evliyken de bakımlı olabilmek

aklımızdan aynı şeyler geçmiş

aynen sana katiliyorum kucuk bi bebegi oluca hic biseyi yetistiremiyorsun ya evi temizleyip guzel guzel yemekler yapicaksi oda zar zor yada evi b..goturecek sen kendini susleyeceksin

:13:
sanırım çalışmıyorsunuz. çalışan bir bayansanız takdir ediyorum ancak ev hanımı iseniz bunlar zaten olması gerekenler zira günün 10saatini dışarda geçirmiyorsunuz.

Çalışmıyorum şayet çalışıyor olsaydım evimi kadına temizletir geri kalan vaktimide eşime çocuklarıma ve kendime ayırırdım .

ev hanımı olmakla çalışan kadın olmak çok farklı. bızım vaktımızmı kalıyor. mesela fön meselesi. 7den once kalkıyorum nerdeyse. hangı ara fönleyeceğim saçlarımı. akşamdan fönlesem 8de eve gelıyorum. yemek yap saat 9 yemekten kalk sofrayı topla saat 10. eşimle 1 saat tv keyfıdemı yapamıcam . saat oluyo 11. 11de uykum gelıyo zaten 11den sonra fönlemı uğraşacağım.ama haftada bırkaç kez föne gıtmek ısterdım. ne yazık kı olmuyo. o parayı başka bı eksığımıze harcıyoruz ne yazık kı
evde bende eşofmanla olurum. hatta eve gelır gelmez eşofmanlarımı çekerım ayağıma. evımdede rahat olamıcaksam neden evlendım yanı. eşim benım karşımda takım kıyafetlemı duruyo sankı. oda şortla duruyoeee nıye hep bız düşüneceğiz.
sadece kılo konusunda haklısınız. malesef kendımızı çabuk bırakıyoruz. bende çok çabuk kılo aldım. tam rejıme gırcektım hamıle kaldım

ben bazen sabahları makyaj yapıp çıkıyorum kendimi kötü hissettiğimde,

sonra asansörde kendime bi bakıyourm ki yapmasam daha iyiymiş

öyle durumlarda makyajımı varsa bıle sıldırır eşim hiç sevmez düğünden sonra eve gelince bıle hemen yüzünü yıka dedi kaba adam

Kötü örnek bunlar

Bu ikisi birbiriyle celişmiyor mu?

Temizlik konusunda yazdıklarınıza tamamen katılıyorum ama insan bütün temizliğini bakımını kendisi icin yapmalı, sonra eşini düşünmeli.

:13:

Çalışmıyorum şayet çalışıyor olsaydım evimi kadına temizletir geri kalan vaktimide eşime çocuklarıma ve kendime ayırırdım .

konuyu başka yerlere taşımak istemiyorum ama o işte o kadar kolay değil bana göre, paranın nasıl kazanıldığını bildiğimiz için bize harcaması daha zor geliyor malesef,
evime ancak yılda 4 kez kadın çağrabiliyorum ben oda büyük temizliklerde
ha belki para b.k olsa bende, ozaman her hafta kadın alırım ama bu şartlarda almak gerçekten zor, çoğu bayanında alabildiğini düşünmüoyurm

Bu ikisi birbiriyle celişmiyor mu?

Temizlik konusunda yazdıklarınıza tamamen katılıyorum ama insan bütün temizliğini bakımını kendisi icin yapmalı, sonra eşini düşünmeli.[/QUOTE]

temizlik bakım kendimiz için dekolte eşler için:) bunu kastetmiştim.

mesela bütün gün topuklularla geziyorum eşim görmüyor ama ben kendimi çok iyi hissediyorum. evde ise bi yerden mutlaka dekolte. o da akşam eşim için:) eşim eşofmanla oturuyor die kendimi salmıyorum.

eş-iş-ev-çocuklar bunların hepsini tam yapabilen yoktur sanırım.
ben çalışan bir bayanım, şuan çocuk yok ama buna rağmen,her şeyi dört dörtlük yapamıyorum.
aslında vaktim olmadığından değil ama ev işleri biraz insanın içinden gelmeli.
kişisel temizliğime,makyajıma,giyimime dikkat ediyorum,
1,5 senede 7 kilo fazlam olsada cilvemde fazlasıyla vardır,açığı kapatıyorum bir yerde

ben hep şöyle düşünürüm, eve harcadığım zamanı kendime ve eşime harcarsam ikimizde mutlu oluruz

aynen katılıyorum. hem gelen kadınlara güvenemiyorum hem de o parayı başka yere harcarım diyorum.

