• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyken bekar komşuya aşık olmak ?!!

Bilmiyorum konu sahibi sen mi çok sakinsin
Bi arkadaşım gelse bana bunu anlatsa, ben daha önce geçirdiğim günlere yanarım
Ondan şüphe duyarım, soğurum, anlattığına da bin pişman ederim
Bunun adı rezillik, herşeye saygı duyulur buna duyulmaz. Saygılı olacaz diye böyle rezaletlerin bu kadar rahat söylenmesine yaşanmasına müsade etmeyin lütfen

Sen evlisin hatta çocuğun var hiç mi utanmıyosun der evimden bile koavabilirim, bilemedim.

Bu gidişle öyle olacak galiba son vermezse kendisiyle muhabbetimi kesicem

Şimdi konu nereden masum bir çocuğa geldi?
Annesinin yediği halttan masum bir çocuk sorumlu değildir hanımefendi.

Bence de çok saçma..
Bu mevzusu geçen evli ama adi kadının annesi de mi böyleymiş sanki ?
Alimden zalim, zalimden alim doğabilir derler ayrıca
Herkes anne babası gibi olsaydı ohooo

Tabiki değil ama ondan eğitim alıyor benimde kızım var ben ne yaparsam onu yapıyor.doktor bile sizden öğrenir kışiliği sizi izleyerek taklıt ederek gelişir diyor.diş fırcalamanızdan konusmanıza kadar taklıt edip örnek alıyorlar.tabıkı sucu yok olamazda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tam tersi de olabilir. Asla annesi gibi olmamak için mücadele edip, oldukça erdemli birisi de olabilir.
Ummadık taş baş yarar. Belki oldukça beğenilen, popüler, topluma faydalı kişilerin de çocukluğu çok parlak geçmemiştir, aileleri de mükemmel değildir.
Mesela ünlü bir müzisyenin babası sürekli onu dövermiş, alkolikmiş...

Bilmiyorum konu sahibi sen mi çok sakinsin
Bi arkadaşım gelse bana bunu anlatsa, ben daha önce geçirdiğim günlere yanarım
Ondan şüphe duyarım, soğurum, anlattığına da bin pişman ederim
Bunun adı rezillik, herşeye saygı duyulur buna duyulmaz. Saygılı olacaz diye böyle rezaletlerin bu kadar rahat söylenmesine yaşanmasına müsade etmeyin lütfen

Sen evlisin hatta çocuğun var hiç mi utanmıyosun der evimden bile koavabilirim, bilemedim.
Çek olan çocuğa oluyor..:50:
Düşünsene bu olay ayyuka çıkıyormuş,boşanıyorlarmış vs..
İlerde kızı evlendi ve en ufak bir gerginlikte damadı "zaten annen de babanı boynuzlamış" falan gibi kötü sözler söylerse,kızı o anda düşünemiyorum.:43:
Bencil insanlardan nefret ediyorum..:47:
Neymiş ilgisizmiş kıcası vs.. Boşan o zaman!! Kızının alnına bu lekeyi süreceğine,en azında geçinemediler ve boşandılar der evladın.

Bu gidişle öyle olacak galiba son vermezse kendisiyle muhabbetimi kesicem

Benim ablamın bi arkadaşı böyleydi
Hemde bizle annemle de görüşen bi arkadaşı ailece tanıyoruz
Gelip ablama anlattığı gün, son görüşmeleri oldu. Ablam arkadaşını hayatından sildi, dolayısıyla bizde sildik.
Hala daha aldatma devam ediyomuş, üstleik bunda ablamın kızarkadaşı bekar beraber olduğu adam evliydi
Bi de ablama demiş dua et boşansın, ölür müsün öldürür müsün bunun adı dua değil beddua olur asıl

Tam tersi de olabilir. Asla annesi gibi olmamak için mücadele edip, oldukça erdemli birisi de olabilir.
Ummadık taş baş yarar. Belki oldukça beğenilen, popüler, topluma faydalı kişilerin de çocukluğu çok parlak geçmemiştir, aileleri de mükemmel değildir.
Mesela ünlü bir müzisyenin babası sürekli onu dövermiş, alkolikmiş...

Evet.ünlü olan illa terbiyeli mi oluyor?o kadar seyden sadece cocuga mi takıldınız ilğinç.

bir arkadaşım gelip bana böyle birşey anlatsa ne güvenim kalırdı ne başka şey..
ve yardım etmeye bile kalkışmazdım..
insanların duygularına söz geçirememe olayınada hiç inanmamışımdır zaten..

Çek olan çocuğa oluyor..:50:
Düşünsene bu olay ayyuka çıkıyormuş,boşanıyorlarmış vs..
İlerde kızı evlendi ve en ufak bir gerginlikte damadı "zaten annen de babanı boynuzlamış" falan gibi kötü sözler söylerse,kızı o anda düşünemiyorum.:43:
Bencil insanlardan nefret ediyorum..:47:
Neymiş ilgisizmiş kıcası vs.. Boşan o zaman!! Kızının alnına bu lekeyi süreceğine,en azında geçinemediler ve boşandılar der evladın.

