- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi mutsuzperi
-
ben bakımla süs püsü aynı olarak görüyorum buda benim bakış açım
ayrıca temiz olmayı anlayacak biriyimi ki temizlik zaten olması gereken bişi, bunun eşle alakası yok orta okuala giden bir çocuk bile temiz olmalıdır yada 50 yaşında eşi olmayan bir kadın bile, yani iki arasındaki farkı iyi biliyorum
ama yinede sağolun
Eğer bakımlı olmayı hergün makyaj yapıp küpeleri takıları takıp dışarı gezmeye çıkacakmış gibi görüyorsanız dediklerinizde haklısınız. Size bir örnek vereceğim . En yakın Kuzenim evlendikten sonra kendini salmıştı doğumlatdan sonra verenediği kilolar hergün topuz kafa evde giyilen eskimiş eşofmanlar çocuklarla ilgilenmekten eşine iki güzel laf etmemesi vesaire vesaire..Ve kuzenim dünya güzelidir ama sonuç aldatıldı. Kız boşandı 20 kilo verdi bir saçına başına giyimine çeki düzen verdi . Adam ikinci evliliğini yaptı ama peşinden köpek gibi koşuyor. Bi he desen gelirim çok değişmişsin güzelleşmişsin mesajları atıyor. Niyetim polemik değil arkadaşım Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.
ben bakımlı olmayı evet dediğiniz gibi görüyorum, hergün makyaj yapmam mesela yapsamda bir kalem çekerim gözüme o kadar, kaşım bıyığım uzayında giderim kuaföre her gün gidenlerden değilim, her kıyafetin altına aynı renk ayakkabım çantam yoktur mesela ne bulursam onu giyerim, ama özel bir gün olduğunda süslendiğimde eşim daha farklı bakar bana, zaten her gün öyle olsam o özel günlerin pekte değeri olmaz diye düşünüyorum, ama dişlerimi her gün fırçalarım kişisel temizliğimi yaparım yani, kiloma gelince dikkat ediyorum her zaman etmeye çalışıyorum ama bunuda yine en başta kendimi kilolu sevmediğim için yapıyorum yoksa eşimden daha duymadım 75 kilo olduğum zamanda bile sen şişmansın lafını
ama sizin olayınıza gelince eşini aldatan bir adam için çok süslü kokoş bir kadın olsa bile aldatacak adam yine eşini aldatır diye düşünüyorum fakat verdiğiniz örnek ye kürküm ye misali bir olay adamın aşık olduğu sevdiği aslında kuzeniniz değil bir konu mankeni bana göreymiş bana göre,
ve kuzeniniz adına sevindim böyle bir adamdan kurtulduğu için yolu açık olsun inş.
Buna katılmıyorum evim pırıl pırıldır . Sabah 7 de kalkarım çocukları doyurduktan sonra evi toplayıp temizlerim. Ne banyomun camında bir leke ne mutfağımda bir bardak dışarda bile kalmaz . Ama bütün gün oturduğumu bilmem. Bizde sadece eşim akşam yemeklerini yemez hafta sonu hariç kilosuna dikkat ettiği için .Akşam yemeği telaşım olmaz çocuklara pişiririm bir tencere. Her gün toz alır çocuklarımın hijyeni için banyomu lavobomu çamaşır suyu yapar. Hergün süpürge çalıştırırım. Eşimin dışarda bir tane kirli veya ütüsüz gömlek çamaşır aradığını bilmem .Çevremde hem bu kadar temiz hem bu kadar bakımlı olmakla takdir edilirim. Bence bı iş istek meselesi insanın içinde olduktan sonra herşey olur.
Geçenler duymuştum; kadının biri eşiyle ilişkiye girmeden önce makyaj yapıyormuş. Şu şekilde; gecenin saat dördü bunlar uyuyorlar, adam atıyorum erekte oldu, kadın hemen bi koşu gidip makyaj yapıp gecelik giyip geliyormuş. Bir değil iki değil hep bu şekildeBu bakım mı yaa. Ya da süslü olmak demek mi?
Hadi bir kez falan olur da, o enerjiyi nerden buluyosa
Geçenler duymuştum; kadının biri eşiyle ilişkiye girmeden önce makyaj yapıyormuş. Şu şekilde; gecenin saat dördü bunlar uyuyorlar, adam atıyorum erekte oldu, kadın hemen bi koşu gidip makyaj yapıp gecelik giyip geliyormuş. Bir değil iki değil hep bu şekildeBu bakım mı yaa. Ya da süslü olmak demek mi?
Hadi bir kez falan olur da, o enerjiyi nerden buluyosa
bana kadın sallamış gibi geldi, pen inandırıcı değil, birde çok makyajlıyken farklımı oluyomuş o iş tövbe tövbeeeee :))
hayır zaten makyaja başlayana kadar adam geri uykusuna döner :))) ayakta kalmaz hala
aklıma eski türk filmleri geldi şimdi, sabah uyandığında makyajı ve saçı hiç bozulmamış hülya koçyiğit
ben gece kalksam o saatte gözume ruj dudağıma rimel sürerim
gerçekten saçma süreklide boyayla olmazkı bu işleer demekki eşinde istediği bu tuhaf bı çiftmiş
Buna katılmıyorum evim pırıl pırıldır . Sabah 7 de kalkarım çocukları doyurduktan sonra evi toplayıp temizlerim. Ne banyomun camında bir leke ne mutfağımda bir bardak dışarda bile kalmaz . Ama bütün gün oturduğumu bilmem. Bizde sadece eşim akşam yemeklerini yemez hafta sonu hariç kilosuna dikkat ettiği için .Akşam yemeği telaşım olmaz çocuklara pişiririm bir tencere. Her gün toz alır çocuklarımın hijyeni için banyomu lavobomu çamaşır suyu yapar. Hergün süpürge çalıştırırım. Eşimin dışarda bir tane kirli veya ütüsüz gömlek çamaşır aradığını bilmem .Çevremde hem bu kadar temiz hem bu kadar bakımlı olmakla takdir edilirim. Bence bı iş istek meselesi insanın içinde olduktan sonra herşey olur.
Yok ya sallayacak biri değil. Anlattığı kadın hayatını komple erkeğini mutlu etmeye adamış biriO mutlu olsun, o fantazik takılsın falan Makyaj derken herhalde hafiftir O gelene kadar adam rüya görmeye başlar zaten.
ben gece kalksam o saatte gözume ruj dudağıma rimel sürerim
gerçekten saçma süreklide boyayla olmazkı bu işleer demekki eşinde istediği bu tuhaf bı çiftmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?