Evliyim evli birinden hamile kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebeğin babası ne diyor peki bu işe?sonuçta onuda ilgilendiriyor.nasıl bir yol öneriyor?
Onunda esiyle baya sorunlari var ayri gibi yasıyorlar o istiyor hatta şüphelendiğimi söyleyince keşke olsa diyordu ailesi beni biliyor babasi annesi beni sahipleniyorlar beni istiyorlar bir bakıma ama olacaksada böyle olmasini istemezdim ikimizde boşanıp öyle evlenecektik

hayatında hiç aldatıldın mı ? başına gelmeyen bir konu hakkında önyargı sahibi yorumlar yapmak ne kadar doğru ?
her aldatılan kocasından boşanmayıp çocuk yapıp aldırıp koşa koşa gidip evli adamlardan hamile kalmıyor.evde de 2.5 yaşında çocuğu ar bunlar olurken.

katılıyorum. ama olamamış işte. her insan irade sahibi olamıyor. yapmış birşeyler ve burada paylaşmış. herkes eline aldığı taşı insanlara gösteriş yapa yapa fırlatıyor.
İşte maalesef. Ve kadınlar bu işi daha ileri götürüyor okuduğumuz gördüğümüz kadarıyla. Bile isteye yanlışa sürüklüyorlar kendilerini, dogru yol varken hayatlarını çıkmaza sokuyorlar.

Çocugu aldırmanız gerekir eşiniz öğrenirse hukuksal boyut ne olur bilmemdee hem siz rezil olursunuz herkese hemde hamile kaldıgınız kişiden darbe yersiniz o bebeğe sahip çıkmayacak kendi eşi ailesi dururken aldırmanız en doğrusu yapacak bir sey yok on haftaya kadar alınması yasal bir an önce kalbi atmaya bsşlamadan bu işi çözün

anlatmak istediğim o şekilde yapılmalı değil. Evet yaptığı yanlış ama az çok ne hissettiğini biliyorum. Kadın beğenilmek ister ve en savunmasız zamanında gelmiş bu başına bu durum.

her duygunun doygunluğunu bu kadar önemsiyorsanız, bu fiil kaç tanesine aykırı sayalım ister misiniz?

Evlenmek için boşandıktan sonra bi bekleme süresi gibi bişey vardı sanırı gebelik var mı yok mu diye belki yanlış biliyorumdur ama.Yani aldırın demekte çok acı masum bi can sonuçta.

Öyleyse ikinizde bosanin ve evlenin. Çocuğu da üstlensin. Bari bundan sonra hataya düşmeyin

Birlikte oldugun adam ne diyor hamile oldugunu soyledin mi onun olaya yaklasimi cok önemli arkanda durabilcek birisi mi? Ben kinanacak cok da bisey goremedim ya.

Tamamda esimden onay almadan aldirabilirmiyim onu merak ediyorum

Böyle şeyleri kabul eden, normal sayan seviyesiz bir ailesi var demek. Siz kendinizi layık görüyor musunuz o aileye peki?

Nasıl ya aileye bak, gül gibi kızları istemezler ama akşamları kocasının koynunda uyuyan seni gelin olarak kabul ediyorlar öyle mi
Bu gülen şey yüzüm değil yalnız onu bil, başka tarafımla gülüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…