- 24 Nisan 2012
- 966
- 341
- 73
- Konu Sahibi mutsuzperi
-
Herkese merhaba,
Kızlar size bi sorum olacak.Ben evlendikten sonra kendime zaman ayıramaz oldum bi rahatlık var üzerimde.7 ayda 7 kilo aldım.Hiçbi kıyafetim olmuyo,e doğal olarak yenisinide almak istemiyorum giyinip kuşanamayınca kendimede bakmak istemiyorum.Üşengeçlik çöktü sanki,kuaföre az gidiyorum,evde bol pijamalar giyiyorum.Eşimle çok mutluyyum ama oda şakayla karısık kendini saldın tarzında bişeyler söyledi ,biran önce kendime gelmek istiyorum.Eskisi gbi bakımlı olmak süslenmek,zayıflamak istiyorum.
Bu evlenince bakımsız olma durumu bitek benim başıma mı geldi?bunun sebebi ne?Kendimle barışık değilim ve bu beni mutsuz diyo kızlar cesarete ve yardıma ihtiyacım var.
yani bende süslü püslü giyinmiyorum şahsen ama 3 ayda bir kuaföre gider saçımı boyatır kaşımı aldırır manikürümü yaptırırım gerisini evde kendim yaparım ağda makyaj fön vs.. günaşırı duş alırım hergün dişlerimi fırçalarım bazen eşimin gelmesine yakın makyaj yapar saçıma fön çeker beklerim şaşırır normalde tesettürlüyüm ama evde açık olurum eşimle yalnızken bunları yapmak zor değil ki bakımdan ben bunu anlıyorum yani sizde yapabilirsiniz
Evlenene kadar kendini beğendirme çabasında olup evlendiğinde tamam deyip kendini salanları bir kenara koyuyorum
hamilelik ve çocuktan sonra insanın iki seçeneği oluyor ya ev temizliğini bırakıcan yada kendini süslemeyi
birde sürekli bakım yaparsa kadın erkek hiç bir anı özel hissetmezki
kadın normalde çok bakımlı olmayıp arada bir bakımlı olursa erkek vay bugün ne kadar güzel olmuşsun karıcığım diyebiliyor
ama kadın zaten her gün bakımlı makyajlı fönlü e hani nerde değişiklik ozaman özel bir günde ne yapcan saçını yeşilemi boyucan :)))
Bakımlı ve temiz olmak ayrı süs püs makyaj ayrı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?