- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.652
- 798
- Konu Sahibi yagmurdansonrahira
-
Lütfen beni yargilamayin.çok çaresizim.esimle bosanma arefesindeyiz ama daha mahkemeye bile vermedim Ben esimden dolayı bunalımlı günler geçirirken çalıştiğım yerde birini sevdim daha doğrusu o bana duygularını açtı Ben o sıra esimden yediğim darbe(aldatilma) etkisiyle de ona yakinlaştim ne kadar uzak durmaya çalişsamda olmadi ve beraber olduk ben bugün 3haftalik hamile olduğymu öğrendim 2mizde evliyiz o da esünden ayrilmayi düşünüyor ama şu durumda ayrilirsak nasil olur nasil bir yol izlemem gerekiyor kafam çok karişik lütfen yardim edin kınamayin benimde kinadiğim şey başima geldi!!!
Doğru söz vallaBugün KK'daki kadınların sabır eşiğini ölçme günü
Nasıl yani ne zaman hamileymiş. Yalan mı diyor şuan acaba kafa mı buluyor bizimle1 Ekim 2018'de de hamileymissiniz siz? Yeniden hamile oldugunuza gore bebegi aldirdiniz dogru mu?
Sacma sapan hayatlar ya...
Tam erkek babaneleriyle durumu açıklıyor arkadas öyle degil mi? Kinadim başıma geldi...kağıt üstünde evliydik...ben kendimi ,çocuğumu ne duruma düşürdüm ...kocam cocuklari bunlar da benden değildir diye reddeder ...veya velayeti elimden alır diye bir kaygısı yok arkadaşınkağıt üzerindeki evlilikte 6 ay önce de hamileymişsiniz?
Ikiside ayniEşinize çok üzüldüm
Bebeği de aldırın bi zahmet.
Daha doğru düzgün tanimafigin birine sağlıklı dusunemezken ne biliyim Allah hidayet versin kinamiyorumLütfen beni yargilamayin.çok çaresizim.esimle bosanma arefesindeyiz ama daha mahkemeye bile vermedim Ben esimden dolayı bunalımlı günler geçirirken çalıştiğım yerde birini sevdim daha doğrusu o bana duygularını açtı Ben o sıra esimden yediğim darbe(aldatilma) etkisiyle de ona yakinlaştim ne kadar uzak durmaya çalişsamda olmadi ve beraber olduk ben bugün 3haftalik hamile olduğymu öğrendim 2mizde evliyiz o da esünden ayrilmayi düşünüyor ama şu durumda ayrilirsak nasil olur nasil bir yol izlemem gerekiyor kafam çok karişik lütfen yardim edin kınamayin benimde kinadiğim şey başima geldi!!!
Bir cana kıymak nekadar kolay öyle değilmiEşinize çok üzüldüm
Bebeği de aldırın bi zahmet.
Kocanın iş arkadaşı ile ilişki yaşadığı konundan alintiladim.Bu ne perhiz ne lahana turşusu?!
Rabbim iyi yoldan şaşırtmasın kimseyi yaDaha doğru düzgün tanimafigin birine sağlıklı dusunemezken ne biliyim Allah hidayet versin kinamiyorum-Adel- bna da denk geldi tam okuyacaktim sen etiket yaptın ♥
Lütfen beni yargilamayin.çok çaresizim.esimle bosanma arefesindeyiz ama daha mahkemeye bile vermedim Ben esimden dolayı bunalımlı günler geçirirken çalıştiğım yerde birini sevdim daha doğrusu o bana duygularını açtı Ben o sıra esimden yediğim darbe(aldatilma) etkisiyle de ona yakinlaştim ne kadar uzak durmaya çalişsamda olmadi ve beraber olduk ben bugün 3haftalik hamile olduğymu öğrendim 2mizde evliyiz o da esünden ayrilmayi düşünüyor ama şu durumda ayrilirsak nasil olur nasil bir yol izlemem gerekiyor kafam çok karişik lütfen yardim edin kınamayin benimde kinadiğim şey başima geldi!!!
Amiiin kuzum amiiiinRabbim iyi yoldan şaşırtmasın kimseyi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?