• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim kocam eski gorustugu kadinim gorusme talebine hayir diyemiyor

handegunerler

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2023
168
-124
13
38
17 EKİM
Kizlar ben hic iyi degilim gece uyuyamadım.bisey yemek istemiyorum.kendimi cok asagilanmis hissediyorum ben mi abartıyorum? Kadin evlendin beni unuttun yazmis bu nasil bir üslup hic mi benim mesajları okuyacağım aklına gelmiyor terbiye yoksunu kadin.

EN SON GELISME
biraz önce kayinimi aradim aklına kötü bisey gelmesin o aile dostu ben kefilim diyor.kotu bir amac yok diyor.buna ne dersiniz?
EN SON GELISME
Eşim benle evlenmeden önce bir kadınla evlilik amaçlı gorusmus.kadin da esimin kardeşlerinin arkadasiymis.ama cok yakin bir arkadaş da degil tanıdık diyelim.bu kadinin bir tane de hasta oglu varmis 20 yasinda falan.bosanmis tabi kadin da.
Bu kadinla benim adam evlilik niyetiyle gorusmusler sonra olmayacağına karar verip arkadas kalmışlar.kadin buna ara ara mesaj atıyor nasılsın iyi miisn vs diye.
Uzun zamandır yazmiyordu geçen akşamüstü yine yazmış konusma aynen şöyle.
Nasilsiniz ......bey? Evlendiniz beni unuttunuz.
Yok ya olur mu yoğunum isler falan.
Hmm anladim eşinizle araniz nasil bir ara kotuydunuz( bir ara ayri yaşadık sonra tekrar birleştik)
Idare eder bazi şeyleri kabullendim diyelim.Senin yok mu hayatinda bizi?
Yok siz bulacaktınız bana birisini.( bunlar arkadas kalmaya karar verincebenim adam da demiş sana birilerini bulalım vs kadin da olur demis sanirim)
Buraya dikkat MUSAIT OLDUGUN BIR ZAMANDA GORUSELIM ( bununkadin yaziyor)
Benim ki de soyle diyor TAMAM OLUR.
konusma bunlar asagi yukarı.
Esim diyor ki bu kadına bisey hissetmiyorum yazmasını da istemiyorum ama kıramam ablamın arkadasi ayrica kadin yalniz hasta oglu var bunalımda benimle dertleşiyor dertleşecek kimsesi yok.sana da bu mesajları okuttum ki arkandan iş yapmış gibi olmayayım diye.
...........
Yorumunuz nedir? Yerimde olsaydınız nasil dusunur nasil davrandığınız?
ŞUNU DA EKLEYEYIM ADAM BANA DIYOR KI BU KADIN DISARDA OTURUP BIR CAY ICELIM DESE HAYIR DIYEMEM DIYOR.

Son düzenleme:
Ben simdi esimin abisini aradım durumu anlattım.zaten o abisi ile karisi tanistirmis zamaninda bunlari.abiisnin cevabini yazdim.
Abisi mi ahahah. Bozacının şahidi şıracı. Sorsana kaynına, aynı şeyi ben yapsam adım ne oluyor diye. İyi güldüm yalnız popom da bana eşlik etti.

EN SON GELISME
biraz önce kayinimi aradim aklına kötü bisey gelmesin o aile dostu ben kefilim diyor.kotu bir amac yok diyor.buna ne dersiniz?
EN SON GELISME
Eşim benle evlenmeden önce bir kadınla evlilik amaçlı gorusmus.kadin da esimin kardeşlerinin arkadasiymis.ama cok yakin bir arkadaş da degil tanıdık diyelim.bu kadinin bir tane de hasta oglu varmis 20 yasinda falan.bosanmis tabi kadin da.
Bu kadinla benim adam evlilik niyetiyle gorusmusler sonra olmayacağına karar verip arkadas kalmışlar.kadin buna ara ara mesaj atıyor nasılsın iyi miisn vs diye.
Hmm anladim eşinizle araniz nasil bir ara kotuydunuz( bir ara ayri yaşadık sonra tekrar birleştik)
Yok siz bulacaktınız bana birisini.( bunlar arkadas kalmaya karar verincebenim adam da demiş sana birilerini bulalım vs kadin da olur demis sanirim)
Esim diyor ki bu kadına bisey hissetmiyorum yazmasını da istemiyorum ama kıramam ablamın arkadasi ayrica kadin yalniz hasta oglu var bunalımda benimle dertleşiyor dertleşecek kimsesi yok.sana da bu mesajları okuttum ki arkandan iş yapmış gibi olmayayım diye.
...........
ŞUNU DA EKLEYEYIM ADAM BANA DIYOR KI BU KADIN DISARDA OTURUP BIR CAY ICELIM DESE HAYIR DIYEMEM DIYOR.
Niye hayır diyemezmiş belkide birşey yaşadılar tehdit edileceğinden hayır diyemiyor yada bir bağ mı var aralarında evli barklı insanların bu tavırlarını anlamıyorum hayır diyemezmiş geri çevirmezmiş karısından başka kimseyle çay içemez evli bir erkek bu kadar basit bu kadar net

