- 23 Ağustos 2011
- 1.328
- 1.430
- 133
- 35
Sanki bekar cocuk da cok merakti cocuklu kadinla olmaya. Degil mektup kendini balkondan cocugun onune atsa ise yaramaz
aynen katılıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki bekar cocuk da cok merakti cocuklu kadinla olmaya. Degil mektup kendini balkondan cocugun onune atsa ise yaramaz
bunları söyleyince de gerikafalı oluyoruz vala ne varsa eskide var bence![]()
Kadini çok iyi anliyorum ilgisizlik onu farklı heyecanları itmiş. Aslında suçlu kendisi değil esi. Biz kadınlar hep ilgi isteriz ya eşten ya aileden. Kimse ben yapmam demesin kinamasin herkesin basina gelebilir. Büyük lokma ye büyük konuşma demişler. Bence bayanin esi ile konusulmali eşine ilgi gostermiyorsun psikolojisi iyi değil gibi. İnşallah doğru yolu bulur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nasıl bu kaında suç yok diyorsunuz anlamadım eşi afedersiniz it gibi çalısıyor ne yapsın.evde bir çocuk var onun eve getireceği bir ekmekten daha fazlasını bekleyen
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
millan hoşgeldin canım :) az uslu dur kız geçmiş olsun![]()
millan başka türlü çıkmazdın zatenaz ev işi yapim dıye yolladı beni mune:))
millan başka türlü çıkmazdın zaten
bende dedim kimin tavuğuna kışştt dedi bu![]()
hiiiç öyle kaka huylarım yoktur benım:))
Merhaba kızlar buraya böyle bi başlıkla ilk kez konu açıyorum
Çok düşündüm aklıma burası geldi ve Kısaca durumu anlatıcam
Dün öğlen 8 senelik arkadaşımla dışarıda oturuyorduk o 3 senelik evli ve çok tatlı birde kızı var eşiyle biraz soğuklar eşi yoğun çalışıyor yeterince zaman ayıramıyor ilgilenmiyor... ve bana üst komşusuna aşık olduğunu her an onu düşündüğünü ve îş dönüşü camdan her akşam onu beklediğini îtiraf etti adam bekarmış seneye evlenme durumu varmış benim saf arkadaşım bunu duyunca yıkılmış akşam isimsiz bir mektup yazmış adama ve kapısının altından bırakmış ben bunu duyunca şok oldum tabi... Mektupta ona aşık olduğunu falan filan yazmış kim olduğunu belirtmeden kendimden utanıyorum diyor ben evlisin kendine gel kızın var ailen var unutmaya çalış desemde nafile
Ona nasıl yardımcı olabilirim sizce aslında kızgınım ama üzülüyorumda.
tugce bu yorumdan sonra yorum yazan kişinin hesabı pasife dönmüş...ilginç.
Kımın kız ben görwmiyorum bişey anlamıyorum su telefondan girince?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kadını anlamak lazım diyip seni çıldırtanın![]()
Hahh bende bu yorumu bekliyordum işte...Kadini çok iyi anliyorum ilgisizlik onu farklı heyecanları itmiş. Aslında suçlu kendisi değil esi. Biz kadınlar hep ilgi isteriz ya eşten ya aileden. Kimse ben yapmam demesin kinamasin herkesin basina gelebilir. Büyük lokma ye büyük konuşma demişler. Bence bayanin esi ile konusulmali eşine ilgi gostermiyorsun psikolojisi iyi değil gibi. İnşallah doğru yolu bulur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.