Evliyim evli birinden hamile kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birlikte oldugun adam ne diyor hamile oldugunu soyledin mi onun olaya yaklasimi cok önemli arkanda durabilcek birisi mi? Ben kinanacak cok da bisey goremedim ya.

kınanan şey eski konusunda, kocasının kendisini aldattığı kadını kınaması..
üstüne de kadın evli çocuklu beni öldürseler böyle bir şey yapmam demesi.
ve tabi habire korunmadan sevişmesi..

Annesi babası sizi biliyor ve sahipleniyor..
Hmm..
Bu durum hoşunuza mı gitti yani?
Size iğrenç gelmiyor mu yani ailenin bu tavrı?
Aşağılık insanlar.Adamın nikahlı karısı dururken metresini sahiplenen (!) aile! Evet aşağılıklar.

Evlenmek için boşandıktan sonra bi bekleme süresi gibi bişey vardı sanırı gebelik var mı yok mu diye belki yanlış biliyorumdur ama.Yani aldırın demekte çok acı masum bi can sonuçta.

Dogru. Kadinlar icin 300 gun sure var tekrar evlenebilmeleri icin. Tabi hamile olmadigini ispat edersen dusurebiliosun bu sureyi. Ama su kosulda dogurcaksan evlenmeden doğurmak zorundasın gibi duruyor. Adamin nufusuna almasi gerekir. Bi dugun yaparsiniz. Nikah da sonra oluverir. Maksat elalemin agzi kapansin. Ama tabi bosanmalar cekismeliyse sen de adam da tazminat davalarini falan kaybeder. Ama onunla mutluysan cocugu da dogurmak istiosan paranin da cevrenin de ne önemi var ya. Birak hayatini yaşa.

Böyle şeyleri kabul eden, normal sayan seviyesiz bir ailesi var demek. Siz kendinizi layık görüyor musunuz o aileye peki?
Gelinlerininde onlari saydiği
Böyle şeyleri kabul eden, normal sayan seviyesiz bir ailesi var demek. Siz kendinizi layık görüyor musunuz o aileye peki?
Gelinlerinde onlari saydığı söylenemez evlendi evleneli oğullarinin evine rahatça gidememiş bir anne baba onlara büyü yapan bir gelin kim kime layiktir orasini Allah bilir onlar beni taniyor babasi benide biliyor evli olduğumu herkes herşeyin farkinda siz rahat olun sadece Yanlış olan evliyken böyle duruma girmemdi Bunu kabul ediyorum şuan çaresizim

çok kesin konuşan insanlar kesin konuştuğu konular konusunda defoludur diyorum ben hep

Anladim da hayat boyle bisey iste. Cok aşırı ciddiye almamak lazim. Agzina goZune vuruverir yoksa.

Konu sahibi ben değilim abla Allah korusun tam bi kördüğüm ya

Sevindim o zaman. Herkes hakettiğini yaşamış demek. Allah kolaylık versin. Her şartta eşinizin haberi olacak yani. Ailenize danışın artık destek isteyin.

küfür etmeye ne hakkınız var hangi karar mercisiniz

küfür etmeyelim de ne yapalım? eferin mi diyelim yada allab ıslah etsin deyip kenara mı çekilelim... hayat tarzı,onun tercihi diye diye ahlaksızlığı kanıksatmaya çalışır olduk ya... iki bekar sevişmiş hamile kalmış olsa de küfretmeye, eleştirmeye ne hakkın var diye ama aldatma var aptal yerine konma var .

Kınamıyorum. Yaptığın hata sende kabul etmişsin. Kınadığımı yaptım diye. Olan olmuş. Yanlış veya doğru. Bir can varsa ona kıymayın. Ne olursa olsun onun vicdan azabını daha çok koyar size. Kişinin günahından haberdarızdır ama tövbesinden asla. Tövbe edin. Yavrunuza ne olursa olsun güzel bir Anne olun. Bundan sonra evli adamla beraber olmayın. kendinizi yavrunuzu her türlü kötülükten koruyun.
Ben çok kaşıyım evlilik öncesi ilişkiye evli olupta başkasıyla olanada. Ben bile size olumlu yazdım. Çünkü hayatta kimin başına ne gelecek bilemeyiz. Aldırın diyenlere uymayın.
Önce boşanma işlemini hızlandırın. Siz bu adamı tamamen silmişsiniz. Kendinize aynı evde kalarak bu işkenceyi yapmayın ve günaha girmeyin yanlışa sapmayın daha çok.

Siz evlenin.Kocasini boynuzlayan kadina karisini boynuzlayan adam layik.Baskalarini aman aman yakmayin.

Konu sahibi ben değilim abla Allah korusun tam bi kördüğüm ya

Farkindayim canim evlilik süresi icin cevabi sana yazdim hazir baslamisken konu sahibine hitaben devam ettim. Sıkıntıli seyler tasdiklencek de bi yani yok ama her sey insanlar icin işte. Tanidigin herkes ölecek bi gun kimse senin ne halt yedigini hatirlamicak tarihe kara bi leke gibi kazinan bi tip degilsen ki onlarin bile bi hayran kitlesi oluo. O yuzden koyver gitsin konu sahibi arkadasim. Tatlim gene sana hitaben yazdim kusura bakma :)

Anladim da hayat boyle bisey iste. Cok aşırı ciddiye almamak lazim. Agzina goZune vuruverir yoksa.

valla tecrübe ettiği şeye hala dikkat etmemesi zaten ciddiye almadığını gösteriyor.
korunmayı öğrenir insan. vuruvereni kızını hakim kendisine vermeyince görecek.
bu kadar sorumsuzluk olmaz. bu kadar gelişine yaşanmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…