EN SON GELISME
EN SON GELISME
...........
Aynen şunu yapardım tamam benimde çok eski kiramadığım bunalımda olan çok sevdiğim bir ERKEK dostum var ben de ona yazayım bir ara eşiyle kötüydü barıştı mi bi sorayım derdim eğer o adamın yüzü kızarır gözleri buyumuyorsa tamam sorun yok mezhebi Konya ovası kadar geniş bir eşiniz var demektir kabul ediyorsanız devam.edin ama emin olun gözlerinden alev burnundan duman çıkacak deneyin derim ..

Aynen şunu yapardım tamam benimde çok eski kiramadığım bunalımda olan çok sevdiğim bir ERKEK dostum var ben de ona yazayım bir ara eşiyle kötüydü barıştı mi bi sorayım derdim eğer o adamın yüzü kızarır gözleri buyumuyorsa tamam sorun yok mezhebi Konya ovası kadar geniş bir eşiniz var demektir kabul ediyorsanız devam.edin ama emin olun gözlerinden alev burnundan duman çıkacak deneyin derim ..
İnanın denedim söyledim arkadaşça gorus sev...sevdiğin surece sorun yok dedi.

Ben de hissettiğini sanmıyorum ama kadin nasil bu kadar rahat yazabiliyor
Kocanizin iyi niyetini suistimal ediyor gibi geldi bana. Eşiniz birşey diyemedigi için yazıyor zaten. Ben esinizin merhametinden dolayı birşey diyemedigini düşündüm. O kadını isteseydi zaten onunla bir geleceği olurdu sizinle değil. Ama bu kadar vicdan sizin huzurunuzu bozuyorsa Eşiniz bir şekilde bu duruma dur demeli. Arada aldatma olsaydı ya da Eşinizin kadına karşı bir zaafı olsaydı size yazışmaları göstermezdi.

aldatma yok bencede
olsa o zamanlar o kadınla yuvasını kurardı
ama adamda çok ciddi bi salaklık var bazı insanlar sahiden hiç mesafe ayarlayamıyor ya
ülkece sınır koyma sorunumuz var insan ilişkilerimizde
O sınır koyamamak nedense hep erkeklerde oluyor ama. Kadın böyle serkeş davranamıyor, yoksa gün görmemiş küfürler eşliğinde kapının önüne atılır çünkü.

EN SON GELISME
EN SON GELISME
...........
Kocandaki bahaneye bak sanki senin kocan psikolog neyin yazma mecburiyeti bu ayrıca önceden evlilik düşündüğü insanla arkadaş kalmak nedir nasıl bir genişlik anlamıyorum gerek yok bunlara sende kocanı uyar saçma sapan bahaneler sunmasın sana bunun bahanesi felan olmaz resmen kadın kendini hatırlatmak amacıyla sürekli kocana mesaj atıyor kocanda net çizgisini koruyamıyor ya daha fazlasını yapmak isterse kocan emin ol onada hayır diyemez. Lütfen bazı şeyler gözüne küçük gelmesin bu şekilde başlar devamını sen bile tahmin edemezsin o yüzden baştan tepkini koy

Kocanizin iyi niyetini suistimal ediyor gibi geldi bana. Eşiniz birşey diyemedigi için yazıyor zaten. Ben esinizin merhametinden dolayı birşey diyemedigini düşündüm. O kadını isteseydi zaten onunla bir geleceği olurdu sizinle değil. Ama bu kadar vicdan sizin huzurunuzu bozuyorsa Eşiniz bir şekilde bu duruma dur demeli. Arada aldatma olsaydı ya da Eşinizin kadına karşı bir zaafı olsaydı size yazışmaları göstermezdi.
Telefonuna da şifre koymazdı değil mi ? Aaa dur bakayım, şifre koyuyormuş zaten tüh 🙄

İnanın denedim söyledim arkadaşça gorus sev...sevdiğin surece sorun yok dedi.

Sizin böyle bir durumunuzun olmadığını bildiği için çok rahat söyler bunu tabii.
Valla ben bile sinir oldum bu ne rahatlık ya. Kocanız kadını seviyor demiyorum ama bu durum size yapılan bir saygısızlık, hiç mi sizin onurunuzu düşünmüyorlar sizi küçük düşürüyorlar. Kayınınıza kocam kuma getirecek deseniz yine bir şey olmaz der ona boş yere söylemişsiniz.
Bu durumu normalleştirmelerine izin vermeyin.

Back
X