• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim kocam eski gorustugu kadinim gorusme talebine hayir diyemiyor

handegunerler

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2023
168
-124
13
38
17 EKİM
Kizlar ben hic iyi degilim gece uyuyamadım.bisey yemek istemiyorum.kendimi cok asagilanmis hissediyorum ben mi abartıyorum? Kadin evlendin beni unuttun yazmis bu nasil bir üslup hic mi benim mesajları okuyacağım aklına gelmiyor terbiye yoksunu kadin.

EN SON GELISME
biraz önce kayinimi aradim aklına kötü bisey gelmesin o aile dostu ben kefilim diyor.kotu bir amac yok diyor.buna ne dersiniz?
EN SON GELISME
Eşim benle evlenmeden önce bir kadınla evlilik amaçlı gorusmus.kadin da esimin kardeşlerinin arkadasiymis.ama cok yakin bir arkadaş da degil tanıdık diyelim.bu kadinin bir tane de hasta oglu varmis 20 yasinda falan.bosanmis tabi kadin da.
Bu kadinla benim adam evlilik niyetiyle gorusmusler sonra olmayacağına karar verip arkadas kalmışlar.kadin buna ara ara mesaj atıyor nasılsın iyi miisn vs diye.
Uzun zamandır yazmiyordu geçen akşamüstü yine yazmış konusma aynen şöyle.
Nasilsiniz ......bey? Evlendiniz beni unuttunuz.
Yok ya olur mu yoğunum isler falan.
Hmm anladim eşinizle araniz nasil bir ara kotuydunuz( bir ara ayri yaşadık sonra tekrar birleştik)
Idare eder bazi şeyleri kabullendim diyelim.Senin yok mu hayatinda bizi?
Yok siz bulacaktınız bana birisini.( bunlar arkadas kalmaya karar verincebenim adam da demiş sana birilerini bulalım vs kadin da olur demis sanirim)
Buraya dikkat MUSAIT OLDUGUN BIR ZAMANDA GORUSELIM ( bununkadin yaziyor)
Benim ki de soyle diyor TAMAM OLUR.
konusma bunlar asagi yukarı.
Esim diyor ki bu kadına bisey hissetmiyorum yazmasını da istemiyorum ama kıramam ablamın arkadasi ayrica kadin yalniz hasta oglu var bunalımda benimle dertleşiyor dertleşecek kimsesi yok.sana da bu mesajları okuttum ki arkandan iş yapmış gibi olmayayım diye.
...........
Yorumunuz nedir? Yerimde olsaydınız nasil dusunur nasil davrandığınız?
ŞUNU DA EKLEYEYIM ADAM BANA DIYOR KI BU KADIN DISARDA OTURUP BIR CAY ICELIM DESE HAYIR DIYEMEM DIYOR.

Son düzenleme:
Eşim benle evlenmeden önce bir kadınla evlilik amaçlı gorusmus.kadin da esimin kardeşlerinin arkadasiymis.ama cok yakin bir arkadaş da degil tanıdık diyelim.bu kadinin bir tane de hasta oglu varmis 20 yasinda falan.bosanmis tabi kadin da.
Bu kadinla benim adam evlilik niyetiyle gorusmusler sonra olmayacağına karar verip arkadas kalmışlar.kadin buna ara ara mesaj atıyor nasılsın iyi miisn vs diye.
Hmm anladim eşinizle araniz nasil bir ara kotuydunuz( bir ara ayri yaşadık sonra tekrar birleştik)
Yok siz bulacaktınız bana birisini.( bunlar arkadas kalmaya karar verincebenim adam da demiş sana birilerini bulalım vs kadin da olur demis sanirim)
Esim diyor ki bu kadına bisey hissetmiyorum yazmasını da istemiyorum ama kıramam ablamın arkadasi ayrica kadin yalniz hasta oglu var bunalımda benimle dertleşiyor dertleşecek kimsesi yok.sana da bu mesajları okuttum ki arkandan iş yapmış gibi olmayayım diye.
...........
ŞUNU DA EKLEYEYIM ADAM BANA DIYOR KI BU KADIN DISARDA OTURUP BIR CAY ICELIM DESE HAYIR DIYEMEM DIYOR.
Kuma serbest olsa o kadını da alacak herif.

Açık evliliğe doğru gidiyorsunuz haberiniz olsun.

Ben de hissettiğini sanmıyorum ama kadin nasil bu kadar rahat yazabiliyor
Abla kocan senin yüzüne yüzüne bu kadına hayır diyemem diyor, sen de öylece dinliyorsun, kadının rahatını sorgulayacak durumda değilsin ki.

Ben de hissettiğini sanmıyorum ama kadin nasil bu kadar rahat yazabiliyor
Evet arkadaşım kadın suçlu. Kadın kadına bunu nasıl yapar. Ya bir erkek de duymadım karısına sevgilisine yazan adama bir erkek bunu başka bir erkeğe nasıl yapar diye hayıflanan. Arkadaşım yazar neden yazmasın. Burada herkesin dünya algısı, doğrusu, ahlak anlayışı aynı değil ki. Kocam böyle bir talebe nasıl cevap verir diye sormak gerekirken sorduğun soru bile yanlış. Sana bağlılık yeminini kadın değil eşin verdi. O adam gibi duracak. Şimdi sana arkadaş çevrenden ya da akrabalarından biri ya da bir arkadaş ya da akrabanın yakını yazsa görüşme talep etse kocan izin verecek yani ayıp olmasın diye. Kocanın savunmasının saçmalığına takılacağıma çok yanlış yere takılmışsın. Hani bir laf var bir şeyi ne kadar göz önüne koyarsan okadar gizlersin diye kocan o yolda senin gözünün önüne sokmuş ki yakalandığında ne var canım haberin vardı diyebilsin. Eğer seninde eski sevgili ve görüştüğün adamlarla vakit geçirmene ses çıkarıp çıkarmayacağjnı sorup hatta bizzat yaşayarak gerekli cevabı eşinden de alabilirsin.

EN SON GELISME
biraz önce karınızı aradim aklına kötü bisey gelmesin o aile dostu ben kefilim diyor.kotu bir amac yok diyor.buna ne dersiniz?
EN SON GELISME
...........
En son gelişmeye bakar misiniz acil?

Cevabı siz yazın. Size koca lazımsa ben de çevreme sorup soruştururum isterseniz ama evli erkeklerle sohbet muhabbet edip buluşmaya çağıranları pek kimse istemez deyin. Kadın olan utanır bundan.
Yazamam esim şifre koyuyor telefonuna

Aldatma var mı yok mu bilemem, var gibi gelmedi ama düşüncesizlik var. Sizin ne hissettiğinizi düşünmeden gevşek gevşek mesajlaşmak belki aldatmaktan daha kötü
Aynısını konu sahibi yapsa direkt yer rospik damgasını, adam hiç de dertlenmez karım düşüncesiz diye, denemesi bedava.

Vallaha kadin yokluyor. Gecsin o arkadas ayaklarini. Esiniz de hala cevap veriyorsa kendine bir ihtimal kapiyi acik tutuyor. Bogarlar adami. Saygisiz
tepkinizi koyun ne demek telefonuna şifre koyması ne münasebet kadının eşinle aranız nasıl diye sorması ?

Back
X