- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
iyi de true ,adam karısını aldattığında senden ilgi görmedim ne fiziksel ne ruhen dediğinde de;kk da iyi de hemen başkasının koynuna mı girmesi lazım? yorumları geliyor...
adama mektup yazıp ne dediği önemli,yani ne yapmak istediği: beraber olalım mı kaçalım mı,ne yani beklenti nedir?
Eski konularinizda "Esimle sogukluk var aramizda." demissiniz. Yoksa???
Merhaba kızlar buraya böyle bi başlıkla ilk kez konu açıyorum
Çok düşündüm aklıma burası geldi ve Kısaca durumu anlatıcam
Dün öğlen 8 senelik arkadaşımla dışarıda oturuyorduk o 3 senelik evli ve çok tatlı birde kızı var eşiyle biraz soğuklar eşi yoğun çalışıyor yeterince zaman ayıramıyor ilgilenmiyor... ve bana üst komşusuna aşık olduğunu her an onu düşündüğünü ve îş dönüşü camdan her akşam onu beklediğini îtiraf etti adam bekarmış seneye evlenme durumu varmış benim saf arkadaşım bunu duyunca yıkılmış akşam isimsiz bir mektup yazmış adama ve kapısının altından bırakmış ben bunu duyunca şok oldum tabi... Mektupta ona aşık olduğunu falan filan yazmış kim olduğunu belirtmeden kendimden utanıyorum diyor ben evlisin kendine gel kızın var ailen var unutmaya çalış desemde nafile
Ona nasıl yardımcı olabilirim sizce aslında kızgınım ama üzülüyorumda.
elinden geleni yap istediğini söyle kalbe hükmedemezsin
Eski konularinizda "Esimle sogukluk var aramizda." demissiniz. Yoksa???
evlerden ırak böyle komşu...onunla hemen iletişimin kes....edepsiz kadın adam ekmek derdinde kendi bilmem ne tövbe tövbeeolayın gerçek olmadığı yönünde umudumu koruyorumm
Arkadaşlar hemen ön yargıda bulunmanıza çok kızıyorum ne yani dünyada bir ben miyim eşiyle arası bir dönem soğuyan adet edinmişsiniz bunu dönem dönem herkesin eşiyle sorunu oluyor bu yaptığınız iftiraya girer her ne kadar sanalda olsa lütfen sözlerimize dikkat edelim Allaha şükür eşimle eski ufak problemi atlattık insan buraya arkadaşının bir yakınının sorununu yazmaya çekiniyor hemen ön yargıya maruz kalıyoruz !
mektup yazmasının mantığı ne yahu? ne yani adam, "aman allahım bana aşık bir kadın var, dur evlenmeyeyim de hayatımın kadını boşansın gelsin" mi diyecek.. ergen mi arkadaşınız, kocaman kadın ve anne.. ayıp yahu, ben utandım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?