Evliyken bekar komşuya aşık olmak ?!!

Siz benzetin 3-5 tanesî yüzünden herkesi karalamak kolaydır tam tersi olsaydı bu ben olsaydım konuya uğramazdım Allah herseyi görüyor tekrar etmiyorum ben artık

Zaten bence evli ve adi olduğu için mektup yazıyo
Deve kuşu misali kafasını kuma gömünce saklandım sanıyo da Allah biliyo herşeyden önce

Vicdan denen bir şey vardır. Adamı uyutmaz, yedirmez içirmez. En ala mahkemelerden beterdir kendisi.
Ama bu haltı yiyen birinde vicdanın esamesinin kaldığından şüpheliyim.

Sana nacizane tavsiyem; ne yaparsan yap oturup tavsiye verme uzun uzun, zaten bildigini okuyup mutlu oldugu yolu sececek. Senin verdigin akıl havada kalacak. Senin için ömründen giden bosa zaman bu...Halini hatrını sor, bu tür konuları konusma onunla. Yaptıgı zoruna gitmeyecekse elbette, gidecekse halini hatrını da sorma. Bırak ne istiyorsa onu yapsın. Cok pişman oldugum bir durum su an senin konunla konu yönünden benzemese de. Yani aldatma vs degil, işin tavsiye kısmı benziyor. Sana anlatıp rahatlıyor o kadar. Üstelik seni de beni anlamıyor diye düsman olarak görecek içten içe karsıt fikirli oldugu icin, dediklerin batacak baska konuda bile olsa. Yalan söyleyecek sana, bazı seyleri gizleyecek konuyla alakalı/alakasız. Anlatmaya alıstıgı için de, vaktim yok desen sıkısık işlerin için, bu sefer cemkirecek. Biraz gec oldu anladım ama ben, yazık etme zamanına, hele ki önemli yapacagın seyler varsa. İnsanlar bildigini okur, acı ceker ögrenir. Hep böyle degil mi zaten? Kendinden düsün. Bu senin için de gecerli, benim için de, arkadaslarımız icin de. İçine sinmiyorsa ki sinmez gene de, arkadasım diyorsun sonucta, bir kere uyar ve cekil kenara. Umarım kötü bir sey yapmaz diye duanı da et, onun için yapabilecegin bu sadece. Arada kan bagı yok, kan bagı olmayınca insanlar kıldan tüyden düsman olmaya meyilli, suclu sen olursun sonunda.

Son düzenleme:

Katiliyorum. Cinsel istekleri doyurulmamis evli kadinlarin "Aşık oldum" demesine toplum ahlaksizlik diyor.

Siz benzetin 3-5 tanesî yüzünden herkesi karalamak kolaydır tam tersi olsaydı bu ben olsaydım konuya uğramazdım Allah herseyi görüyor tekrar etmiyorum ben artık

arkadaşım bak biraz önce yazdım...bence arkadaşım diye bahsetme o kişiden yarın o kumşusuna mektup yazan yarın bigün senin kocana yazmayacağı ne malum...seninde çocuğun varmış...uzak dur o ahlak yoksunu kadından bence

Son düzenleme:
Ben yazılanlardan sonra espiri yapmak istedim bu ne ya hemen agresifleşmeyelim!
eğer sen değilsen zaten o kişiye arkadaşım bile deme o raydan çıkmış kolay kolayda değişmez!

Agresifleşmek değil ilk defa yuvam hakkında böyle bir söze uğradım bir kaç kişi daha demiş o zoruma gitti neden kendi üyeliğimle bunu yapıyım ki aklın yolu bir

off ya ne denir bilmiyorum ki yorumsuz, bence sizde çok dahil olmayın konuya. burnunun dikine gidecektir muhtemelen

Katiliyorum. Cinsel istekleri doyurulmamis evli kadinlarin "Aşık oldum" demesine toplum ahlaksizlik diyor.

Aklım mantiğim almıyor ya birde mektup yazmiş hiçmi haberleri izlemiyor bu insanlar hiçmi ahlak yok.böyle bir annenin kıZıda aynı böyle olucak topluma yararlı coxuklar yetiştiremiycekseniz doğurmayın valla.hayvan sevgısı ınsan svgısı namus saygı sevgi ögretsin cocuguna oturupta.böyle namusuzluk değil.kusura bakmayın suan dişlerini sıkıyorum valla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bilmiyorum konu sahibi sen mi çok sakinsin
Bi arkadaşım gelse bana bunu anlatsa, ben daha önce geçirdiğim günlere yanarım
Ondan şüphe duyarım, soğurum, anlattığına da bin pişman ederim
Bunun adı rezillik, herşeye saygı duyulur buna duyulmaz. Saygılı olacaz diye böyle rezaletlerin bu kadar rahat söylenmesine yaşanmasına müsade etmeyin lütfen

Sen evlisin hatta çocuğun var hiç mi utanmıyosun der evimden bile koavabilirim, bilemedim.

Sonuna kadar haklısın az önce tlfnda grştk kendisinin istediği gbi konuşmadım diye tersledi kapattı duymak istediği ne bilemiyorum yuvanı mı yık diycem ya Sabır

arkadaşın kendine macera arıyor sanırım ..
Rölanti bir hayattan sıkılmış anlaşılan ama doğru yolda değiL ..

Hayır bi de kim olduğunu da yazmadığına göre adam cevap bile veremez
Çok saçma
Eskiden telefon yokken yapılırmış böyle mektup yazma mendil işleme vs.

Adam şimdi kadının sürekli bunu kapıda falan beklediğini, her fırsatta karşısına çıktığını fark ettiyse, sırf emin olmak için, apartmanda uyduruktan bir hususta imza filan toplarmış... Ad Soyad yaz, sonra mektupla eşleşme yapıcam babından

Yani bence de öyle çok alımlı bir tipse, elin evli çocuklu kadınını napsın... Ahlaki değerleri sorgulanabilecek bir kadınla niye bir yola çıkmak istesin, neden kendi hayatını riske etsin? :44:

Arkadaşa verilecek tek öğüt : Fazla boş kaldın sen be kızım; acil bir işe falan gir de ne kocaya sar benimle ilgilenmiyorsun diye, ne kafan elin adamlarıyla meşgul olsun.

.

Şimdi konu nereden masum bir çocuğa geldi?
Annesinin yediği halttan masum bir çocuk sorumlu değildir hanımefendi.

Gülben Ergen, Erhan Çelik ile evleniyormuş ya, ona şaşırdığım kadar buna şaşırmadım..

Sonuna kadar haklısın az önce tlfnda grştk kendisinin istediği gbi konuşmadım diye tersledi kapattı duymak istediği ne bilemiyorum yuvanı mı yık diycem ya Sabır
görüşmeyi birden bire kesin o kadından arkadaş,ana,eş olmaz. çocuğuna yazık, eşine yazık

Şimdi konu nereden masum bir çocuğa geldi?
Annesinin yediği halttan masum bir çocuk sorumlu değildir hanımefendi.

Tabiki değil ama ondan eğitim alıyor benimde kızım var ben ne yaparsam onu yapıyor.doktor bile sizden öğrenir kışiliği sizi izleyerek taklıt ederek gelişir diyor.diş fırcalamanızdan konusmanıza kadar taklıt edip örnek alıyorlar.tabıkı sucu yok olamazda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…