- Konu Sahibi yagmurdansonrahira
-
aslında bırbırlerıne cok uygunlarBöyle şeyleri kabul eden, normal sayan seviyesiz bir ailesi var demek. Siz kendinizi layık görüyor musunuz o aileye peki?
Kocasından olan bebeği aldırmış diye okudumAy bi cevap ver çatladık burda, ekim 2018 de nasıl hamileydin yahu o bebeğe ne oldu?
Konuya bak İMDB 7.8
Birlikte oldugun adam ne diyor hamile oldugunu soyledin mi onun olaya yaklasimi cok önemli arkanda durabilcek birisi mi? Ben kinanacak cok da bisey goremedim ya.
küfür etmeye ne hakkınız var hangi karar mercisiniz
[/QUOTE
CINNETNUR anayasa mahkemesi :)
Annesi babası sizi biliyor ve sahipleniyor..Onunda esiyle baya sorunlari var ayri gibi yasıyorlar o istiyor hatta şüphelendiğimi söyleyince keşke olsa diyordu ailesi beni biliyor babasi annesi beni sahipleniyorlar beni istiyorlar bir bakıma ama olacaksada böyle olmasini istemezdim ikimizde boşanıp öyle evlenecektik
Evlenmek için boşandıktan sonra bi bekleme süresi gibi bişey vardı sanırı gebelik var mı yok mu diye belki yanlış biliyorumdur ama.Yani aldırın demekte çok acı masum bi can sonuçta.
Gelinlerininde onlari saydiğiBöyle şeyleri kabul eden, normal sayan seviyesiz bir ailesi var demek. Siz kendinizi layık görüyor musunuz o aileye peki?
Gelinlerinde onlari saydığı söylenemez evlendi evleneli oğullarinin evine rahatça gidememiş bir anne baba onlara büyü yapan bir gelin kim kime layiktir orasini Allah bilir onlar beni taniyor babasi benide biliyor evli olduğumu herkes herşeyin farkinda siz rahat olun sadece Yanlış olan evliyken böyle duruma girmemdi Bunu kabul ediyorum şuan çaresizimBöyle şeyleri kabul eden, normal sayan seviyesiz bir ailesi var demek. Siz kendinizi layık görüyor musunuz o aileye peki?
çok kesin konuşan insanlar kesin konuştuğu konular konusunda defoludur diyorum ben hepkınanan şey eski konusunda, kocasının kendisini aldattığı kadını kınaması..
üstüne de kadın evli çocuklu beni öldürseler böyle bir şey yapmam demesi.
ve tabi habire korunmadan sevişmesi..
kınanan şey eski konusunda, kocasının kendisini aldattığı kadını kınaması..
üstüne de kadın evli çocuklu beni öldürseler böyle bir şey yapmam demesi.
ve tabi habire korunmadan sevişmesi..
Konu sahibi ben değilim abla Allah korusun tam bi kördüğüm yaDogru. Kadinlar icin 300 gun sure var tekrar evlenebilmeleri icin. Tabi hamile olmadigini ispat edersen dusurebiliosun bu sureyi. Ama su kosulda dogurcaksan evlenmeden doğurmak zorundasın gibi duruyor. Adamin nufusuna almasi gerekir. Bi dugun yaparsiniz. Nikah da sonra oluverir. Maksat elalemin agzi kapansin. Ama tabi bosanmalar cekismeliyse sen de adam da tazminat davalarini falan kaybeder. Ama onunla mutluysan cocugu da dogurmak istiosan paranin da cevrenin de ne önemi var ya. Birak hayatini yaşa.
Sevindim o zaman. Herkes hakettiğini yaşamış demek. Allah kolaylık versin. Her şartta eşinizin haberi olacak yani. Ailenize danışın artık destek isteyin.Gelinlerininde onlari saydiği
Gelinlerinde onlari saydığı söylenemez evlendi evleneli oğullarinin evine rahatça gidememiş bir anne baba onlara büyü yapan bir gelin kim kime layiktir orasini Allah bilir onlar beni taniyor babasi benide biliyor evli olduğumu herkes herşeyin farkinda siz rahat olun sadece Yanlış olan evliyken böyle duruma girmemdi Bunu kabul ediyorum şuan çaresizim
küfür etmeye ne hakkınız var hangi karar mercisiniz
Gülme komşuna gelir başına demiş atalarimizzzzzAy bi de aşkı betimlemiş, kaza gibi oluyormuş, dönülmüyormuş bazen. Ahh kıyamam.
Yalnız sizinki zincirleme kaza.
Gelinlerininde onlari saydiği
Gelinlerinde onlari saydığı söylenemez evlendi evleneli oğullarinin evine rahatça gidememiş bir anne baba onlara büyü yapan bir gelin kim kime layiktir orasini Allah bilir onlar beni taniyor babasi benide biliyor evli olduğumu herkes herşeyin farkinda siz rahat olun sadece Yanlış olan evliyken böyle duruma girmemdi Bunu kabul ediyorum şuan çaresizim
Konu sahibi ben değilim abla Allah korusun tam bi kördüğüm ya
Gülme komşuna gelir başına demiş atalarimizzzzz
Anladim da hayat boyle bisey iste. Cok aşırı ciddiye almamak lazim. Agzina goZune vuruverir yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?