• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyken bekar komşuya aşık olmak ?!!

Zor bir durum. Arkadaşının evliyken başka birine aşık olmuş olması, arkadaşının kendinde ya da evliliğinde ciddi bir sorunun olduğunun göstergesi olabilir. Bunu konuş onunla, altta yatan gerçekleri bulmasını sağla. Eğer evliliğinde bir sorun varsa onun üzerine eğilmesi lazım, evliliğinde herşey yolundaysa kendine dönüp bakması lazım. Mektup yazması kapıdan atması fln bana muzipçe geldi. Yaptığı hareketi kınayamam ve tabii taktir de edemem ama olan olmuş neden yaptın vs. demek yersiz. Bence arkadaşına bu şekilde yardımcı olmayı düşünebilirsin.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kadini çok iyi anliyorum ilgisizlik onu farklı heyecanları itmiş. Aslında suçlu kendisi değil esi. Biz kadınlar hep ilgi isteriz ya eşten ya aileden. Kimse ben yapmam demesin kinamasin herkesin basina gelebilir. Büyük lokma ye büyük konuşma demişler. Bence bayanin esi ile konusulmali eşine ilgi gostermiyorsun psikolojisi iyi değil gibi. İnşallah doğru yolu bulur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasıl bu kaında suç yok diyorsunuz anlamadım eşi afedersiniz it gibi çalısıyor ne yapsın.evde bir çocuk var onun eve getireceği bir ekmekten daha fazlasını bekleyen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nasıl bu kaında suç yok diyorsunuz anlamadım eşi afedersiniz it gibi çalısıyor ne yapsın.evde bir çocuk var onun eve getireceği bir ekmekten daha fazlasını bekleyen

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tugce bu yorumdan sonra yorum yazan kişinin hesabı pasife dönmüş...ilginç.

Ben bu kadinlara anlam veremiyorum hemcinsim olmasina ragmen ne bekliyosun ki ne umuyosun birde evladin var hadi adamdan sogudun sevmiyosun o cocugun ne gunahi var yazik gunah biraz ahlak turkiyede yasiyoruz turkiye mektup yazdinda noldu emin olsunki arkadasin adam okuyunca cok etkilenip heryerde mektup sahibini arayip evlenecegi kizi birakicak biraz gercekci olsun arkadasin soguduysa istemiyosa bosansin o cocugada utanacagi bi gecmis birakmasin!!!

Merhaba kızlar buraya böyle bi başlıkla ilk kez konu açıyorum
Çok düşündüm aklıma burası geldi ve Kısaca durumu anlatıcam
Dün öğlen 8 senelik arkadaşımla dışarıda oturuyorduk o 3 senelik evli ve çok tatlı birde kızı var eşiyle biraz soğuklar eşi yoğun çalışıyor yeterince zaman ayıramıyor ilgilenmiyor... ve bana üst komşusuna aşık olduğunu her an onu düşündüğünü ve îş dönüşü camdan her akşam onu beklediğini îtiraf etti adam bekarmış seneye evlenme durumu varmış benim saf arkadaşım bunu duyunca yıkılmış akşam isimsiz bir mektup yazmış adama ve kapısının altından bırakmış ben bunu duyunca şok oldum tabi... Mektupta ona aşık olduğunu falan filan yazmış kim olduğunu belirtmeden kendimden utanıyorum diyor ben evlisin kendine gel kızın var ailen var unutmaya çalış desemde nafile

Ona nasıl yardımcı olabilirim sizce aslında kızgınım ama üzülüyorumda.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=613912
canım benim bu konu gerçekten komşunun konusu mu çok merak ettim doğrusu...zira yukarda link koydum başarabildim mi onu da bilmiyorum ama orda eşinin ilgisiz olduğundan bahsetmişsin ve doğru dürüst komşum da yok demişsin ...eğer konu gerçekten komşununsa bula bula bu zatı muhteremi mi buldun...hadi buldun ve bu haltları yediğini gördün kadın evli barklı çoluklu çocuklu senden akıl almasına gerek yok ya da senin ona ahlak dersi vermen yersiz ...o kişiden uzaklaşırsın olur biter ... buraya konu açman garip geldi bana ....

Ne kadar tiksinç bir durum :19:.

Bu kadınla arkadaşlığınızı bitirerek kendinize yardımcı olun bence :31:...

Maşallah ne cesaretmiş ondaki...
Umarım adam onun yazdığını bir şekilde anlamaz da arkadaşın da unutur gider bu meseleyi.
Ama hiç tasvip edilecek bir durum değil.

Kadini çok iyi anliyorum ilgisizlik onu farklı heyecanları itmiş. Aslında suçlu kendisi değil esi. Biz kadınlar hep ilgi isteriz ya eşten ya aileden. Kimse ben yapmam demesin kinamasin herkesin basina gelebilir. Büyük lokma ye büyük konuşma demişler. Bence bayanin esi ile konusulmali eşine ilgi gostermiyorsun psikolojisi iyi değil gibi. İnşallah doğru yolu bulur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hahh bende bu yorumu bekliyordum işte...:46::46:

bende dün eşime ayrılalım dedim:ssz::9::9:nişanlıyken daha iyiydi daha çok görüşüyorduk evlenince karşılıklı ilgi azalıyor galiba koşuşturmacadan:31:

Back
X