evliyim ve çok pişmanım :(

Biz kadınlar böyle falan degiliz. Aciz degiliz, zayıf degiliz, hayatımız koca-baba ekseninde iki erkegin agzından çıkacak lafa baglı degil. Duygularının suistimal edilmesine izin veren saf yaratıklar da degiliz.
Siz de degilsiniz. Olmayın. Kendinize böyle bi adamı reva görmeyin. Kendi kendinize kuracagınız bi hayat, size her seferinde yalan söyleyen bi adamın yanında kuracagınız hayattan kat be kat iyidir.
Çalışıyor musunuz bilniyorum. Ama çalışmıyosanız da acilen bi cözüm düsünmeye başlamanız lazım yeni bi hayata başlamak için.

ben anlamıyorum arkadaş, neden bir baba kızının bu kadar mutsuz olmasına üzülüp onu rahata erdirmeye calışmaz da çevreyi düşünür... dul olunca nooluyor allah aşkına söyleyin kk....

Neden şunu yapmıyorsunuz..
Ailenize yakın bir muhitte kimseye söylemeden 1+1 daire tutun.. Boş vakitlerinizde, tatillerinizde, zevkinize göre döşemeye başlayın.. (Çalıştığınızı söylemiştiniz.. Buna dayanarak söylüyorum) Yalnızlıktan korkuyorsanız, ev arkadaşı arayan ilanlara bakın.. Bir tane seçin ve gidin konuşun.. Baba evine dönmek zorunda değilsiniz..
Ev tutarsanız evinizi zevkinize göre baştan aşağı yavaş yavaş döşeyin.. Bu esnada kendinize "bitireceğinizi" de yavaş yavaş anlatın.. Yalnızca kendinize.. sevdiğiniz herşey olsun o evde.. Eşinizle birlikte yaşarken bir de evcil hayvan edinin.. bir tane varsa, bir tane daha edinin.. (Hayvan seviyorsanız tabi..)
Ev arkadaşı olan bir evi paylaşacaksanız, odanızı döşeyin.. Yerleşmeniz şart değil, ev arkadaşınızla bu konuyu konuşursunuz.. O esnada onunla sohbet kurun, başka bir yaşam alanı daha oluşturun boş zamanlarınızda.. Yavaş yavaş yeni bir eksene daha alıştırın yani bünyenizi..
Böylece alıştığınız ortamdan yine alıştığınız bir ortama rahat ve yumuşak bir geçiş yaparsınız..
Alışmakla ilgili sorunlarınız var çünkü..
Tahammül edilmez bir durumu güdüleriniz yönetiyorsa, siz de mevcut durumu yönetirsiniz belki yukarıdaki gibi..

Selamlar,

merhabalar.. uzun senelerdır takıp edıyorum sayfayı fakat uye olmak bugune kısmetmıs.. o kadar cok sey okudum ogrendım ornek aldım uzuldum burda paylasılanlara.. en sonunda karar verdım ıcımdekı dusuncelrın benı kemırmesı yerıne paylasmayı tercıh ettım. kısaca anlatıcam 2,5 senelık evlıyım sevdım, guvendım ve evlendım megersem en basından berı aldatılmısım sevgılıyken! hala devam edıyor kac kez yakaldım gıttım döndüm bosanmaya karar verdım olmadı yapamadım ayaklarıma kapandı kendını öldürmekle tehdıt ettım ee bende sevıyorum ya hanı bu salak her defasında ınandı ve affettı. ama sımdı dayanamıyorum zayıfladım dusunmekten artık ot gıbı oldum yuzum gulmuyor, aglayamıyorum, konusamıyorum napcamı bılmıyorum :KK43: bosanmak kolay neden yapmıyosun dıye sorarsanız babam derım! korkuyorum baskısından laflarından orayada gıdemıyorum, offf daralıyorum bunları yazmak bıle zor gelıyor. onu ıstemıyorum fakat onsuzda yapamıyorum onca yaptıgı seye ragmen. bız kadınlar neden boyleyız neden onlar gıbı kesın ve net olamıyoruz hep gozyası döken, kırılan,uzulen cabuk affeden.. napıcamı bılemez haldeyım akıl verın nolur :KK43:(

Yaslariniz kac canim?

Yapacaginiz tek sey birden karar verip uygulamak. Esir degilsiniz siz. Caninizin hic mi kiymeti yok. Isinizde cok iyiymis, silkelenin ne olur.

