- 16 Ekim 2023
- 168
- -124
- 13
- 38
- Konu Sahibi handegunerler
-
E ne yap diyorsun bacim bosayim mi adami? Zaten sinirliyim barut geliyorsun sen de.Yıka yıka yuvarlana yuvarlana gider.
Engellesin kadınıE ne yap diyorsun bacim bosayim mi adami? Zaten sinirliyim barut geliyorsun sen de.
Iste ben de bunu hazmedemiyorumAdam sizi kötülüyor ""idare eder bazı şeyleri kabullendim""diye bu çok çok ağır bir şey kadına resmen kapıyı açık tutuyor
Eşiniz ayrı şeref....kayniniz ayrı..siz de bunları kabulleniyorsunuz
Engellemiyor dedik ya ustume yurudu zamanla uzaklaştıracak yazmasına engel olacak dedi simdi isten gelse tekrar açsam konuyu yine delirecek ama ben onun ağzına..... Bu kadar.kolay bitmeyecek beni elin orrrosss ...kotulemesini yanina birakmayacamEngellesin kadını
Gıkını çıkardığın an o seni boşar zaten. Biliyorsun bunu dilini ısıra ısıra bi hal olmuşsun kaç gündür.E ne yap diyorsun bacim bosayim mi adami? Zaten sinirliyim barut geliyorsun sen de.
Kadini faceden buldum mesaj atarsan seni boşarım dedi arada akrabalar var dedi rezil etme beni dedi.
Kadın niye elin orosbusu oldu şimdielin orrrosss ...
Bilmiyorum kotu duseniyorum sadece bir iki kez gorustugum kadindi diyor arada akrabalar var diyor ben de rahatsiz oluyorum kadinjn yazmasindan diyor.
Rahatsızsa rahatsız olduğunu söyler yahu sen karısısın sana neler söylüyor, boşarım bile diyor, ona neden söyleyemiyor sence?Bilmiyorum kotu duseniyorum sadece bir iki kez gorustugum kadindi diyor arada akrabalar var diyor ben de rahatsiz oluyorum kadinjn yazmasindan diyor.
Bence aldatma yok tamamen kocanızın salaklığı düşüncesizliği böyle adamları da Tonga’ya düşürmek çok kolay şimdi hissetmiyor 2 gün sonra hisseder çünkü kocanız tam bir tescilli salakEN SON GELISME
biraz önce kayinimi aradim aklına kötü bisey gelmesin o aile dostu ben kefilim diyor.kotu bir amac yok diyor.buna ne dersiniz?
EN SON GELISME
Eşim benle evlenmeden önce bir kadınla evlilik amaçlı gorusmus.kadin da esimin kardeşlerinin arkadasiymis.ama cok yakin bir arkadaş da degil tanıdık diyelim.bu kadinin bir tane de hasta oglu varmis 20 yasinda falan.bosanmis tabi kadin da.
Bu kadinla benim adam evlilik niyetiyle gorusmusler sonra olmayacağına karar verip arkadas kalmışlar.kadin buna ara ara mesaj atıyor nasılsın iyi miisn vs diye.
Uzun zamandır yazmiyordu geçen akşamüstü yine yazmış konusma aynen şöyle.
Nasilsiniz ......bey? Evlendiniz beni unuttunuz.
Yok ya olur mu yoğunum isler falan.
Hmm anladim eşinizle araniz nasil bir ara kotuydunuz( bir ara ayri yaşadık sonra tekrar birleştik)
Idare eder bazi şeyleri kabullendim diyelim.Senin yok mu hayatinda bizi?
Yok siz bulacaktınız bana birisini.( bunlar arkadas kalmaya karar verincebenim adam da demiş sana birilerini bulalım vs kadin da olur demis sanirim)
Buraya dikkat MUSAIT OLDUGUN BIR ZAMANDA GORUSELIM ( bununkadin yaziyor)
Benim ki de soyle diyor TAMAM OLUR.
konusma bunlar asagi yukarı.
