- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
neden? ne alaka?
kafamı buluyo bizimle acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden? ne alaka?
Şuan o kadar sinirliyim üzgünüm kî
Şimdi arkadaş bildiğim bunca zmndır görüştüğüm iyi kötü şeylerimi paylaştığım însan kapıma geldi hakaret ettî önce ağladı zırladı ya yeter kendine gel bu ne seviyesizlik vs vs dedim diye ağzına geleni söyledi sen yoluna ben yoluma dedim gitti Allahım ne kadar basitmiş herseyi bitirmek hemde kendisine yar olmayacak biri içîn beni sildi bütün günümü zehir etti yanarım o kızına yanarım onun ne suçu var masum melek :S Allah iyilerle karşılaştırsın siz başından haklıydınız onunla görüşme diyerek bn hala düzelir diye bekliyordum yazıkçok yazık :S
Zaman hızla akıp geçiyor..pardon da hangi arada oldu bu..yemek yedim geldim neler olmuşş ....:26::26::26:
neden bu kadar tepki niye bağırdı hakaret etti size?
Şuan o kadar sinirliyim üzgünüm kî
Şimdi arkadaş bildiğim bunca zmndır görüştüğüm iyi kötü şeylerimi paylaştığım însan kapıma geldi hakaret ettî önce ağladı zırladı ya yeter kendine gel bu ne seviyesizlik vs vs dedim diye ağzına geleni söyledi sen yoluna ben yoluma dedim gitti Allahım ne kadar basitmiş herseyi bitirmek hemde kendisine yar olmayacak biri içîn beni sildi bütün günümü zehir etti yanarım o kızına yanarım onun ne suçu var masum melek :S Allah iyilerle karşılaştırsın siz başından haklıydınız onunla görüşme diyerek bn hala düzelir diye bekliyordum yazıkçok yazık :S
aaa niye öyle diyorsun canım adam ilgisizmiş baksana kadına da tek çare konu komşusuna göz dikmek olmuş hayret ya cidden hayret![]()
Bana sırrını derdini açmasına rağmen karşı durdum seviyesizlik bu kendine gel aklınıbasına topla dediğim içindr nefis kaldırmıyor tabi git adamla beraber ol deseydim yarardım iğreniyorum şuan böyle biryle bunca zmnımı geçirdiğime ama eşim bna demişti samimî olma. Mesafeli obu kadınla diye haklıymış !!!
Zaman hızla akıp geçiyor..![]()
pardon da hangi arada oldu bu..yemek yedim geldim neler olmuşş ....:26::26::26:
İlgisiz mi e o zaman yapsın bu ahlaksızlık sayılmaz.konuya bir bakıyım dedim bakmaz olaydim dişlerimi sıkmaktan başim ağrıdı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
böyle anlayışla karşlayıp hak verirlerse daha çoook okuruz böyle konuları..
Bana sırrını derdini açmasına rağmen karşı durdum seviyesizlik bu kendine gel aklınıbasına topla dediğim içindr nefis kaldırmıyor tabi git adamla beraber ol deseydim yarardım iğreniyorum şuan böyle biryle bunca zmnımı geçirdiğime ama eşim bna demişti samimî olma. Mesafeli obu kadınla diye haklıymış !!!
Ne yazıkki bununla evlerimiz yakın 2 bina ilerde kalktı geldi kapımı açtm evimealdım yardm etmiyorum karsı duruyorum diye silindi hersey ne kolaymış vay be yazıklar olsun
Evet normal söylenmesi gereken bu zaten..Valla q dünkü konudan sonra kk da ki yorumları hayretler içerisinde okuyorum..
Mutlaka "ee adam ilgisiz bırakmasaymış kadıncağız bu iişlere girmezdi" yorumunu bekliyorum.
Ben en çok kime üzülüyorum biliyor musun? Çocuğa..
Gerek dünkü konuda gerek bu konuda olan çocuklara oluyor..
Çocukların alınlarına nasıl büyük kara leke sürdüklerinin farkında değiller..![]()
ben saf biri göremedim ortadaMerhaba kızlar buraya böyle bi başlıkla ilk kez konu açıyorum
Çok düşündüm aklıma burası geldi ve Kısaca durumu anlatıcam
Dün öğlen 8 senelik arkadaşımla dışarıda oturuyorduk o 3 senelik evli ve çok tatlı birde kızı var eşiyle biraz soğuklar eşi yoğun çalışıyor yeterince zaman ayıramıyor ilgilenmiyor... ve bana üst komşusuna aşık olduğunu her an onu düşündüğünü ve îş dönüşü camdan her akşam onu beklediğini îtiraf etti adam bekarmış seneye evlenme durumu varmış benim saf arkadaşım bunu duyunca yıkılmış akşam isimsiz bir mektup yazmış adama ve kapısının altından bırakmış ben bunu duyunca şok oldum tabi... Mektupta ona aşık olduğunu falan filan yazmış kim olduğunu belirtmeden kendimden utanıyorum diyor ben evlisin kendine gel kızın var ailen var unutmaya çalış desemde nafile
Ona nasıl yardımcı olabilirim sizce aslında kızgınım ama üzülüyorumda.
Hırsızlık konusu q....dünkü hangisi true ,onu bilmiyorum sanırım tatlım:26:
olan hep çocuklara oluyor bence de..kadın aldatır,çocuk ortada kalır,hep içinde ukte olur..kadın dayak yer,terkedilir,aldatılır,her konuda olan çocuğa oluyor..evlat ne kadar güzelse de bir o kadar büyük sorumluluk..kendinden önce gelen tek varlık.bunu taşıyamayacak,kendi hırs ve zevklerinin peşinden gidecekler yapmasın kardeşim çocuk falan..
Bir daha ki geldiğin de eşine söylemekle tehdit edin.Lütfen zanda bulunmayın yeter sabahtır arıyor arıyor bende bıktım yorum yapılacak bişey kalmadı bitti Allah kızının hatrına doğru yolu göstersin ona bu dan sonra bnim için bitmiştir zaten