Evliyim evli birinden hamile kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim babaanneler ceviz kırarken hanimefendide izlemiş galiba bu kadar kesin konuştuğuna göre

Ne çok seviyorsunuz kınamayı, linç kültürünü benimsemişsiniz yazık. Bebeği aldır diye saçmasapan yorum yapanlar olmuş, tabii ki aldırma cana kıyılır mı. Eşinle boşanıp o adamla evleneceksin bebeğini de onla büyüteceksin. Eğer eşin çok ters birisi değilse yani seni rezil etmeyecekse duyurmayacaksa herkese ona söylersin bebeğin ondan olmadığını. Millet de bilmeyiversin kime ne. Başka da bi çözüm yolu aklıma gelmedi açıkçası.

O değilde konu sahibinin eşi onu aldattığını öğrenirse boşanırken konu sahibinden ve sevgilisinden tazminat talep edebilir. Konu sahibi ve sevgilisi bunu göze almışmi acaba çocuk yaparken

Tabiki kinanicak hanımefendi böyle şeylerin normalleşmesi taraftarimisiniz?

Mesele kınayıp kınamamak değil. Bir kadın veya erkek bir sürü hata edebilir. Yalnis yollara da girmiş olabilir. Bu ne kadar kötü sonuçları doğurduğunu hepimiz her gün görüyoruz. Ama bence baskalarin günahına giriyorsan, heleki bu günahsız çocuklar ve bebekler ise işte bak orda duracaksin. Insan gibi bosanmak varken, yalnis yoldan gitmeyi seçiyorsan bunun bedelini kimin ödeyeceği aşikar bu konuda.

Kendi ve çocukları dayak yerken ses çıkarmak boşanmak yok
Toplum anne baba baskısı var
cesareti yok
Ama kendide evliyken gidip başkasıyla evli adamdan çocuk yapmaya cesaret var

Tek üzüldüğüm çocuklar ve diğer adamın karısı oldu bu konuda
Hepsi birbirinden beter
Bir tanesinin başkasıyla evli kadından çocuk yapacak kadar ar damarı çatlamış
Babaları çocuklara işkenceler yapan bir sadist
Anneleri çocuklarım ne duruma düşer demeyen onların yediği dayaklara göz yuman kadınlık derdine düşmüş biri

Son düzenleme:
Anlattıklarınız sizi haklı yapmıyor, neresinden bakarsanız bakın hatalısınız ve bu koca hatayı göremiycek kadar da kör olmuşsunuz..

Aldirmak icin kadin onayi yeterli. Tupleri baglatmak icin es onayi gerek.

Esra Erol'a malzeme tükenmiyor maşallah ülkemde. Erkeklere laf söylüyoruz çoğu zaman ama kadınlar ne ara bu kadar zıvanadan çıktı.

Bahsi geçen erkek asla eşinden ayrılmayacak. Umarım onun eşi öğrenir yüklü bir tazminat ve ömürlük nafaka alır. Sizin de eşiniz öğrenip sizden tazminat alır. Ancak bunu hak ediyorsunuz. Yok şunu yaşadım yok bunu yaşadım diye ahlaksızlığınıza bahaneler uydurmayın. Onları yaşadığınızda adam akıllı boşansaydınız. Ayrıca aldatıldığınızı söyleyip aldatmak ne yahu?

Kınamıyorum aldatan aldanır olmuş.. Eşinizden bir farkınız yok malesef sadece günahsız bebeğe acıyorum

Herkes çocuğu aldır diyor da tek suçlu o masum bebek mi???
Tamam saygı duyuyorum fikrinize ama sadece o çocuğu aldır dediğiniz için en günahsız olana ceza kesilmesini hazmedemiyorum...... Hepsi cezasını çekecek aldatan aldanan..
Yok dava açacaktım yok oda karısından ayrılacaktı,, bugün seni hamile bırakan şerefsiz evde karısına köpek gibidir..
Aldırıp bebeğin günahına giriliyorsa,,, herşeyden habersiz o şerefsize karılık yapan kadın bilmeli herşeyi bi bardak su vermemeli o adama.. Sen zaten neyseeee ne diyim Allah affetsin....

Kocan aldattı diye başkasına yakınlaşmak zorunda değildn evet aldatılmak kötü bir darbe keşke ayrılsaydın o an bitireydin eşini Kendinizi neden değersiz hissettiriyorsunuz ne oldu şimdi evli bir adam evli kadın ve masum bir bebe neden kendinize saygı duymuyorsunuz neden
insan düşünmeli ben evliyim karşımdaki evli bu hangi kitaba sığar diye kınamıyorum ama birazda tedbir nefsimize uymayalim yaa iradeli olalım bu kadar mı sevgiye açsınız bir erkek ten ilgi görmek bumu yani bedeninize verdiğiniz değer önce kendinizi sevin ruhunuzu yaşatın yasatalim ınş bebeği adam kabul eder evlensen ne olacak ki adamla iki gün sonra derki kocanın altında ne boktun bende mi adam olacan der güven sıfır olur .... allah yardımcın olsun kimseyi yolundan şaşırmasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…