- 19 Ağustos 2018
- 145
- -28
- 48
- 38
- Konu Sahibi yagmurdansonrahira
-
Onunda esiyle baya sorunlari var ayri gibi yasıyorlar o istiyor hatta şüphelendiğimi söyleyince keşke olsa diyordu ailesi beni biliyor babasi annesi beni sahipleniyorlar beni istiyorlar bir bakıma ama olacaksada böyle olmasini istemezdim ikimizde boşanıp öyle evlenecektikBebeğin babası ne diyor peki bu işe?sonuçta onuda ilgilendiriyor.nasıl bir yol öneriyor?
her aldatılan kocasından boşanmayıp çocuk yapıp aldırıp koşa koşa gidip evli adamlardan hamile kalmıyor.evde de 2.5 yaşında çocuğu ar bunlar olurken.hayatında hiç aldatıldın mı ? başına gelmeyen bir konu hakkında önyargı sahibi yorumlar yapmak ne kadar doğru ?
Ay bi cevap ver çatladık burda, ekim 2018 de nasıl hamileydin yahu o bebeğe ne oldu?Evet malesef
İşte maalesef. Ve kadınlar bu işi daha ileri götürüyor okuduğumuz gördüğümüz kadarıyla. Bile isteye yanlışa sürüklüyorlar kendilerini, dogru yol varken hayatlarını çıkmaza sokuyorlar.katılıyorum. ama olamamış işte. her insan irade sahibi olamıyor. yapmış birşeyler ve burada paylaşmış. herkes eline aldığı taşı insanlara gösteriş yapa yapa fırlatıyor.
Çocugu aldırmanız gerekir eşiniz öğrenirse hukuksal boyut ne olur bilmemdee hem siz rezil olursunuz herkese hemde hamile kaldıgınız kişiden darbe yersiniz o bebeğe sahip çıkmayacak kendi eşi ailesi dururken aldırmanız en doğrusu yapacak bir sey yok on haftaya kadar alınması yasal bir an önce kalbi atmaya bsşlamadan bu işi çözünLütfen beni yargilamayin.çok çaresizim.esimle bosanma arefesindeyiz ama daha mahkemeye bile vermedim Ben esimden dolayı bunalımlı günler geçirirken çalıştiğım yerde birini sevdim daha doğrusu o bana duygularını açtı Ben o sıra esimden yediğim darbe(aldatilma) etkisiyle de ona yakinlaştim ne kadar uzak durmaya çalişsamda olmadi ve beraber olduk ben bugün 3haftalik hamile olduğymu öğrendim 2mizde evliyiz o da esünden ayrilmayi düşünüyor ama şu durumda ayrilirsak nasil olur nasil bir yol izlemem gerekiyor kafam çok karişik lütfen yardim edin kınamayin benimde kinadiğim şey başima geldi!!!
anlatmak istediğim o şekilde yapılmalı değil. Evet yaptığı yanlış ama az çok ne hissettiğini biliyorum. Kadın beğenilmek ister ve en savunmasız zamanında gelmiş bu başına bu durum.
Evlenmek için boşandıktan sonra bi bekleme süresi gibi bişey vardı sanırı gebelik var mı yok mu diye belki yanlış biliyorumdur ama.Yani aldırın demekte çok acı masum bi can sonuçta.Onunda esiyle baya sorunlari var ayri gibi yasıyorlar o istiyor hatta şüphelendiğimi söyleyince keşke olsa diyordu ailesi beni biliyor babasi annesi beni sahipleniyorlar beni istiyorlar bir bakıma ama olacaksada böyle olmasini istemezdim ikimizde boşanıp öyle evlenecektik
Onunda esiyle baya sorunlari var ayri gibi yasıyorlar o istiyor hatta şüphelendiğimi söyleyince keşke olsa diyordu ailesi beni biliyor babasi annesi beni sahipleniyorlar beni istiyorlar bir bakıma ama olacaksada böyle olmasini istemezdim ikimizde boşanıp öyle evlenecektik
küfür etmeye ne hakkınız var hangi karar mercisinizYine meşhur sözümü buraya yapıştırıp gidiyorum.
"Bana diyorlar ki küfür etme yorumlarda usulsüz,ulan bu kadar karaktersizi nasıl anlatayım küfürsüz!"
Tamamda esimden onay almadan aldirabilirmiyim onu merak ediyorumÇocugu aldırmanız gerekir eşiniz öğrenirse hukuksal boyut ne olur bilmemdee hem siz rezil olursunuz herkese hemde hamile kaldıgınız kişiden darbe yersiniz o bebeğe sahip çıkmayacak kendi eşi ailesi dururken aldırmanız en doğrusu yapacak bir sey yok on haftaya kadar alınması yasal bir an önce kalbi atmaya bsşlamadan bu işi çözün
Ama maleesefff işin içine duygular girince kör oluyor mantık devre dışı kalıyor ama diyorsun geri dönemiyorsun tıpkı kaza yapanların dönmek isteyip geri dönemediği gibi
Tamamda esimden onay almadan aldirabilirmiyim onu merak ediyorum
Böyle şeyleri kabul eden, normal sayan seviyesiz bir ailesi var demek. Siz kendinizi layık görüyor musunuz o aileye peki?Onunda esiyle baya sorunlari var ayri gibi yasıyorlar o istiyor hatta şüphelendiğimi söyleyince keşke olsa diyordu ailesi beni biliyor babasi annesi beni sahipleniyorlar beni istiyorlar bir bakıma ama olacaksada böyle olmasini istemezdim ikimizde boşanıp öyle evlenecektik
Nasıl ya aileye bak, gül gibi kızları istemezler ama akşamları kocasının koynunda uyuyan seni gelin olarak kabul ediyorlar öyle miOnunda esiyle baya sorunlari var ayri gibi yasıyorlar o istiyor hatta şüphelendiğimi söyleyince keşke olsa diyordu ailesi beni biliyor babasi annesi beni sahipleniyorlar beni istiyorlar bir bakıma ama olacaksada böyle olmasini istemezdim ikimizde boşanıp öyle evlenecektik
Devlet hastaneleri onay istiyor ama özellerde yoktu galiba teyzem aldırmıştı özelde eşindem habersiz o da ayrı bişey ya zaten.onu hastanelerle konuşmanız lazım.Tamamda esimden onay almadan aldirabilirmiyim onu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?