Evliyim evli birinden hamile kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi konu yu doğru anladım dimi. Eşinden seni aldatiği için ayrılıp, boşanmadan EVLİ biri ile beraber olup birde hamile kaldın?
Bu durumda senin eşinden ne farkın kaldı. Beraber olduğun adamın ne farkı kaldı?
Belliki aldatmak sana çokta ters değil ozaman eşinden neden ayrılıyorsun
 
o evlenmek istiyor çocuğu da istiyor ben bu durumda boşanınca nasil bir yol izlemeliyim onu soruyorum esimden ayrilma arefesindeyim bosanmak üzereyim
 
Olan olmus sorgulamak bana düşmez bu durumda. Yapacağınız en mantıklı sey eşinizden hemen ayrılıp, cocugu dogru nüfusa kaydettirmek. Karsı taraftan bosanmanızı talep etmenize gerek yok diye düşünüyorum. Babalık haklarını bilip yeteri kadar yardımcı olsa yeter. Siz bu yolda yalnızsınız. Olması gereken bu yani. Tek basınıza bebeğinize sahip cıkıp dik durmanız gerekir. Maddi imkanlarınız vardır umarım?
 
Valla dediği öyle bana bilemiyorum namazinda abdestinde orucunu tutan insanlar bunlar başörtülü kadın hatta ben açığım ama onun yaptığını öldürseler yapamazdim
Kocanın iş arkadaşı ile ilişki yaşadığı konundan alintiladim.Bu ne perhiz ne lahana turşusu?!
 
Nasıl oluyor bu;
Eşin aldatınca Darbe,
Sen aldatınca Sevgi
Esim baskasini sevdiğini söyledi yüzüme onunla olmayinca bana döndüü ogünden sonra da eskisi gibi olamadik ayrilmayi düşünüyorduk çocuk var die hep erteledik böyle olmasini bende istemiyordum kağıt üzerinde evlilikti bizimkisi
 
o evlenmek istiyor çocuğu da istiyor ben bu durumda boşanınca nasil bir yol izlemeliyim onu soruyorum esimden ayrilma arefesindeyim bosanmak üzereyim

Bosanmadin ama evlisin. O ş.sizde bosanmamis evli. Bir yuva yikiyorsunuz. O kadının ahı üstünde kalmaz.

Kandırma kendini boşanmak üzere diye. Senin adın da o omurgasizin adı da bu hikayede belli.
 
O korunuyordu bir şekilde o kabul ediyor çocuğu istiyor ama ben istemiyorum boşanıcam eşimden ama hamile olunca kötü olacak
O korunuyordu bir şekilde nasıl bir açıklama? Bu kadar mı hayatı uçlarda tehlikeli yaşamayı seviyorsunuz?
Veya noktanız virgülünüz olmadığından diğer türlü okuyacak olursam, bir şekilde kabul ediyor ne demek? Lütfediyor paşam.

şu durumda ayrilirsak nasil olur nasil bir yol izlemem gerekiyor
Ayrılırsak? Hala ayrılmama ihtimali mi var?

Şu durumda olacaklar şöyle olur özetleyeyim... Boşanma kararını yargıya taşımadığınız ve boşanma kesinleşmediği için hemen yarın bile boşansanız 300 günlük iddet sürecinde olacağınızdan doğacak bebek şu anki eşinizin üzerine olacaktır.
Eğer bebek ondansa sorun yok ama değilse babalık davası açması gerekiyor ve yanlış bilmiyorsam bunu şu anki eşiniz yapabiliyor sadece.
 

kağıt üzerindeki evlilikte 6 ay önce de hamileymişsiniz?
 
Boşanmadığınız için çocuk şimdiki eşinizin nüfusuna gececek. Şimdi boşanmaya kalksanız aylar sürer belkide çocuk doğmuş olur. Bu durum ortaya çıkar ve büyük rezalet olur. En mantıklısı kimse duymadan çocuğu aldırıp boşanmanız.
 

Seviyorum sizdeki bu kafaları
Ohhhh mis pırıl pırıl vallahi
Böyle olunca daha rahat oluyordur değil mi insan?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…