Calisiyosun cokta iyi bir isin var.
Ozaman aekana bakma , ayaklarina kapansin , intihar edicem desin laf bunlar inan hic birsey yapmaz..
Boyleleri alisik..
Babandan bile korkma , zamanla herseye alisir insanlar.
Kimsenin baskasi dusuncesi senin mutlulugundan onemli degil.
Sen kendin icin en iyi olani yap ...

net bir kararın yok ki onla da olmuyo onsuz da diyorsun, aldatılmayı içten içe hazmedemesen de doğal geliyor ki halen aynı evdesin.kararlarını netleştir, bir düşün, sonra da ne istiyorsan onu yap

günaydın öncelıkle ve hepınıze ayrı ayrı tesekkur edıyorum. acıda olsa gercegı duymak benı daha da netlestırıyor esıme karsı belkıde kımseye anlatamadıgım ıcın bu kadar katlandım bı dostum olsa guvenebılecegım salya sumuk aglayıp derdımı anlatabılecegım en azından akıl verır destek olurdu bu yuzden sıze mınnettarım.. . ya hangı kadın hazmeder esının baska bır elı tutmasını tabıkı hazmedemıyorum o yuzden zayıfladım hastalıklarım cogaldı 26 yasındayım saclarım bembeyaz oldu sıkıntıdan. bız cok zor evlendık kredı cektık 2 sene onun borcunu bıtırmek ıcın oda bnde cabaladık babam ıstemedı esımı zorladım ıstıyorum dedım karsı durdum 2 sene kaynanamla oturdum 5 sydır aYRI evdeyım fakat mılletın esyalarını kullanıyorum bırbırımıze bu kadar fedakarlık yaptık soz verdık yemın ettık ve sonuç! işte bu yuzden bunca emege uzulup aglıyorum kufredıyorum ısyan edıyorum hatta satırla esımı dogramak ıstıyorum. yok yok sız haklsınız bu aksam kesınlıkle konusucam kesın ve net.. .

çok üzüldüm, onca emek var üstelik nankör ve vefasızmış, bu akşam konuşun bakalım, bizleri de bilgilendirirsiniz, Allah yardımcınız olsun:KK43:

en son satırla demiş, bidaha yazmamış, mazaallah..
birde hem muhtaç değilmişsiniz hem işiniz varmış, sizin yerinizde olsam fıt fıtı fıtı gitmiştim mutluluk bulduğum şeylere çoktaaan....
ben en çok muhtaçlığın zorluğu olmasa keşke para kazanabilseydim diye hayıflanırken ne düşünenler varmış tam tersine...

merhabalar.. uzun senelerdır takıp edıyorum sayfayı fakat uye olmak bugune kısmetmıs.. o kadar cok sey okudum ogrendım ornek aldım uzuldum burda paylasılanlara.. en sonunda karar verdım ıcımdekı dusuncelrın benı kemırmesı yerıne paylasmayı tercıh ettım. kısaca anlatıcam 2,5 senelık evlıyım sevdım, guvendım ve evlendım megersem en basından berı aldatılmısım sevgılıyken! hala devam edıyor kac kez yakaldım gıttım döndüm bosanmaya karar verdım olmadı yapamadım ayaklarıma kapandı kendını öldürmekle tehdıt ettım ee bende sevıyorum ya hanı bu salak her defasında ınandı ve affettı. ama sımdı dayanamıyorum zayıfladım dusunmekten artık ot gıbı oldum yuzum gulmuyor, aglayamıyorum, konusamıyorum napcamı bılmıyorum :KK43: bosanmak kolay neden yapmıyosun dıye sorarsanız babam derım! korkuyorum baskısından laflarından orayada gıdemıyorum, offf daralıyorum bunları yazmak bıle zor gelıyor. onu ıstemıyorum fakat onsuzda yapamıyorum onca yaptıgı seye ragmen. bız kadınlar neden boyleyız neden onlar gıbı kesın ve net olamıyoruz hep gozyası döken, kırılan,uzulen cabuk affeden.. napıcamı bılemez haldeyım akıl verın nolur :KK43:(
peki baban aldatildigini biliyor mu? böylede yillar gecmez ki bi ömür buna dayanilmaz

aynen eger ailen arkada degilse cok düsün baba evine dönerden neler kaybedicen bosanmazlar nele yasıcam tar mesel calısıyomusun maasın varmı eger aklında böyle bı bosanma varsa simdiden kenaa para at garantin olsun

aaa isin icinde aldatma varmıs ben tam okumadın aldatma ve siddet dısınsa evliligi yıkmaya karsıyım ama aldatma bı kadının onurunu en kıran seydır bosan derim ama isin varmıd eger calsıyosuns kendıne1 1 ev tut orda kal gitme baba evine

Canim uzulme ya hersey duzelir hatasini anlar belki daha yeni evlisiniz senin kiymetini bilir benim bi tanidigim var yani halamin kizi onun kocasida oyleyid surekli hatta evliyken kiz bile kacirdi dusun yani ama simdi tekrar baristilar bilmiyom nasillar ama.. herkesin basina gelebilir ama sen kocani seviyosan sana geri donmesini bekle derim biraz kendini topla ne bilim guzel guzel giyin esin eve geldiginde makyaj yap parfum sık daha guzel gorunki evden cikinca evde bi esi oldugunu anlar belki =(

Back
X