evliyken de bakımlı olabilmek

ne nişanlıyken nede evlendikten sonra öyle süslü püslü biri degildim
makyaj yapmam saçıma oturup fön falan hayatta çekmem
eşimde zaten alışkın degil bu tarz şeyler ona abartı gelir
yani erkekten erkege degişen şeyler
kimi bakımlı sürekli makyajlı ister kimi süs püs aramaz
bu da ben pasaklıyım kişisel temizligimi yapmıyorum evime dikkat etmiyorum yada kendimi saldım anlamaz gelmez
bu seçim sizlere ve eşinize kalmış

Eğer bakımlı olmayı hergün makyaj yapıp küpeleri takıları takıp dışarı gezmeye çıkacakmış gibi görüyorsanız dediklerinizde haklısınız. Size bir örnek vereceğim . En yakın Kuzenim evlendikten sonra kendini salmıştı doğumlatdan sonra verenediği kilolar hergün topuz kafa evde giyilen eskimiş eşofmanlar çocuklarla ilgilenmekten eşine iki güzel laf etmemesi vesaire vesaire..Ve kuzenim dünya güzelidir ama sonuç aldatıldı. Kız boşandı 20 kilo verdi bir saçına başına giyimine çeki düzen verdi . Adam ikinci evliliğini yaptı ama peşinden köpek gibi koşuyor. Bi he desen gelirim çok değişmişsin güzelleşmişsin mesajları atıyor. Niyetim polemik değil arkadaşım Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.

ben bakımlı olmayı evet dediğiniz gibi görüyorum, hergün makyaj yapmam mesela yapsamda bir kalem çekerim gözüme o kadar, kaşım bıyığım uzayında giderim kuaföre her gün gidenlerden değilim, her kıyafetin altına aynı renk ayakkabım çantam yoktur mesela ne bulursam onu giyerim, ama özel bir gün olduğunda süslendiğimde eşim daha farklı bakar bana, zaten her gün öyle olsam o özel günlerin pekte değeri olmaz diye düşünüyorum, ama dişlerimi her gün fırçalarım kişisel temizliğimi yaparım yani, kiloma gelince dikkat ediyorum her zaman etmeye çalışıyorum ama bunuda yine en başta kendimi kilolu sevmediğim için yapıyorum yoksa eşimden daha duymadım 75 kilo olduğum zamanda bile sen şişmansın lafını

ama sizin olayınıza gelince eşini aldatan bir adam için çok süslü kokoş bir kadın olsa bile aldatacak adam yine eşini aldatır diye düşünüyorum fakat verdiğiniz örnek ye kürküm ye misali bir olay adamın aşık olduğu sevdiği aslında kuzeniniz değil bir konu mankeni bana göreymiş bana göre,
ve kuzeniniz adına sevindim böyle bir adamdan kurtulduğu için yolu açık olsun inş.

O zaman bu iş erkekten erkeğe değişiyor. Petek dinçözzün eski kocası evde giydiği pofuduk terlikleri ve pijamalarını artık görmek istemiyorum biraz kadın olsun demişti boşanırken.oda farklı bi tür .

Son düzenleme:
Ben sunu merak ediyorum biz kadınlar kocalarımızı böyle karşılamak istiyoruz yok makyaj yok sac bas falan.
Peki kocalar evde nasıl? Onlar da sizin karşınızda gayet sık bir sekilde mı oturuyorlar ? İsleri dışında traş oluyorlarmi?

Bence onlar bizden bekliyorsa kendileri de yapsınlar. Ben kişisel bakımına temizliğime cok dikkat ederim.

Ama o eve gelmeden makyaj yapmam, üstümü değiştirmem, fon çekmem.

Zaten işyerinde yeteri kadar kasinti oluyoruz bir de evde oyle gelemem hele de o karşımda pijamaya otururken.

valla benim bakımım da sezonlık kansız bi insanım çok üşürüm o yüzden kışın öldürsen bakım yapamam ,

tabi bakımdan kasıtta önemli , temizliğime her daim özen gösteririm ama sürekli evde şşık kıyafetlerle makyajlı oturamam

yazın bakımın her türlüsüne varım

Bende değişen bir şey olmadı. Her gün duşumu alırım ama evlilikle alakası yok yani. Bazı kadınlar var, fön çektiriyor, bir hafta o pis kafayla geziyor.Yemek yapıyoruz sonuçta, eşimin yanına soğan kokusu ile yatamam. Öyle pijamayla falan da dolaşmam, çünkü ne kadar salaş giyinirsen o kadar kilo alıyorsun bence. Eşim için değil önce kendi benliğime saygımdan kendime özen gösteriyorum.

neden bakım deyince akla diş fırçalamak, banyo yapmak geliyor ki? bence sorun buradan başlıyor.. benim için bakım non-stop french manikürlü, saçlar fönlü, sağlam makyajlı, her daim topuklu olmak olarak geliyor.. diş fırçalamak, banyo yapmak insani şeyler arkadaşlar, olmazsa olmaz onlar zaten, lütuf değil yani ha dışarıda full bakımlı olan ablalar evde full eşofmanlı :) kendi evimde biblo gibi gezemem zaten, yaşasın eşofmanlar

Kişisel bakım temizlik demektir. Süs ile bakım aynı sey değil bence. İnsan öz saygısı için temiz olmalı. Kadını erkeği olur mu bu işin? Adam haftada bir kere diş fırcalıyo sonra utanmadan kadına laf ediyor.

