- 19 Ağustos 2018
- 145
- -28
- 48
- 38
- Konu Sahibi yagmurdansonrahira
-
O korunuyordu bir şekilde o kabul ediyor çocuğu istiyor ama ben istemiyorum boşanıcam eşimden ama hamile olunca kötü olacakDoğurmak isteyip istemediğinizi düşünün.
Büyük bir sorumluluk bu. Erkek arkadaşınız biliyormu ne diyo duruma?
Korunmak aklınıza gelmedimi
o evlenmek istiyor çocuğu da istiyor ben bu durumda boşanınca nasil bir yol izlemeliyim onu soruyorum esimden ayrilma arefesindeyim bosanmak üzereyimNe dememizi bekliyorsun? Kocanın(?) seni aldattığı kadınla bir farkın kaldı mı şimdi? Duygusallık falan da hikaye. Adam senin duygu boşluğunu görüp yararlanmış işte. 2 gün sonra atılacak birisin. Korunsaydın bari...
Kocanın iş arkadaşı ile ilişki yaşadığı konundan alintiladim.Bu ne perhiz ne lahana turşusu?!Valla dediği öyle bana bilemiyorum namazinda abdestinde orucunu tutan insanlar bunlar başörtülü kadın hatta ben açığım ama onun yaptığını öldürseler yapamazdim
Esim baskasini sevdiğini söyledi yüzüme onunla olmayinca bana döndüü ogünden sonra da eskisi gibi olamadik ayrilmayi düşünüyorduk çocuk var die hep erteledik böyle olmasini bende istemiyordum kağıt üzerinde evlilikti bizimkisiNasıl oluyor bu;
Eşin aldatınca Darbe,
Sen aldatınca Sevgi
Eşin bu durumu boşansanız bile kötü karşılayacak.O korunuyordu bir şekilde o kabul ediyor çocuğu istiyor ama ben istemiyorum boşanıcam eşimden ama hamile olunca kötü olacak
o evlenmek istiyor çocuğu da istiyor ben bu durumda boşanınca nasil bir yol izlemeliyim onu soruyorum esimden ayrilma arefesindeyim bosanmak üzereyim
Kınadığım başıma geldiKocanın iş arkadaşı ile ilişki yaşadığı konundan alintiladim.Bu ne perhiz ne lahana turşusu?!
O korunuyordu bir şekilde nasıl bir açıklama? Bu kadar mı hayatı uçlarda tehlikeli yaşamayı seviyorsunuz?O korunuyordu bir şekilde o kabul ediyor çocuğu istiyor ama ben istemiyorum boşanıcam eşimden ama hamile olunca kötü olacak
Ayrılırsak? Hala ayrılmama ihtimali mi var?şu durumda ayrilirsak nasil olur nasil bir yol izlemem gerekiyor
Esim baskasini sevdiğini söyledi yüzüme onunla olmayinca bana döndüü ogünden sonra da eskisi gibi olamadik ayrilmayi düşünüyorduk çocuk var die hep erteledik böyle olmasini bende istemiyordum kağıt üzerinde evlilikti bizimkisi
Esim baskasini sevdiğini söyledi yüzüme onunla olmayinca bana döndüü ogünden sonra da eskisi gibi olamadik ayrilmayi düşünüyorduk çocuk var die hep erteledik böyle olmasini bende istemiyordum kağıt üzerinde evlilikti bizimkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?