- Konu Sahibi mutsuzperi
-
hey allahım elde ne kadınlar var, aman bizim kocalar duymasın
hayır adam dünyanın en mutlu kişisi olcam nirvanaya ulaşıyorum dese değil makyaj yapmak osaatte o işi kabul etmem zaten
not: uykuma çok düşükünüm
Evlenene kadar kendini beğendirme çabasında olup evlendiğinde tamam deyip kendini salanları bir kenara koyuyorum
hamilelik ve çocuktan sonra insanın iki seçeneği oluyor ya ev temizliğini bırakıcan yada kendini süslemeyi
sanırım çalışmıyorsunuz. çalışan bir bayansanız takdir ediyorum ancak ev hanımı iseniz bunlar zaten olması gerekenler zira günün 10saatini dışarda geçirmiyorsunuz.
ben bazen sabahları makyaj yapıp çıkıyorum kendimi kötü hissettiğimde,
sonra asansörde kendime bi bakıyourm ki yapmasam daha iyiymiş
hey allahım elde ne kadınlar var, aman bizim kocalar duymasın
hayır adam dünyanın en mutlu kişisi olcam nirvanaya ulaşıyorum dese değil makyaj yapmak osaatte o işi kabul etmem zaten
not: uykuma çok düşükünüm
evli,çocuklu, çalışan bir bayan olarak her zaman kendime dikkat ederim. 1kilo bile alsam vermeye çalışırım. iş yerinde adım bakımlı hatuna çıktı. çok masrafta yapmam.boyamı,manikürümü, ağdamı vs ne gerekiyorsa kendim yaparım. eşim beni her öptüğünde ohh miss gibisin der.ayrıca hergün yemek yapıyorum ama kokmamak için ya saçımı örterim yada hemen üzerimi değiştiririm.
evlenince kendini salanlara çok kızıyorum.eşlerine üzülüyorum. tabiki evde her daim full makyaj miniler falan gezmiyorum ama genelde tayt giyerim.eşfmana göre daha hoş buluyorum.yada mutlaka bi yerden dekolte.... bazı arkadaşlar eşim karşımda eşofmanla otururken ben neden giyineyim demiş.afedersiniz ama adam neresini açsın yani.açmasın hatta.bayan olan biziz.burda eşitlik taslamaktansa durumu kabullenmeliyiz.önce kendimize olan saygımız sonrada eşimiz için kendimize dikkat etmeliyiz.
öyle durumlarda makyajımı varsa bıle sıldırır eşim hiç sevmez düğünden sonra eve gelince bıle hemen yüzünü yıka dedi kaba adam
:13:
Çalışmıyorum şayet çalışıyor olsaydım evimi kadına temizletir geri kalan vaktimide eşime çocuklarıma ve kendime ayırırdım .
konuyu başka yerlere taşımak istemiyorum ama o işte o kadar kolay değil bana göre, paranın nasıl kazanıldığını bildiğimiz için bize harcaması daha zor geliyor malesef,
evime ancak yılda 4 kez kadın çağrabiliyorum ben oda büyük temizliklerde
ha belki para b.k olsa bende, ozaman her hafta kadın alırım ama bu şartlarda almak gerçekten zor, çoğu bayanında alabildiğini düşünmüoyurm
Geçenler duymuştum; kadının biri eşiyle ilişkiye girmeden önce makyaj yapıyormuş. Şu şekilde; gecenin saat dördü bunlar uyuyorlar, adam atıyorum erekte oldu, kadın hemen bi koşu gidip makyaj yapıp gecelik giyip geliyormuş. Bir değil iki değil hep bu şekildeBu bakım mı yaa. Ya da süslü olmak demek mi?
Hadi bir kez falan olur da, o enerjiyi nerden buluyosa
yok artık ben gece wc ye gitmeye eriniyorum değil ki makyaj yapıcam
konuyu başka yerlere taşımak istemiyorum ama o işte o kadar kolay değil bana göre, paranın nasıl kazanıldığını bildiğimiz için bize harcaması daha zor geliyor malesef,
evime ancak yılda 4 kez kadın çağrabiliyorum ben oda büyük temizliklerde
ha belki para b.k olsa bende, ozaman her hafta kadın alırım ama bu şartlarda almak gerçekten zor, çoğu bayanında alabildiğini düşünmüoyurm
Ben sizden alıntı yaptım. Çünkü kadınlarımız arasındaki genel kanıyı çok güzel açıklamışsınız. Ancak benim merak ettiğim bir konu var.
Üzerinde çamaşır suyu lekesi olan eşofmanımı çıkarır, temiz bir kot ve tişört giyerim veya elbise vs dense anlayacağımda ...
Duş almak, diş fırçalamak, kaş aldırmak, manikür, pedikür yaptırmak, boya ihtiyacı varsa boyatmak bunlar zaten kişisel bakım ve kişisel temizlik değil mi ?
Bunlar niye koca düşünerek yapılsın ki ? Hayatımızda bir erkek olmasa bu sayılanları yapmayacak mıyız ?
Niye kadınlarımız bakım değince kişisel temizliği anlar ki ? Bunlar zaten olmazsa olmazlarımız öyle değil mi ?
Herkese merhaba,
Kızlar size bi sorum olacak.Ben evlendikten sonra kendime zaman ayıramaz oldum bi rahatlık var üzerimde.7 ayda 7 kilo aldım.Hiçbi kıyafetim olmuyo,e doğal olarak yenisinide almak istemiyorum giyinip kuşanamayınca kendimede bakmak istemiyorum.Üşengeçlik çöktü sanki,kuaföre az gidiyorum,evde bol pijamalar giyiyorum.Eşimle çok mutluyyum ama oda şakayla karısık kendini saldın tarzında bişeyler söyledi ,biran önce kendime gelmek istiyorum.Eskisi gbi bakımlı olmak süslenmek,zayıflamak istiyorum.
Bu evlenince bakımsız olma durumu bitek benim başıma mı geldi?bunun sebebi ne?Kendimle barışık değilim ve bu beni mutsuz diyo kızlar cesarete ve yardıma ihtiyacım var.
Eş için süslenmeyi okuyunca aklıma bir anı geldi :)
Çocukluk arkadaşım, eşine de enişte derim. Bizim eniştenin doğumgünü ne alacağım düşünüyorum. Arkadaşıma dedim ki enişteme birşeyler alacağıma sana babydoll alayım, en güzel hediye.Gerek yok kızım ya, her giydiğimi 10 sn sonra çıkardığım için artık özel birşeyler almıyorum
Doğru valla Türk erkeklerine giyimli hatun değil, cıbıl hatun lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?