En masum ve en çok zrara görecek çocuk zaten maalesef True.

Ben evli insanların ' alıcı gözü ile bakma ' dıkça birine aşık olabileceğine inanmıyorum
Ben evliyim, çocuğum var kısmının idrakine varmayan kadın veya erkekler dışarıya kayar ve eşlerine aldatır diye düşünüyorum
Sebep ne olursa olsun ister dayak, ister ilgisizlik, isterse aldatma olsun, bu senin de o kadar adi olacağın anlamına gelmiyor
Adam ilgisiz mi, sadakatsiz mi, psikopat mı ? O onun ayıbı. boşan kurtul.
Ama boşanmadan türlü naneler karıştırıp ta aman kocamda şöyleydi zaten deyip vicdan rahatlatamaz kimse

Evet.ünlü olan illa terbiyeli mi oluyor?o kadar seyden sadece cocuga mi takıldınız ilğinç.

Hayır ama sizin böyle bir konudan, tutup da çocuğun da annesi gibi ahlaksız olacağı öngörüsüne varmanıza takıldım hanımefendi. Ön yargı kötüdür, insanlar şansı hakeder. Üstelik çocuk hata yapmamış, annesi yapmış. Siz kafadan çocuğu da elediniz az evvel.
Ünlü olan terbiyeli oluyor diye bir şey mi yazmışım ben? Cevaplarımı daha dikkatli okuyun isterseniz. Yani toplumda oldukça parlak ve başarılı insanların da geçmiş yaşantılarının çok da övünülemeyecek tarzda olabileceğine dikkat çektim. Zalimden alim doğabilir.

ya aynısını kocası yapsaydı şimdi burda hüngür hüngür ağlayıp boşanmalımıyım kocam aldatmış sayılırmı diye topik açıcaktı bizde canım kıyamam boşa gitsin adamın gözü dışarda diyecektik ee şimdi koca napsın?:19:

En masum ve en çok zrara görecek çocuk zaten maalesef True.

Ben evli insanların ' alıcı gözü ile bakma ' dıkça birine aşık olabileceğine inanmıyorum
Ben evliyim, çocuğum var kısmının idrakine varmayan kadın veya erkekler dışarıya kayar ve eşlerine aldatır diye düşünüyorum
Sebep ne olursa olsun ister dayak, ister ilgisizlik, isterse aldatma olsun, bu senin de o kadar adi olacağın anlamına gelmiyor
Adam ilgisiz mi, sadakatsiz mi, psikopat mı ? O onun ayıbı. boşan kurtul.
Ama boşanmadan türlü naneler karıştırıp ta aman kocamda şöyleydi zaten deyip vicdan rahatlatamaz kimse
Katılıyorum arkadaşım..:31:
Kadın bencil biriymiş,yoksa önce çocuğunu düşünürdü.

Hayır ama sizin böyle bir konudan, tutup da çocuğun da annesi gibi ahlaksız olacağı öngörüsüne varmanıza takıldım hanımefendi. Ön yargı kötüdür, insanlar şansı hakeder. Üstelik çocuk hata yapmamış, annesi yapmış. Siz kafadan çocuğu da elediniz az evvel.
Ünlü olan terbiyeli oluyor diye bir şey mi yazmışım ben? Cevaplarımı daha dikkatli okuyun isterseniz. Yani toplumda oldukça parlak ve başarılı insanların da geçmiş yaşantılarının çok da övünülemeyecek tarzda olabileceğine dikkat çektim. Zalimden alim doğabilir.

Bende zatwn direk oyle olur demiyorum ama onu örnek alıyor keşke eşi farketse ve kızını kurtarsa.bir çocugu anneden ayırmak en zalimce sey ama böyle bir anne cocuk yetiştirsin diyemiyorum.allah kocasına sabır versin yazıl adam bi tarafını paralıyor para kazanmak için hatında ona zaman ayırmıyor diye aşk öektupları yazıyor.kocasının calısıp aldiği kalem kağitla.

ya aynısını kocası yapsaydı şimdi burda hüngür hüngür ağlayıp boşanmalımıyım kocam aldatmış sayılırmı diye topik açıcaktı bizde canım kıyamam boşa gitsin adamın gözü dışarda diyecektik ee şimdi koca napsın?:19:

Boşasın gitsin canım ama adamcaği çalısmaktan karısının ne naneler yediğinin farkında değil ki

Aynen.................:31:

hayır ne bekliyordu ki ? ay canım ya kıyamam çok zor bir durum e kocanda zaten ilgisizmiş sonuna kadar haklısın hatta git direk konuş mu diyelim hoş dünkü hırsızlık konusundan sonra bunu diyen de çıkacaktır eminim:19:

Boşasın gitsin canım ama adamcaği çalısmaktan karısının ne naneler yediğinin farkında değil ki

aaa niye öyle diyorsun canım adam ilgisizmiş baksana kadına da tek çare konu komşusuna göz dikmek olmuş hayret ya cidden hayret:19:

Back
X