yok artık ben gece wc ye gitmeye eriniyorum değil ki makyaj yapıcam

kesınlıkle katılıyorum

Ben kendi annemle yaşıyorum, ben napayıııım
Yeni taşındığımızda banyonun duvarlarını siliyordum anlamasınlar diye
Valla çok zordur tahmin edebiliyorum ama kv daha rahattır gibi geliyor..
Annemden çook çekiniyorum, ketum değildir ama çok farklı işte..
Herkes yatacak uyuyacak da ben süslenip sürpriz yapacağım
Zaten çok şıkır şıkır değilimdir (çok mu? hiiiç )
Topuklu beceremem, makyajı sevmez eşim...
Dekolte nasıl giyeyim, erkek kardeşim var 22 yaşında..
Amaaaan ölmüşüm ağlayanım yok valla
Evimizi aldık şükür, bekliyoruz ki geçelim tadını çıkaralım biraz

Şükür yine halimize ne diyeyim :))

valla arkadaşım inan ki bunları yapmayan kadınlar var ben tırnaklarının içi simsiyah kir ve ter kokan kadınlar tanıyorum yıkanmayı hala haftada 1 yapan toplum var

evde bol pijama gıymekte eini le karsılamkta sakınca goremedım bende evlenınce kılo almıstım ve cogu ınsn alabılır uzulme bukdr 7 kılo hemenccecık verılır.
kendımden ornek verırsem saclarım herzamn fönludur,kaş bıyık zaten bırakmam çalıstıgım ıcınde ayrıca dıkkat ederım onun dısında evdemakyaj asla yapmam esım de ıstemedı zaten.
pijamalarımın hepsı güzel takımlardr genelde evde eşotman takımı gıymeyı tercıh ederım onlrda cok rahat sonucta elbıseyle durucak halımız yok yerı gelınce tabıkı elbıse yada baska turlu karsıladıgımda olur.
grektıgınde pijama ılede karsılarım o halımı bıle begenır ozellıkle ayıcıklı pijamam favorısıdır.

ayy evlenince böyle mi istiyolar erkekler ya ben bekarken yapmıyorum bunları kendime saygım mı yok acaba yurtta kalıyorum ben 4 senedir hiç bir kızı görmedim daha şıkır şıkır dolanan.. hepimizin rahat ettiğimiz pijamaları eşofmanları var rahat rahat dolanıyoruz yurtta. evlenince giymicez mi yani şimdi bunları??

Eş için süslenmeyi okuyunca aklıma bir anı geldi :)

Çocukluk arkadaşım, eşine de enişte derim. Bizim eniştenin doğumgünü ne alacağım düşünüyorum. Arkadaşıma dedim ki enişteme birşeyler alacağıma sana babydoll alayım, en güzel hediye. Gerek yok kızım ya, her giydiğimi 10 sn sonra çıkardığım için artık özel birşeyler almıyorum

Doğru valla Türk erkeklerine giyimli hatun değil, cıbıl hatun lazım

Son düzenleme:

bu süpermiş ama babydoll veya vucut çorabı iyidir ya

benimde bi anım geldi aklıma daha yeni evliyiz 1-2 aylık falan c.tesi günü ben eşimden erken geliyorum eve, güzel bir yemek yaptım harika bir masa donattım, minicik bir etek giydim saçımı bukleledim falan, ışıkları kapadım sadece mum yanıyo salonda, zil çaldı geldi elektirikmi kesik dedi önce yoo dedim romantik yemek hazırladım neyse girdi içeriye hemen salona geldi elini yüzünü yıkadı güzelde bri müzik açtım cdden, 5 dk durdu durmadı dediki tvyi açalımmı canı sıkılıyormuş ağanın ay nasıl sinir oldummmmmmm, hayır dedim ozaman ışığı açalım dedi böyle çok karanlık içim daraldı dedi
gelde böyle adama süslen püslen işte o oldu

bi dahada öyle bişi yapmadım yapmamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…