evliyim ve çok pişmanım :(

kara kalem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
12
3
3
merhabalar.. uzun senelerdır takıp edıyorum sayfayı fakat uye olmak bugune kısmetmıs.. o kadar cok sey okudum ogrendım ornek aldım uzuldum burda paylasılanlara.. en sonunda karar verdım ıcımdekı dusuncelrın benı kemırmesı yerıne paylasmayı tercıh ettım. kısaca anlatıcam 2,5 senelık evlıyım sevdım, guvendım ve evlendım megersem en basından berı aldatılmısım sevgılıyken! hala devam edıyor kac kez yakaldım gıttım döndüm bosanmaya karar verdım olmadı yapamadım ayaklarıma kapandı kendını öldürmekle tehdıt ettım ee bende sevıyorum ya hanı bu salak her defasında ınandı ve affettı. ama sımdı dayanamıyorum zayıfladım dusunmekten artık ot gıbı oldum yuzum gulmuyor, aglayamıyorum, konusamıyorum napcamı bılmıyorum bosanmak kolay neden yapmıyosun dıye sorarsanız babam derım! korkuyorum baskısından laflarından orayada gıdemıyorum, offf daralıyorum bunları yazmak bıle zor gelıyor. onu ıstemıyorum fakat onsuzda yapamıyorum onca yaptıgı seye ragmen. bız kadınlar neden boyleyız neden onlar gıbı kesın ve net olamıyoruz hep gozyası döken, kırılan,uzulen cabuk affeden.. napıcamı bılemez haldeyım akıl verın nolur (

calısmıyormusun Arkadasım? ben hemen olumsuz olma derım ama fazlasıyla yakalamıssın cok cok uzulerek soyluyorum ya kabul edeceksın yada bosanacaksın eger calısmıyorsan aılenın yanında napacaksın bılemıyorum

cok tsk. ederım tabıkı calsıyorum cokta ıyı bır ısım kımseye muhtac degılım esıme bıle ama soz gecıremıyorum kendıme neden korkuyorum onuda bulamıyorum..

aslında o kadar haklsınkı dedıgın gıbı alıskanlık bı yırta bılsem uzerımdekı kara carsafı.. .

Canım benim okurken ben bile kötü oldum Rabbim sana sabir versin bir kadın sevdiği değer verdiği güvendiği insandan böyle şeyler görünce yıkılıyor bi defa diyil kaç defalarca olmuş söylüyorsun hemde evlenmeden önce bile aldatmış seni sen bir şans daha verdiğin için böyle oluyor bir şans vermek diğer aldatmalara izin vermekdir bence sen o insanla bir yerde yaşamakta hayatını mahv ediyorsun kim ne söyleyer diye düşünme bi tek kendini düşün boşan bitsin her gün acıçekdiyine bi defa çek olsun bitsin .

Öncelikle siz kendinize olan güveni kazanmalısınız ki hayatınızı geri alabilirsiniz. İşiniz size güç versin. İnsanlar olumsuz konuşup laf sokmaya yer arar. Siz onlara kulağınızı tıkayın. İnşallah gerisi de gelir.

Allah yardımcnı olsun en başından aldatılmak dediğin ne anlamda aldatmak
k
benden harıc bır cok kız arkadası varmıs ve ben bunları yenı ogrenıyorum ıneternette yakaladım bı cok kez baska hesaplarla baska bır telefon msjlar falan keske bunlar olsa belden altı vurmalar o kadar cok cırkınlık varkı dua ettıgım tek sey cocugumun olmaması kı onuda 1 ay once dusurdum... aslında allahın bana vermıs oldugu yada gostermıs oldugu bır ımtıhandı ben bunlara ragmen körmüşüm

onsuz yapamıyor değilsiniz baba evine dönmeye çekindiğiniz için ondan vazgeçemeyeceğinizi zannediyorsunuz. hatta belki kendinizi buna inandırıyorsunuz. Allah tez zamanda sıkıntınızı feraha ulaştırsın. zor bir durum.

cok tesekkur ederım beztebya. bazen hıc cıkmasaydı karsıma belkı suan daha farklı yerlerdeydım dedıgın gıbı hayatmı mahvettı alt ust ettı sabrımda kalmadı onceden gecer dıye bekledım ama artık olmuyor

cok tsk. ederım tabıkı calsıyorum cokta ıyı bır ısım kımseye muhtac degılım esıme bıle ama soz gecıremıyorum kendıme neden korkuyorum onuda bulamıyorum..

Çalışıyorsanız illa baba evine döneceksiniz diye bir şey yok. Tek başına da kalabilirsiniz.

Bende bir kadınım ama en sevdiğim özelliğim silip atabilme huyumdur. Aldatıldın hadi bir defa affettin belki yapmaz diye anlarım, ama tekrar tekrar affedip tekrar tekrar aldatılıyorsan ben çokta üzülmüyorum biraz kendin ettin kendin buldun oluyor çünkü. Bu kadar zor mu bir adamdan vazgeçmek ya ? Eğer çalıışıyorsan boşan ayrıl bir eve, babanı da takma koskoca kadınsın sahip çıkmasına gerek yok maaşınla geçinirsin. Çalışmıyorsan da işe gir öyle boşan. Başkasının olmuş bir adamın neresini sevebiliyorsun hala ona da hayret ettim. Bu işin doğrusu bu, yanlışta direneceksen bizim hiçbirimizin senin için yapabileceği birşey yok..

Seni cok iyi anliorum cnm kiyamam sna ama inan ki yazdiklarini okuyunca bnim yasadiklarim aklima geldi eqer ayrilamiosan sabret rabbim buyuktur allah yardimcin olsun

bunu kednıme soylemeye cekınırken sız soyledınız ve okurken zoruma gıttı. bır ınsan ndn oz babası yuzunden hayatı mahvolmus ama sıgınıcak tek kısı o oldugu ıcın korkar offfffff tamamen parcalandım suan

canım napıcaksın evde pencerenın onunde kocanın baska kadınının yanından gelmesınımı bekleyeceksın? yapma Allah askına Allah bıle ınsana 3 sans vermıs

korkuyorsunuz çünkü tek başınıza bir hayata başlamak sizi korkutuyor, vezgeçememek değil sizin ki birçok arkadaşımın da dediği gibi alışkanlık. siz ayaklarınızın üzerinde durduktan sonra aileniz önce tepki göstersede (ki haksızlar aldatılan bir kız var ortada babanız buna müsade etmez) sonunda sizi anlarlar inanın. siz kendi hayatınıza bakın gözli saklı olan bu saçmalıklar ilerde aleni hale gelebilir, etrafımda görüp dulduklarımdan biliyorum. o zaman daha çok piyşman olursunuz ki çocuğunuz da yokken bence uzatmayın derim. dışardan konuşmak kolay da diye bilirsiniz ama bende eşimin internet ortamında bir kez sadece bir kez bir muhabbetine şahit oldum daha yeni veliyim tepkimi çok net dile getirmiş olmalıyım ki o günden beridir tüm hesapları internet ortamındaki benim elimde. dik durun kararlı olun sevmek inanın vazgeçilmeyecek bir şey değil... şu hayatta ölüm diye bir gerçek var kimi sonsuza kadar severiz ve kim bizi sonsuza kadar sever ki yaradan dan başka. siz kendinesi merhem olun. nacizane fikrim bu :) saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…