyle de ona yakinlaştim ne kadar uzak durmaya çalişsamda olmadi ve beraber olduk ben bugün 3haftalik hamile olduğymu öğrendim 2mizde evliyiz o da esünden ayrilmayi düşünüyor ama şu durumda ayrilirsak nasil olur nasil bir yol izlemem gerekiyor kafam çok karişik lütfen yardim edin kınamayin benimde kinadiğim şey başima geldi!!!
Adette gecikme olmasa bile kan testinde görülür idrar testinde görülmesi mümkündür3 haftalık hamile olduğunu öğrenemezsin ki?
Bir seyin yasal olmamasi onun yapilmadigi anlamina gelmiyor. Yapılıyor iste. Gizli saklı merdivenalti sagliksiz ortamlarda ya da üstü örtülerek vs. Kendinizi parcalamayin. Bu mesaj sahibi aldiramadiysa ocak ayinda falan doğurmuş olmalıydı. Aldirdiysa da bosuna konusuluyor.:d hanımefendi alın size yasal maddesi.
Yaptığınız yasal değil. Yasal olmayan yollar ile yapılmış bir şeyi YASAL gibi burada yazmanız da hoş değil. Araştırınız. Bahsi geçen kurumun adını ve doktor adını da yazınız ki YASAL olmayan bir şey hakkında yasalmış gibi sözlü beyanatı, yaptığı işlem hakkında bizzat şikayetçi olayım. Mevzu kürtaj vs değil. Kirli Bilgi yaymak. Eşin izni olmadan yapılan kürtajın yasallığına dair tek bir Bilgi kaynağı sunun o zaman. İnsanlara da artık kirli/yanlış bilgi yaymaktan vazgeçin. Olayı savunmamakla birlikte ne yazık ki Türkiye’de uygulanan budur. Bahsi geçen klinikler de şayet doğru ise eşin kürtajı öğrendiği takdirde doktora da dava açma hakkı doğuyor. Yine aynı şekilde çocuğun biyolojik babasının tazminat hakkı da var.
Hayır yasal değil.Merhaba, bizzat arkadaşıms refakat ettim ve eşinin haberi olmadan özel bir hastanede kürtaj oldu. Doktorunun söylediğine göre yasal olarak böyle bi durum söz konusu değil. Etik mi değil mi orası tartışılır.
Emin olmadığımız konular hakkında bilgi kirliliği yaratmamakta fayda var.
Hanımefendi, bu kanuna aykırı bir durumdur.Ne kadar iticisiniz. Ben de bir doktorun videosunu izledim ozel kliniği olan. Sorulan sorularda bu da vardi ve benim dedigim gibi cevap verdi. Ozel hastanelerde islem yapılıyor demek ki.
Hicbir ozel hastane kanuna aykırı hareket etmez mi? Para icin her seyi yaparlar. Hepsi degil tabii ki. Bir kullanici arkadasima refakat ettim ozel hastanede yaptırdık yazmis. Okursaniz anlarsiniz. Ben yasal demiyorum ikna oldum yasal olmadığına . Ama yasadisi yapildigina da siz ikna olun.Hanımefendi, bu kanuna aykırı bir durumdur.
Resmi nikahlı bir kadın eşinin onayı olmadan kürtaj olamaz. Hiçbir özel hastane bu kanuna aykırı durumu gerçekleştirmez.
Çünkü bu kanuna aykırı bir durum.
İnsanlar anlatıyor, size kaynakta atmışlar.
Bu kanun Türkiye'deki bütün hastaneler ve doktorlar için geçerli.
Hayır yasal değil.
Hiçbir özel hastane eş onayı olmadan kürtaj yapmaz. Yapamaz demiyorum bakın, yapmaz. Bu Kanuna aykırı bir durum ve hiçbir hastane ya da doktor bu duruma dahil olmak istemez.
İnsanlara bilgi kirliliği diye çıkışıyorsunuz ama sizde bilmediğiniz ve emin olmadığınız konularda bilgi kirliliği yaratmış oluyorsunuz.
Buyrun. Daha ayrıntılı bilgi istiyorsanız açıp araştırabilirsiniz.
Edit: ekran görüntüsünü sildim. SevgiliFreyaaa hanım atmış zaten aynısını. Dayanağı olmayan birşeyi savunmak anlamsız. Eş izni olmadan kürtaj olamaz, yasla değil.
Okudum kuzum da linç edeceğimiz bişey kalmamış ateşi sönmüş bu konunun
Evli olup evli bir adamdan hamile kalan bir kadını biliyorum. Adama güvenip hem kocasını boşadı hem rezil oldu . Adam ne mi yapti karisini asla bosamadi.. üstüne bir de kendi karisini hamile bıraktı .. o kadından da çocuk yaptı... çocuğuyla ortada kaldigyla kadın annesinin evine gtti yapamadı .. hamile kaldığıLütfen beni yargilamayin.çok çaresizim.esimle bosanma arefesindeyiz ama daha mahkemeye bile vermedim Ben esimden dolayı bunalımlı günler geçirirken çalıştiğım yerde birini sevdim daha doğrusu o bana duygularını açtı Ben o sıra esimden yediğim darbe(aldatilma) etkisiyle de ona yakinlaştim ne kadar uzak durmaya çalişsamda olmadi ve beraber olduk ben bugün 3haftalik hamile olduğymu öğrendim 2mizde evliyiz o da esünden ayrilmayi düşünüyor ama şu durumda ayrilirsak nasil olur nasil bir yol izlemem gerekiyor kafam çok karişik lütfen yardim edin kınamayin benimde kinadiğim şey başima geldi!!!
Bosuna hortladı aldirmadiysa bebek coktan doğdu aldırdıysa oldu bitti zatenBu konu nasıl hortladı ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?