- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
ben yüksek lisans tez aşamasında evlendim ve işler o kadar zorlaştı ki, gidilmesi gereken akrabalar, fazla olmasa da bebek muhabbetleri,bitmeyehn ev işleri. aklım tezimde bi yandan da yemek yap temizlik yap, annem herşeyi yapardı bana da sadece ders çalışmak kalırdı. of of çok zor ya, haziran ayında tez savunmasına çıktım, kabul edilmedi, düzeltme aldım, bu ay tekrar savunmaya gireceğim, eğer geçemezsem yükseklisans hayatım bitecek. bütün emeklerim boşa gidecek, eğer geçersem de doktora düşünüyorum. bana dua edin ve siz de yazın bu konuda
benim durumum biraz farklı...yaşım 28 5 yıllık evliyim ve 1,5 yaşında bir de bebişim var....şimdi öss ye hazırlanıp(dersaneye giderek) üniversiteye gitmek istiyorum... sizce çok mu saçma....bu arada bütün ailemin de desteği var....lütfen saçmaysa söyleyin...yok saçma değilse cesaretlendirin..............dersaneye gidicem benden yaşça küçükler :(((
Kızlar bende 2senelik evliyim. 2yıllık bilgisayar programcılığını bitirdim. şimdi özel sektörde çalışıyorum ama özel sektör çok zor. onun için bende bu sene dgs sınavına gireyim diyorum kazanırsam 3 sene daha okuyup bilgisayar öğretmeni olcam. ama bende azim yok :mymeka:kızlar ya geçen senede sınava gireyim dedim. ama 2ay çok güzel çalıştım ondan sonra bıraktım çalışmadım bu sorunu nasıl halledebilirim bilmiyorum
benim durumum biraz farklı...yaşım 28 5 yıllık evliyim ve 1,5 yaşında bir de bebişim var....şimdi öss ye hazırlanıp(dersaneye giderek) üniversiteye gitmek istiyorum... sizce çok mu saçma....bu arada bütün ailemin de desteği var....lütfen saçmaysa söyleyin...yok saçma değilse cesaretlendirin..............dersaneye gidicem benden yaşça küçükler :(((
al bendende o kadar.28 yaşındayım 3 çocuğum var sen yine benden iyisin.imam hatip lisesi mezunuyum.bekarken 2 yıllık kazanmıştım ailem göndermemişti.bu sene katsayı olayi kalkarsa girmek istiyorum tabi birç yanım bunu söylüyor bir yanım otur çocuklarını büyüt diyor.ama hayallerimdende vazgeçmek işime gelmiyor.çocuklarım hep çocuk kalmayaak büyüyecçek okuyayım diyorum bir yandan ne okuyacağım benim için en ideali öğretmenlik ama ben çocuk sesinden ağlamasından bıktım.offfffffffff banada bir akıl verin.üni. bitirsem bundada kpss var yaşım 35 olur o zamana kadar.biri bana bir yol göstersin:a015:
çocuk sesinden ve ağlamasından bıktıysan senin için en ideali öğretmenlik olmaz o zaman...ama üniversite okumak istiyorsan İmam Hatip Liselerinde öğretmen olabilirsin, en azından yaşları büyümüş çocuklarımıza öğretmen olacaksın....İmam Hatip Liselerinde meslek dersleri var (Arapça gibi), bu yönde şansını kullanabilirsin...
o pek bana uygun değil canım ya.ne bileyim kılık kıyafetimde uygun değil.
sizlerin başarılarını izlemek isterim.aslındabölümün ne olacağı değilde bu yaş ve bu kadar çouktan sonra olur mu.kpss ye de girdim.muhtemelen öss yede girerim.ben bu süreçlerin heyecanını ve stresini yaşamayı seviyorum herhalde.çarşıya çıktığımda hep gözüm kitapçılardadır.elime geçen üç kuruş parada olsa kitap almak istiyorum.hepimiz için hayırlısı olsuna.s.
kolay gelsin canım...okumak kolay değil inan bana...örneğin ben şimdi kpdsye hazırlanmaya karar verdim..bayramda annemlerden bir dolu kitap getirdim (bazı eşyalarım hala annem de) çalışmaya başlamam gerek..ayrıca iş başı yapmadan evi bir güzel temizlemek istiyorum, yazlıkları kaldırıp kışlıkları yerleştirmek istiyorum....ama ne işlere ne de derse başlayamadım bugün...içimden birşey yapmakta gelmiyor...hava kapalı....bir yağmur yağıyor,bir güneş açıyor....benim ruh halimde ondan böyle galiba....ama bir şekilde çalışmaya başlayacağım, başlayınca arkası gelir eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?