Esim diyor ki bu kadına bisey hissetmiyorum yazmasını da istemiyorum ama kıramam ablamın arkadasi ayrica kadin yalniz hasta oglu var bunalımda benimle dertleşiyor dertleşecek kimsesi yok.sana da bu mesajları okuttum ki arkandan iş yapmış gibi olmayayım diye.
...........
Yorumunuz nedir? Yerimde olsaydınız nasil dusunur nasil davrandığınız?
ŞUNU DA EKLEYEYIM ADAM BANA DIYOR KI BU KADIN DISARDA OTURUP BIR CAY ICELIM DESE HAYIR DIYEMEM DIYOR.
Oooo nerde görsem tanırım Suç bastırmak için daha çok bağırmak,siddetlenmek.Burda bazi arkadaşların dedigi gibi cinnet geçirdim adam da sinirlenip cinnet geçirdi.kadinla ilgim alakam yok ben yazmadım hic o başlatıyor dedi.yazmasin diye dua ediyorum dedi.yazinca da onu kıracak bisey yazamam arada akrabalar var dedi.
Yaaa çok iyi niyetlisiniz gerçekten.Bu işin sonunda en çok siz üzüleceksin en çok kaybı siz vereceksiniz.O kadar inanmak istiyorsunuz ki adamın cinnetinden bile medet umuyor haklı galiba diyorsunuz....Ya inan ki o kadar değil kadin demis ağzıyla evlendin beni unuttun diye.
Boşanmaya niyetiniz yok onu anladık bu konuyu kapatın oturun, uzatmanın anlamı yok.EN SON GELISME
biraz önce kayinimi aradim aklına kötü bisey gelmesin o aile dostu ben kefilim diyor.kotu bir amac yok diyor.buna ne dersiniz?
EN SON GELISME
Eşim benle evlenmeden önce bir kadınla evlilik amaçlı gorusmus.kadin da esimin kardeşlerinin arkadasiymis.ama cok yakin bir arkadaş da degil tanıdık diyelim.bu kadinin bir tane de hasta oglu varmis 20 yasinda falan.bosanmis tabi kadin da.
Bu kadinla benim adam evlilik niyetiyle gorusmusler sonra olmayacağına karar verip arkadas kalmışlar.kadin buna ara ara mesaj atıyor nasılsın iyi miisn vs diye.
Uzun zamandır yazmiyordu geçen akşamüstü yine yazmış konusma aynen şöyle.
Nasilsiniz ......bey? Evlendiniz beni unuttunuz.
Yok ya olur mu yoğunum isler falan.
Hmm anladim eşinizle araniz nasil bir ara kotuydunuz( bir ara ayri yaşadık sonra tekrar birleştik)
Idare eder bazi şeyleri kabullendim diyelim.Senin yok mu hayatinda bizi?
Yok siz bulacaktınız bana birisini.( bunlar arkadas kalmaya karar verincebenim adam da demiş sana birilerini bulalım vs kadin da olur demis sanirim)
Buraya dikkat MUSAIT OLDUGUN BIR ZAMANDA GORUSELIM ( bununkadin yaziyor)
Benim ki de soyle diyor TAMAM OLUR.
konusma bunlar asagi yukarı.
Esim diyor ki bu kadına bisey hissetmiyorum yazmasını da istemiyorum ama kıramam ablamın arkadasi ayrica kadin yalniz hasta oglu var bunalımda benimle dertleşiyor dertleşecek kimsesi yok.sana da bu mesajları okuttum ki arkandan iş yapmış gibi olmayayım diye.
...........
Yorumunuz nedir? Yerimde olsaydınız nasil dusunur nasil davrandığınız?
ŞUNU DA EKLEYEYIM ADAM BANA DIYOR KI BU KADIN DISARDA OTURUP BIR CAY ICELIM DESE HAYIR DIYEMEM DIYOR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?