Evliyim evli birinden hamile kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Madalya da takın. sen aldatılmaya layık değilsin diyen adam kendi karısını aldatıyor. Beyin süzgecinden geçirir bi insan, karısını aldatıyor benim kocamdan ne farkı var diye.

demek kadını erkeği yok bu işin.
ve ahlaksızlık yanında aptallığı da getiriyor ki aynı bahaneler ve inanılmasını bekliyorlar

Aldatıldığı için kendini sunması normal mı
Her aldatılan kadın kendini başkasına sunuyor yani öylemi, gerekirse bunun için başka birinin yuvasınıda dağıtabilir. Ki o adam konu sahibi için asla boşanmaz. Çok değer veriyor ya hani.
Bu kafalar için ne içmek gerekiyor çok merak ediyorum cidden

Nasıl yani ne zaman hamileymiş. Yalan mı diyor şuan acaba kafa mı buluyor bizimle
Anlamadim ben de.
Bir de erkek yapınca agzimiza geleni sayiyoruz da nedense kadinlar aldatinca bi guzelleme yapma ihtiyaci duyuyor bazi uyeler. Bu konu tam sinir harbi yorumlarla birlikte.

Biran once bosanmak icin anlasmali bosanin. Yoksa cekismeli uzun suruyor. Esinle bir protokol hazirlayip imzalayip mahkemeye basvurun, dava gunu alin. Dava gununu erkene almak icin rica edin.
Diger adam bosanir mi bilmem.
Cocugu aldirin aldirmayin diyemem.

aynen öyle .beni anladığın için teşekkür ederim . Değersizlik ve beni umursamama ben çok mücadele ettim sürdürmek için alttan aldim düzelelim eskisi gibi olalim die ama bazen geri dönüşü olmayab yollara girebiliyor insan ve olmayinca da olmuyor bir ömrü sana değer vermeyen biriyle bitirmek geçen ömrüne yazık die düşündüm ben katlanmak ya da unutmaya çalişmak ikitarafin çabasiyla olan birşeydi ben onda o çabayi göremedim oyüzden sonumuz kötü oldu onunla

ya konu bana komık geldı okuyup okuyup gulesım gelıyor
sinirim bozuldu
sen ne demeye evlı barklı kadınsın elın herıflerıyle munasebetlere gırıyorsun yanı ne olmasını beklıyordun atomu parcalamayacagınıza gore ?
haydı evlı evlı pis pis ilişkiler yasıyorsun korunmadan etmeden ne olacagını bıle bıle
aradıgın care ayrı komık

madem bu kadar gururlu onurluydun esın ıhanet ettı dıye sinirlenecek kadar
e bosansaydın tutan mı vardı ? ne dusundun ?

Aşçı bahçıvana, bahçıvan uşağa sonra herkes uşağa misali, ben bu hayatları anlamıyorum ya. Nasıl açsınız ki gözünüz ne evlilik görüyor ne çoluk çocuk. Şeyinizin derdine milletin hayatını da çorbaya çeviriyorsunuz.

Dinlenip dinlenip yazacağım konuya daha.

O adam boşanmaz . Siz de dava açmamissiniz açacaginizi sanmiyorum zira o adam size destek olmaz . Cocuk simdiki esinizin uzerine kaydolacak buyuk ihtimalle ve oyle de kalir gibi . Dogru adam demissiniz de esiniz sizi aldatinca darbe diyosunuz bu adam da esini sizinle aldatiyor nasil dogru adam anlamadim . Sonuc olarak neresinden tutsak elimizde kalacak bi konu . Cocugun soy bagini düsünün önceliginiz bu olsun . Cocuk daha dogmadan talihsiz Allah ona yardim etsin.

ya arkadasım yapmayın allah askına bu kadar ınsanız bızım bır dusunme algılama muhakeme yetenegımız var resmen zekamızı kucumsuyorsunuz
neyı kımı altdan aldınız ? evlılıgı altdan alma yontemı baska adamlarla ılıskı yasamak mı ?
neyı cabaladınız
hayır tek taraflı olmadıgını anladınız madem ortada cabanız sonucu ne oldugu da bellı de ... madem olmuyor ne dıye evlısın ? olmuyorsa bıtır gıt kımle gorusursen gorus ?

Ya aldiramayizmiyim izni olmadan zaruri nedenlerden. lütfen bir çare ben boşanacağım ondan

boşansaydınız mesela?
mahkum değilsiniz o evliliğe.
ondan sonra da size gerçekten değer veren biri glrerdi belki hayatınıza? şimdi daha mı değerlisiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…