Evliyim evli birinden hamile kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konu eskiymis baya dogdumu acaba ne oldu

Evliyken evli adamdan çocuk yapıp da Nobel ödülü almış gibi anlatmanıza koca bir

Çocuklarınız dayak yedikleri halde, köşe bucak kaçtıkları bir babayla aynı evde yaşamaya devam etmenize de bir

Eski dediğiniz ama halen evli olduğunuz adamla da aynı evde yaşama gerekçenizin "babalarının eve gelmesini istemeyen, şiddet gören" çocuklarınız olmasına da bir

Ah pardon, at gözlüğüyle bakıyorum EFSANE hayatınıza.

İyi bok yedin

Yavvv He heeee. Evli kadınların çocuk aldırmasında eş onayı şartı var. Uydurmayın bir yerlerinizden.
Ne kadar iticisiniz. Ben de bir doktorun videosunu izledim ozel kliniği olan. Sorulan sorularda bu da vardi ve benim dedigim gibi cevap verdi. Ozel hastanelerde islem yapılıyor demek ki.

Yersen boşanamama nedeni çocukları
Çocuğunu düşünen anne psikopat bir babayla sırf kendi rahatı için boşanmayıp ona eziyet çektirmez
Ne olduğu belli olmayan bir adamdan bir kardeş yapmaz üstelik her iki taraf evliyken
Hem o doğurduğu çocuğun hem diğer çocuklarının ne duruma düşeceğini düşünür

Hale bak kadın evliyken başka adamdan çocuk doğurduğu için nasıl gururlu nasıl sevinçli
Ne günlere kaldık

Tamam zor bir hayatınız olmuş, kabul ama illa yuva yıkmanız gerekiyor muydu? O kadına ne olacak? O kadının çocuklarına ne olacak?

Keşke korunsaydınız.

Son düzenleme:
Ne kadar iticisiniz. Ben de bir doktorun videosunu izledim ozel kliniği olan. Sorulan sorularda bu da vardi ve benim dedigim gibi cevap verdi. Ozel hastanelerde islem yapılıyor demek ki.
Özel hastanelerde de işlem yapılmıyor. Türkiye’de mi yaşıyorsunuz? Türkiye Cumhuriyeti’nde özelde-devlette farketmeksizin kürtaj işleminde (evli kadınlarda) eş onayı şartı var. Hala araştırmak yerine kirli bilgi yaymaya devam ediyorsunuz. Üstelik ısrar ediyorsunuz.

sonradan yazan zeynepe.

yaşadığın hayat zor tamam. aldat ona da tamam, banane kime ne. kanunen de yasak değil.

ama o çocuk. ama o çocuk kardeşim. intikam için adam öldürmeyi bile bir yere kadar anlıyorum da intikam için çocuk yapmak... o çocuğa nasıl açıklayacaksın geçmişini. nasıl açıklayacaksınız. soru işareti bile koyamıyorum.

başka adamla evliyken bu adamdan çocuk yaptığını duyan kocan seni sağ bırakır mı sence. bu kadar şiddet uygulayan adama masumları öldürteceksin. ha diyelim öldürmedi, bundan dolayı yüklü tazminat seni bekliyor.

onun dışında. bu saygı duyduğun bey senden sıkılıp başka evli kadınlara yol aldığında burada ağlama olur mu. bunu bir defa yapan yine yapacaktır.

Ben yapan bir doktor gördüm. Soramaz youtube kanalında jinekolog bölümünü izleyebilirsiniz.

Bi an hızını alamayıp eşini aldatmayan başkalarından çocuk yapmayan kadınlara saydıracak zannettim

Konu içinde konu çıkmış birde iyi birsey yapıyormuş gibi savunmasını yapıyor
Tiksindim resmen tiksindim.. Çocukların yediği dayaği oturup izlemesine mi sasirayim, ona iyi geliyor diye evli iken sevgili yapmasınami şaşırayim.. Ne söylesek boş siz yanlışınıza inanmışsiniz

Neden kendinize bunu yaptınız?
İntikam mıydı, evli bir insanla eşinizi aldatmanızdaki sebep.
Neden boşanmayı beklemediniz, evli bir insanla aldatmayı seçtiniz? Canınız yandığı için alakasız bir kadının canının yanması mı gerekirdi.
Çok yazık.
Yargılamak istemiyorum, insan bu şaşar beşer.
Ama aklımız fikrimiz var değil mi?
Evli bir adam eşini sizinle aldatıyor, ve siz onun çocuğunu taşıyorsunuz. Burada bir ironi var, bilene mutluluk bedava!
Herkesi geçtim, hepsi suçlu da. karnınızdaki bebeğe de mi acımadınız? Ona nasıl izah edeceksiniz ileride bu durumu.
Umarım pişman olur ve doğru yolu bulursunuz

Böyle bir olay duymuştum önceki yıllarda kadını eşi öldürdü. Çocuklar ortada kaldı. Allah ıslah etsin bir şey diyemicem . Adam bir kaç yıl sonra çocuğunun ondan olmadığını öğrenmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…