Evliyim kocam eski gorustugu kadinim gorusme talebine hayir diyemiyor

handegunerler

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2023
168
-124
13
38
17 EKİM
Kizlar ben hic iyi degilim gece uyuyamadım.bisey yemek istemiyorum.kendimi cok asagilanmis hissediyorum ben mi abartıyorum? Kadin evlendin beni unuttun yazmis bu nasil bir üslup hic mi benim mesajları okuyacağım aklına gelmiyor terbiye yoksunu kadin.

EN SON GELISME
biraz önce kayinimi aradim aklına kötü bisey gelmesin o aile dostu ben kefilim diyor.kotu bir amac yok diyor.buna ne dersiniz?
EN SON GELISME
Eşim benle evlenmeden önce bir kadınla evlilik amaçlı gorusmus.kadin da esimin kardeşlerinin arkadasiymis.ama cok yakin bir arkadaş da degil tanıdık diyelim.bu kadinin bir tane de hasta oglu varmis 20 yasinda falan.bosanmis tabi kadin da.
Bu kadinla benim adam evlilik niyetiyle gorusmusler sonra olmayacağına karar verip arkadas kalmışlar.kadin buna ara ara mesaj atıyor nasılsın iyi miisn vs diye.
Uzun zamandır yazmiyordu geçen akşamüstü yine yazmış konusma aynen şöyle.
Nasilsiniz ......bey? Evlendiniz beni unuttunuz.
Yok ya olur mu yoğunum isler falan.
Hmm anladim eşinizle araniz nasil bir ara kotuydunuz( bir ara ayri yaşadık sonra tekrar birleştik)
Idare eder bazi şeyleri kabullendim diyelim.Senin yok mu hayatinda bizi?
Yok siz bulacaktınız bana birisini.( bunlar arkadas kalmaya karar verincebenim adam da demiş sana birilerini bulalım vs kadin da olur demis sanirim)
Buraya dikkat MUSAIT OLDUGUN BIR ZAMANDA GORUSELIM ( bununkadin yaziyor)
Benim ki de soyle diyor TAMAM OLUR.
konusma bunlar asagi yukarı.
Esim diyor ki bu kadına bisey hissetmiyorum yazmasını da istemiyorum ama kıramam ablamın arkadasi ayrica kadin yalniz hasta oglu var bunalımda benimle dertleşiyor dertleşecek kimsesi yok.sana da bu mesajları okuttum ki arkandan iş yapmış gibi olmayayım diye.
...........
Yorumunuz nedir? Yerimde olsaydınız nasil dusunur nasil davrandığınız?
ŞUNU DA EKLEYEYIM ADAM BANA DIYOR KI BU KADIN DISARDA OTURUP BIR CAY ICELIM DESE HAYIR DIYEMEM DIYOR.

Son düzenleme:
Engellesin kadını
Engellemiyor dedik ya ustume yurudu zamanla uzaklaştıracak yazmasına engel olacak dedi simdi isten gelse tekrar açsam konuyu yine delirecek ama ben onun ağzına..... Bu kadar.kolay bitmeyecek beni elin orrrosss ...kotulemesini yanina birakmayacam

E ne yap diyorsun bacim bosayim mi adami? Zaten sinirliyim barut geliyorsun sen de.
Gıkını çıkardığın an o seni boşar zaten. Biliyorsun bunu dilini ısıra ısıra bi hal olmuşsun kaç gündür.

Kadini faceden buldum mesaj atarsan seni boşarım dedi arada akrabalar var dedi rezil etme beni dedi.

Sen kadına yazarsan boşarım , beni davet ederse reddetmem buluşurum yazarsa cevap yazarım ….olurunu Çıkmaza sokmuş seni boşanmaya yönlendiriyor
Ben konuya kocan bak başka talibinde var mesajı verip fiyatını yükseltiyor gözüyle bakıyordum ama fikrim değişti

Bilmiyorum kotu duseniyorum sadece bir iki kez gorustugum kadindi diyor arada akrabalar var diyor ben de rahatsiz oluyorum kadinjn yazmasindan diyor.

Ya akrabalar ne alaka? Akrabalarin işi gucu yok x kadinla nasil cay icmezsin, dertlesmezsin diye mesele edinip eşinizle mi ugrasacaklar?
Madem bu akrabalar bu kadini bu derece önemsiyor niye iş dertleşmeye gelince sadece eşiniz varmiş, başka dertleşecek kimsesi yokmuş? Adam sizi evire cevire kandiriyor bi de inaniyorsunuz

Bilmiyorum kotu duseniyorum sadece bir iki kez gorustugum kadindi diyor arada akrabalar var diyor ben de rahatsiz oluyorum kadinjn yazmasindan diyor.
Rahatsızsa rahatsız olduğunu söyler yahu sen karısısın sana neler söylüyor, boşarım bile diyor, ona neden söyleyemiyor sence?

Bence aldatma yok tamamen kocanızın salaklığı düşüncesizliği böyle adamları da Tonga’ya düşürmek çok kolay şimdi hissetmiyor 2 gün sonra hisseder çünkü kocanız tam bir tescilli salak

Böyle yüzsüzlük genişlik görmedim. Evlenme niyetiyle eskiden görüştüğü kadına şimdiki evlilik sırlarını anlatmış çaylar içiliyor bir de kadına başka adam ayarlama sözü veriliyor oha gerçekten. Aldatmasını geç böyle adam eve sokulmaz ya. Forumda okuduğum en acayip şeylerden biri oldu eşiniz

Oooo nerde görsem tanırım Suç bastırmak için daha çok bağırmak,siddetlenmek.
İstersen arada anam ,babam olsun konuşmak istemezsen engellersin net.Adam bir bok yemiş sıvıyorda sıvıyor.Bunun sonu özür dileyen siz olursunuz ha birde "git tedavi ol" der ve kapanış......

Ya inan ki o kadar değil kadin demis ağzıyla evlendin beni unuttun diye.
Yaaa çok iyi niyetlisiniz gerçekten.Bu işin sonunda en çok siz üzüleceksin en çok kaybı siz vereceksiniz.O kadar inanmak istiyorsunuz ki adamın cinnetinden bile medet umuyor haklı galiba diyorsunuz....

Bence aldatmak söz konusu değil bana birisini bulacaktınız demiş sizli bizli konuşma , eşiniz gayet de hissiz ben anladım aslında. Ama görüşürüm demesi çok saçma kendi eşimi düşündüğüm de ortalığı yıkarım sonuçta bekâr bi kadın niye görüşcek gerek var mı ? Sizden önemli olacağını sanmıyorum.

Boşanmaya niyetiniz yok onu anladık bu konuyu kapatın oturun, uzatmanın anlamı yok.
Eşinizle kadın zamanında bir şeyler yaşamışlar burası net, hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz. Bu ülkede erkekler çekinmez aksine gururu okşanır, salak salak böbürlenirken sizin eşiniz akrabalardan çekiniyor. Mahalle baskısı kadınadır fakat herkes kadından yana sizin olayda. Nedenini düşünün bence.
Hepsi bir kenara aldatması dahi önemli değil. Eşiniz sizi yeterince elin kadınına aşağılamış " idare eder bazı şeyleri kabullendim." Ve "evlendin beni unuttun. " Bu cümleler benim ayrılmama yeterdi, aldatmaktan daha acı. Dışardaki hiçbir kadın için aynı yataga girdiğim adam beni harcayamaz. Boyunun ölçüsünü alır birde kalkıp beni boşamakla tehdit edecek. Hahaha afedersiniz ama bir tarafımla gülerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…