Evliyim evli birinden hamile kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eğer eşinden ayrılmayıp da eşinin çocuğu olduğunu söylersen bu çok büyük günah. Hatta Miraç'ta peygamerimiz o kadınların azabını görmüş.

Cok uzuldum eger benim elimde olsaydi asla sizin gibilere cocugu olsun istemezdim bizde hasretle bekliyoruz olsun diye .aldir demeye dilim varmiyor suan ki esinle ayril o adam bu sorunlulugu almasin . Bu arada şunuda unutma sevgilinin bosanacagi hikayesinece prk kendini kaptirma derim seninle gonul eglendirdi hadii byy der

Yapacağın şey ortada. Eşinle boşanmayı hızlandiracaksin. Sevgiliniz de sanmıyorum ki sizin için boşanacak. Adam bebeği ister sonra sizle dost hayatı yaşar sizi de mecbur bırakmış olur. Bakacaksan da tek başına bakacaksın bunu bil de ona göre doğur

kağıt üzerindeki evlilikte 6 ay önce de hamileymişsiniz?
Tam erkek babaneleriyle durumu açıklıyor arkadas öyle degil mi? Kinadim başıma geldi...kağıt üstünde evliydik...ben kendimi ,çocuğumu ne duruma düşürdüm ...kocam cocuklari bunlar da benden değildir diye reddeder ...veya velayeti elimden alır diye bir kaygısı yok arkadaşın

herkes taş atmış sana ama biliyorum ne hissettiğini.

keşke hamile kalmak gibi bir hataya düşmeseydin be kuzum. ama olan olmuş. sana düşen bu konulardan etkilenen insanların en az zararlı olayı kapatmalarını sağlamak.

aldatıldım diyorsun ve duygusal boşlukta sana değer veren birine kendini sunman doğal olan. aldatılan birinin kafasında bir ton şeyler geçer. biliyorum seni. bir erkek ise sen aldatılmaya layık değilsin ve değerlisin dediğinde olay olmuş işte.

hepimizin istediği şey az buçuk değer görmek. fazla değil.

Daha doğru düzgün tanimafigin birine sağlıklı dusunemezken ne biliyim Allah hidayet versin kinamiyorum -Adel- bna da denk geldi tam okuyacaktim sen etiket yaptın

Çocuğu aldır diyemem Rabbim bir nefes üflemiş ama eşinin seni, seninde onu aldatman hoş olmamış şimdi dava açsanız bile bu süreçte Eğer çekişmeli ise çocuk çoktan doğar eğer anlaşmalı olursa da belli süre başka birisiyle evlenemiyorsun sadece hamile olmadığını ispat edersen evlenebilirsin sen en iyisi madem eşinlengerçekten sorunlarınız var otur güzelce konuş ne yapmak istiyorsanız karar alın boşanacaksanız da anlaşmalı boşan git uzak bir şehirde istersen çocuğunu doğur ama bunu yaparken de sevgiline güvenme belki eşi ondan boşanmayabilir belki de mutlular bilemezsin kendine güveniyorsan doğur. Allah yardımcın olsun umarım herkes için doğru kararı verirsiniz.

Ilk bebeginmi bu? Oylese sakin aldirma. Yanlis yaptim diyede kendini yipratma. Kimsenin kimseyi yargilamaya hakki yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…