Evliyken bekar komşuya aşık olmak ?!!

Böyle gereksiz bahaneler uydurarak yapılan işlerin arkasına sığınmalarını anlamıyorum bu insanların hepimiz azıcık ilgisizlikte ya da sorunda kavga da bir başkasını hayal edip aşık olacaksa aman kalsın o aşkta evlilikte bence arkadaşınız boşanmalı eşine yazık sadece

Yani kocası ilgi göstermiyor diye hemen aklı kaşı gözü bir yerleremi kaymalı bahane bu mu?..Helede birde evladı varmış...Yaptığından pek utanıyor gibi de gelmedi bana nedense mektup bile yazmış adama vay be cesarete bak sen..Bugün isimsiz yazdı ama yarın da isimle yazar sonrası da artık siz düşünün
Bence boşansın adama yazık etmesin.

Son düzenleme:
Uğraşmanıza bile gerek yok uyarınızı yapmışsınız bırakın ne hali varsa görsün madem macera istemiş sonuçlarına da katlansın böyle insanları anlamıyorum yaaaa

Evet normal söylenmesi gereken bu zaten..Valla q dünkü konudan sonra kk da ki yorumları hayretler içerisinde okuyorum..
Mutlaka "ee adam ilgisiz bırakmasaymış kadıncağız bu iişlere girmezdi" yorumunu bekliyorum.
Ben en çok kime üzülüyorum biliyor musun? Çocuğa..
Gerek dünkü konuda gerek bu konuda olan çocuklara oluyor..
Çocukların alınlarına nasıl büyük kara leke sürdüklerinin farkında değiller..

evlerden ırak böyle komşu...onunla hemen iletişimin kes....edepsiz kadın adam ekmek derdinde kendi bilmem ne tövbe tövbee olayın gerçek olmadığı yönünde umudumu koruyorumm

Son düzenleme:

elinden geleni yap istediğini söyle kalbe hükmedemezsin

Aldatmaya vs çok kızan, delikanlı bir kız arkadaşım var. (bekar)
O hep der ki: İNSAN EVLİYKEN DE BAŞKASINA AŞIK OLABİLİR. AŞK BAŞKA BİR ŞEY. TABİİ ALLAH BAŞIMIZA VERMESİN.

Ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah arkadaşınızın yardımcısı olsun.
İnşallah bu sevdadan vazgeçer bir şekilde...

Şimdi çıldırıcam.ne kadar ahlaksiz bir davranıs namus diyorlar bizim oralarda buna valla ben iyi düşünmek istiyorum ama iyi tarafı yok birde utanmadan mektup yazmiş bahanede kocam ilgisiz.her kocası ilğisiz olan başkasına gitse oooooo.kadın kalmazdı çunku kadın cınayetleri5-10kat artardı.bence sizde uzak durun kurunun yanında yaş da yanar canımmn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evlerden ırak böyle komşu...onunla hemen iletişimin kes....edepsiz kadın adam ekmek derdinde kendi bilmem ne tövbe tövbee olayın gerçek olmadığı yönünde umudumu koruyorumm

miskcim profili değiştirince tanıyamadım alışmışız avatarına gerçektir tatlım adam ilgisizse tamam ya diye hoşgörmeye devam edersek bunlardan daha çok göreceğiz gibime geliyor

Boşanmadan böyle naneler yiyen ister kadın ister erkek olsun ' mide bulandırıcı ' kesinlikle
Bir de çocuğu varmış, pes

Arkadaşınız eşinden boşansın. ergen ergen hareketler yapmasın. adama yazık çocuğa yazık!

Konu sahibi konuyu açtın, bi zahmet edip cevap ver bari, bak bazı arkadaşlar bu anlattığın kişinin sen olduğundan şüpheleniyorlar, ben de kıllandım şimdi :44:

Açıkçası olayın sebebi artık önem taşımıyor. İlgisizlik bilmem ne her neyse bir şeyler olmuş. Ben sonuca bakıyorum direk.
Şimdi bu kadın kocasını fiziksel olarak olmasa bile duygusal manada aldattı mı? Aldattı değil mi?
Peki biz BDV de aldatma vakalarında ne deriz? Boşan...
E yani erkek aldatınca boşan diyorsak buna da demeliyiz. Ayrım yapamayız kanımca.
Bu kadın kocasını sevmiyor, aldatma girişiminde bulunuyor. Hem de sonunu bile göremediği bir yola ailesini bile düşünmeyerek atlayabiliyor.
Hem anne olma sorumluluğuna sahip değil hem de eş olma sorumluluğuna. Bu kadın zaten ailesini haketmiyor.
Öte yandan diğer adamın haberi bile yok, ne bekleyebilir ki bu durumda ondan? Burada da kadının tutarsızlığı ortaya çıkıyor.
Y a çok mantıksız birisi ya da macera arıyor. Heyecan yaşayacak, sonra da güvenli limanına geri dönecek.
Ama yok öyle üç kuruşa beş köfte! Hem aldat hem de ailen senle kalsın. Kötü karma diye bir şey var. Elbet çıkar bu yaptıkları ondan.
Size de tavsiyem bu kadından uzak durun. Kendiyle bile bu kadar çelişen birinin arkadaşlığı da aynı ölçüde tutarsız ve tehlikeli olabilir.

Konu sahibesi sizin de kızınız var sanırım?:26:
Arkadaşların da söylediği gibi anlattığınız kişi siz misiniz?
Konularınıza ben de baktım şimdi..:26:

Son düzenleme:
Arkadaşlar hemen ön yargıda bulunmanıza çok kızıyorum ne yani dünyada bir ben miyim eşiyle arası bir dönem soğuyan adet edinmişsiniz bunu dönem dönem herkesin eşiyle sorunu oluyor bu yaptığınız iftiraya girer her ne kadar sanalda olsa lütfen sözlerimize dikkat edelim Allaha şükür eşimle eski ufak problemi atlattık insan buraya arkadaşının bir yakınının sorununu yazmaya çekiniyor hemen ön yargıya maruz kalıyoruz !

mektup yazmasının mantığı ne yahu? ne yani adam, "aman allahım bana aşık bir kadın var, dur evlenmeyeyim de hayatımın kadını boşansın gelsin" mi diyecek.. ergen mi arkadaşınız, kocaman kadın ve anne.. ayıp yahu, ben utandım..

Kim yapıyosa yapsın bunun sıfatı belli 'adilik'
Bir insan, bir kadın, bir anne.. bu kadar alçalmamalı

Hayır bi de kim olduğunu da yazmadığına göre adam cevap bile veremez
Çok saçma
Eskiden telefon yokken yapılırmış böyle mektup yazma mendil işleme vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…