Evliyken eşi askere giden oldu mu?

Zehrasan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
350
-44
23
30
Hepinize günaydın başlık biraz tuhaf oldu sanırım uyku sersemi:) eşim 3 gün sonra askere gidiyor (hata edip askerliği hep erteledi) artık daha fazla kaçışı kalmadı ne yazık ki ben şuan çalışmıyorum ama dert edindiğim en son şey maddiyat şu süreçte daha çok manevi anlamda ne yapacağımı bilmiyorum ikimizin de ailesi yok denecek konumda onun ailesiyle hemen hemen bir kaç yildir hiç iletişimimiz olmadı telefonda dahi benimde aynı şekilde yani kısaca ikimizde çöpsüz üzümüz üniversite mezunuyum hali hazırda şuan 2. Üniversitemi okuyorum örgün kazandım online işliyor süreç ondan yanada sıkıntım yok tek sorunum kimsesizlik çok canımı yakıyor sizler bir nebze de olsa beni teselli edebilir misiniz? Bu arada evime kitap stoklamıştım bu günleri düşünerek henüz başlamadigim kitaplarım var başka Nasıl geçer bu 6 ay tek başıma kizlar

Göz acip kapayana kadar geçer. Benim eşim de evliyken askere gitti. Universitene odaklan guzelce. Zaten telefonda da görüşürsunuz sık sık.
Eşinizde mi 6 ay yoktu acaba biraz daha detay verebilir misiniz neler hissettiniz bu süreçte sizde tek miydiniz?

Sadece 6 ay

Şimdi size uzun gibi geliyor ama 4 yıl gidenlerin yanında çok kısa

Ayrıca eskiden iletişim yoktu şimdi telefon var

Maddi sıkıntı olmayacaksa çok da sorun olmaz eşiniz başka şehirde diye kimsesiz olmazsınız

İnsanlar yurtdışına çalışmaya gidiyor daha uzun süreler gelemiyor

Zaten gün içinde kimse eşi ile birlikte değil akşamları da oyalanırsınız aileler uzak olsun gölge etmesin daha iyi

Sıkılırsanız alın bir defter duygularınızı yazın, bir şeyler örün dikin üretin

Yemek deneyin öğrenin araştırın yazın part time iş arayın

Ama karalar bağlamayın, 6 ay geçer gider

Yazınız beni çok mutlu etti:) çok teşekkür ederim umut dolu bir yazı oldu sanirm bunlari duymak istiyordum inanin bana çok iyi geldi

Benim eşim polis özel harekat şark görevi urfada malum suriye problemleri. Düğünden sonra evimize gelir gelmez göreve gitmişti:))) 10 gün var 1 ay yok, geliyor 1 ay var 1 ay yok . Başlarda zor ama insan neye alışmıyor. Hobilerin derslerin yanında gidip gelecek dertlesecrk bi arkadaş birebir :)

Allah kavuştursun vakit gecirecek çok sey varya suan biraz manevi olarak gidicegi için üzülüyorsun arkadaslarinla gez dolaş film izle kitapta almışsın onları oku sıkma canını 6 ay nedir ki

6 ay aşırı uzun bir süre değil. Bence de geçer.
Ben yalnız kalmayı çok sevdiğim için bana güzel geldi .

Kendinize program yapıp günlerinizi öyle geçirin mesela.
6 ay kendiniz için güzel bir süre.
Spor yapabilir yeni hobiler edinebilirsiniz eşiniz geldiğinde bambaşka birini görür ne de güzel olur

Kişisel gelişim bölümünde bu tarz konular var.
Orada da gelişiminizi gün gün yazabilirsiniz

Sizi bağlayan bir isiniz yok, maddi sikintinizda yok. O zaman gidin esiniz nereye askere giderse. Tutun bi apart daire haftasonlari evci cikar adam hic olmazsa.

6 ay göz açıp kapayana kadar geçer allah sağlıkla gidip gelemsini nasip etsin inşallah hepsine

buraya takıl kızzz

vakit hemencik geçer

Iyi ki varsiniz kizlar ağlamaktan gözlerim şişti günlerdir benim bir yandan ona hissettirmemeye gayret ediyorum diğer yandan kahroluyorum her ne kadar didişmeler fikir ayrılıkları olsada bu adam benim hem annem hem babam hem kardeşim kisaca yol arkadaşım olmuş şimdi yol arkadaşım beni yari yolda bırakıyormuş hissine kapıldım ama oyle güzel şeyler yazdınız ki galuba biraz abarttım bu durumu bunu yaşayan tek ben değilmişim bir çok hemcinsim varmış benim gibi

Ben olsam çalışabileceğim bi işe girerdim evde oturdukça insan düşünmekten sıkılır
Evet şuan bunun için çaba gösteriyorum arayış içerisindeyim fakat malum süreçten ötürü kalakaldım:)

Eşinizde mi 6 ay yoktu acaba biraz daha detay verebilir misiniz neler hissettiniz bu süreçte sizde tek miydiniz?
Evet 6 ay yoktu. Ben Erzurum'da çalışıyordum o Manisa'da askerlik yaptı. Özledim ama zaten çabuk geçiyor. Yemin törenine gidersin, arada görüşmeye. Daha kolay geçer.

Benn varım son 2 ay kaldı çok şükür benim eşimde hep erteledi ama gitmek mecbur. Şükür biz ailelerle aynı yerdeyiz hiç evime gitmeme izin bile vermiyorlar bazn annemlerde bazen kaynanamlar da kalırım iyi tarafı yalnız kalmıyorm ağlamıyorm kötü tarafı kendi evimde ki rahatlığı düzeni çok özledim.. zaten tuşlu tlfn serbest konuşursnz yeri güzelse akıllı telefonu da alır daha iyi olur.. insan çok özlüyor yani bizde özlemekten bazen saçma şeylere ne kavgalar çıkıyor.. maddiyat olarak da eşim gitmeden yanıma para bıraktı biraz kendine aldı sonra Allah razı olsun aileler yardım ediyor bide kaymakamlığa gidip asker maaşı yaptım 2 ayda 800 veriyor hiç yoktan iyi sonra eşim ustaya doğuya düştü orda da onlara maaş verilir doğuda yüksek olur eşim aldığı paranın çoğunu da bana yolluyor mağdur olma dio.. sürekli eşinize odaklanmayın derslere kitaplar a takılı kalın sizde kaymakamlığı gidin fatura mecbur ödenir de kira varsa ev sahibi ile görüşsn gelince halledim desin.. benim için zaman güzel geçti umarım sizin içindr öyle olur

Evet 6 ay yoktu. Ben Erzurum'da çalışıyordum o Manisa'da askerlik yaptı. Özledim ama zaten çabuk geçiyor. Yemin törenine gidersin, arada görüşmeye. Daha kolay geçer.
Yok canım görüşler yasak yok pandemiden dolayı

ikinci üniversite olarak ne okuyorsunuz? :) ben de başladım da, 1. sınıfım bitmek üzere, sizinki gibi online. aynı şehirdeysek arkadaşlık edebiliriz diye düşündüm isterseniz.

ikinci üniversite olarak ne okuyorsunuz? :) ben de başladım da, 1. sınıfım bitmek üzere, sizinki gibi online. aynı şehirdeysek arkadaşlık edebiliriz diye düşündüm isterseniz.
Anestezi okuyorum sizin bölümünüz nedir? Istanbul da yaşıyorum ben elbette ne güzel fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…