Geçenler duymuştum; kadının biri eşiyle ilişkiye girmeden önce makyaj yapıyormuş. Şu şekilde; gecenin saat dördü bunlar uyuyorlar, adam atıyorum erekte oldu, kadın hemen bi koşu gidip makyaj yapıp gecelik giyip geliyormuş. Bir değil iki değil hep bu şekilde Bu bakım mı yaa. Ya da süslü olmak demek mi?

Hadi bir kez falan olur da, o enerjiyi nerden buluyosa

sanırım çalışmıyorsunuz. çalışan bir bayansanız takdir ediyorum ancak ev hanımı iseniz bunlar zaten olması gerekenler zira günün 10saatini dışarda geçirmiyorsunuz.

bana kadın sallamış gibi geldi, pen inandırıcı değil, birde çok makyajlıyken farklımı oluyomuş o iş tövbe tövbeeeee :))
hayır zaten makyaja başlayana kadar adam geri uykusuna döner :))) ayakta kalmaz hala
aklıma eski türk filmleri geldi şimdi, sabah uyandığında makyajı ve saçı hiç bozulmamış hülya koçyiğit

Son düzenleme:

ben gece kalksam o saatte gözume ruj dudağıma rimel sürerim

gerçekten saçma süreklide boyayla olmazkı bu işleer demekki eşinde istediği bu tuhaf bı çiftmiş

Yok ya sallayacak biri değil. Anlattığı kadın hayatını komple erkeğini mutlu etmeye adamış biri O mutlu olsun, o fantazik takılsın falan Makyaj derken herhalde hafiftir O gelene kadar adam rüya görmeye başlar zaten.

gerçekten saçma süreklide boyayla olmazkı bu işleer demekki eşinde istediği bu tuhaf bı çiftmiş

Ben de farı dişime falan sürerim herhalde

Maşşalllhh doğru insanın içinden gelicek herhalde ,

benim de bi gün içimden gelmesi dileğimle , hatta sizi kınayayımda belki başıma gelir

hey allahım elde ne kadınlar var, aman bizim kocalar duymasın

hayır adam dünyanın en mutlu kişisi olcam nirvanaya ulaşıyorum dese değil makyaj yapmak osaatte o işi kabul etmem zaten
not: uykuma çok düşükünüm

ben bazen sabahları makyaj yapıp çıkıyorum kendimi kötü hissettiğimde,

sonra asansörde kendime bi bakıyourm ki yapmasam daha iyiymiş

Vallahi calisan bir insansaniz gercekten bravo...ama yorulmuyor musunuz , yani benim icimde o kadar istek yok acikcasi. Kendime bakmayi severim ama evimi temizlemek biraz angarya gelir , zaten cok buyuk bir evim olmadigi ve toz problemi pek olmadigi icin ben haftada 1 temizliyorum

Insanlar duyunca dehsete kapiliyor ama canim cekmezse 2 haftada bir artik pislikten olduysem temizledigim de olmustur

Evli degilim , cocugum da yok...zaten cok calisiyorum , genelde aksam 9a kadar calismak zorundayim ve haftasonu da 1 gun calisiyorum. Boyle olunca yoruluyorum zaten eve bakmaya halim kalmiyor. Ev konusunda oyle temiz, titiz biri de degilim, sizi duyunca simdi cocuklarim olsaydi diye dusundum...yok daha neler kendime zor bakiyorum

evli,çocuklu, çalışan bir bayan olarak her zaman kendime dikkat ederim. 1kilo bile alsam vermeye çalışırım. iş yerinde adım bakımlı hatuna çıktı. çok masrafta yapmam.boyamı,manikürümü, ağdamı vs ne gerekiyorsa kendim yaparım. eşim beni her öptüğünde ohh miss gibisin der.ayrıca hergün yemek yapıyorum ama kokmamak için ya saçımı örterim yada hemen üzerimi değiştiririm.

evlenince kendini salanlara çok kızıyorum.eşlerine üzülüyorum. tabiki evde her daim full makyaj miniler falan gezmiyorum ama genelde tayt giyerim.eşfmana göre daha hoş buluyorum.yada mutlaka bi yerden dekolte.... bazı arkadaşlar eşim karşımda eşofmanla otururken ben neden giyineyim demiş.afedersiniz ama adam neresini açsın yani.açmasın hatta.bayan olan biziz.burda eşitlik taslamaktansa durumu kabullenmeliyiz.önce kendimize olan saygımız sonrada eşimiz için kendimize dikkat etmeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…