Evliyken evlilere imrenmek

Ben de inrenmiyor degilim... son zamanlarda cok kavga eder olduk.

Nasıl evlendiniz? Sanki eşiniz sizi sevmiyor bu evliliği de istemiyor gibi geldi .Ki adam açıkça söylemiş.istemeyerek evlendiyse sizede kendine de hayatı zehir etmiş
Evet hata yapmisiz ikimizde.bunu kabullen diyorum.sanki sadece benim hatammis gibi davraniyor.kendini cok begenen biri.kendinde kusur bulmaz.ailesi de oyle.nasil mutluysan saygi duyuyoruz diyolar.bi beklentileri yok.arada gorsunler yeter.

Eşiniz bana benziyor, evliliği kurtarmak isterseniz tavsiyem onu anlamaya çalışın tatlı dilli olun sıkmayın.
Mesajiniz dikkatimi cekti. Siz belki bana yardimci olabilirsiniz saglikli bir iletisim kurmak adina.cunku ilgiyi sever esim.cocuktan sonra baglari koparmasini da buna bagliyorum biraz.

Peki bu inat nıye?
Zaten yalnzmissiniz evlilikte,adam gidince zorlanmazsınız da ,
Hayır bidaha mi geleceksiniz dunyaya?
Öylle bi bilgi mi geldi size?

Ben de size şunu sorayım: Belki de yarın öleceğimiz şu üç günlük dünyada, kendi güzel canınıza ve cocuğunuza karşı bu azabı devam ettirmek niye?
Kendinize merhamet edin lütfen..

Komsunun tavugu kaz gorunurmus O gordugun cogu evlilik seninki gibi ya da bi tik azi fazladir yani. Gunumuz erkegi acaip

eşiniz hiç mi sıcak değildir size karşı
muhtemelen cinsel hayatınız da kötüdür
demek ki kızmayın ama sevmiyor adam demek ki

çalışıyor musunuz?

Bosanirip saglikli bi sekilde devam etsem arkama bakmam zaten.ama adam bosanmaya sebep olarak da beni gosterir.sevmekten cok uzak zaten.uzun zamandir severek yaptigi bir sey gormedim.yagmur yagsa sorumlusu ben misin gibi davraniyor bazen.bosandiktan sonra da dusmanligi surdururse diye endisem.cunku onunla mucadele edemeyebilirim.takintili ve dengesiz.

Simdi uzulen benim o da onsuz oldugum zamanlarda mutluyum.bizim mutlulugumuza katilsin istiyorum arada.yeter ama katilamiyor cogu kez.bu rahatsizlik o yuzden cok da kizamiyorum.anlamaya calisiyorum.herkes icin bosanmak iyiyse seve seve bosanirim.yeter ki esim bi karar versin.sorumlulugu bana yuklemesin.

Sizin ruh halinizi çok sağlıklı görmedim ben. Mutsuzsunuz, muhtemelen eşiniz gidin diye gözünüzün içine bakıyor ama çocuğuma bişey yapar diye boşanmıyorum demişsiniz. Bunlar hep bahane. Kendinize karşı dürüst olun, hiçbir koşulda boşanmak istemiyorsunuz. Yuvaların çok ciddi sebepler olmadan dağılmasına karşıyım(ihanet,kumar,şiddet vb.) ama sizin durumuzda evlilik namına bir bir şeyde göremedim. Çocuğunuza da yazık ettiğinizin farkında bile değilsiniz. Babası yanı başında ama aslında yok. İki kişilik dünyanız sizin. Yapma güzel kardeşim bunu kızına. Günde 15 dk komşuda eğler çocuğumu.

Merhaba arkadaşım.
Aynı şeyleri yaşıyorum.
Bizim evlilik 3.yılı devirdi.
Çocuğumuz yok. Eşimi psikolojik destek almaya zorlayacağım. Farklı konularını da okudum. Sinirlenince ağzına geleni sayması ve beni manipüle etmeye çalışması bile aynı.
Ne yapacağımı şaşırdım.

Eşinin içindeki bu öfke ve nefretin altında yatan bir sebep vardır hiç psikologa götürmeyi denedin mi

Allah yardım etsin tam psikolojik vakka eşiniz ,psikaytra gitmemesi de kötü ,
Bir gün böyle söylenirken tamam suçlu benim seni mutlu etmek istiyorum kendine yeni bir ev aç ,anlaşmalı boşanalım , diyin bakalım belki gaza gelir gider

Bende 3 yıllık evliyim ve sinirlenince ağzına geleni sayıyor koca kişisi

.cozum yolu ayrilmak biliyorum ama esim tuhaf bi insan.bana aci cektirmek adina yavrumu uzer diye korkuyorum.dusmanini yakin tut demisler ya o hesap benimki.

Düşman mı?!
O deyimi biliyorum ama düşmanımızı o kadar da yanı başımızda tutmayız yani.
Siz o deyimi yanlış anlamışsınız.
Tüm cümleler bahane içeriyor.
O yüzden ayrıl demiyorum sadece iç boşaltmak için yazılmış bir yazı.

Allah yardımcınız olsun.

Eşiniz ne iş yapıyor? Neden bu kadar mutsuz hayatından

Kendim yazmıs gibi hissettim bu kadar mı benzer hayatlar birbiirne.Ama başkalarına çok imrenme ne insanlar var kendi mutsuzlugunda bogulup etrafa mutluluk pozları veren. Bende tamda senin durumunu yasarken dosta düşmana inat ayakta ve mutlu görünmeye çalısıyorum. Ayrıca bu benim eşimde kendi kabugunda buna bi çare bulamıyoruz. Benim hiçbişeyimi beğenmez .Ama bunun çaresi ya bosanmak ya sabretmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…