Evliyken kendimi yalnız hissediyorum

a3444

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Mart 2023
17
6
1
27
Merhabalar 8 aylık evliyim ve kendimi evlilik içinde çok yalnız hissediyorum sanki evli değilim de bir adamla birlikte ev arkadaşlığı yapıyormuşum gibi hissediyorum. İlgi alaka beklersem sanki çok şey bekliyormuşum gibi bir tavırlar görüyorum. Mesleğini bahane edip çok çalıştığını söylüyor. Ama arkadaşlarıyla haftanın 2-3 günü net buluşur bir şeyler yapabilir. Yalan değil benimle de arada dışarıda gezer ama günün sonunda yine arkadaşlarıyla kahveye falan gider. Bu yüzden sanki benimle gezmeyi arkadaşlarıyla buluşabilmek için bir bedel ödüyormuş gibi hissediyorum. Evde olduğu günler bilgisayar başında ya da telefon başında geçirir. Ben yemek yemek için ve birlikte uyumak için bir insanla evli olmak istemiyorum. Gerçekten hayatımı paylaşabileceğim bir evlilik istiyorum yani istiyordum. Artık düşünüyorum ki evliyken yalnız hissedeceğime gerçekten bekar olup yalnız kalayım. Ve diğer meselem 3 aylık hamileyim. Hamile olmadan önce en ufak şeylere bağırıp boğazladığı oluyordu. Ya da küfürler ettiği. Hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce ruh halim çok değişiyodu ve ağlıyordum . Neden bu kadar ruh halin değişiyor deyip bağırdığını unutamıyorum. Ama o da öğrendikten sonra bana kızmamaya hırpalamamaya başladı. Belki hamilelik bitince yine eski haline dönecek. Yani açıkçası bu durum çok da gözümü korkutmuyor. Sanırım acı da çekmiyorum içimde bir şeyler öldü. Belki eşimden soğudum. Bu aralar kendimi kesmeyi o kadar düşündüm ki sonra durdum. Ha bir de o gün çalıştığı için hamileliğimi öğrenmek için hastanede tektim. Bunun için bir şey diyemiyorum ama içimde kalmış. Bir de bebek taraması için gittiğimde cinsiyeti hakkında bir şeyler dedi doktor o gün yine telefondan haber verdim eşime. Biraz konuştuk ve sonra çalıştığı için sonra görüşürüz demişti ve gün içinde bir iki defa daha arayıp arkadaşının işleri için bana soru sormak için aramıştı. Zoruma gitmiş unutamıyorum. İçimde birikmiş buraya yazmak istedim

Bir de konunuzu anlamadım. Şimdi boşanmak mı istiyorsunuz ne istiyorsunuz? Zaten sizi boğazlayan adamdan hamile kalmışsınız bile isteye işleri iyice zorlaştırmışsınız. Şimdi ne yapmak istiyorsunuz

Süpriz yumurtadan çıkar ani ani bir evlilik mi yaptın hiç tanımadan etmeden?

Elin herifi için nede kendini kesmeyi düşünüyorsun?
Sana hava, su, ekmek o mu veriyor?
Hayatta kimseye bağımlı olma kardeşim. Kendi başına da mutlu olmayı öğren. Mesleğin işin gücün eğitimin var mı?
Terapi alarak, arkadaşlarınla, akrabalarınla takılarak mutlu olmaya bak derim. Sonra da böyle birini hayatından çıkarmalısın. Şiddet görmeyi hak etmiyorsun. Ne sen ne başka biri

Merhabalar 8 aylık evliyim ve kendimi evlilik içinde çok yalnız hissediyorum sanki evli değilim de bir adamla birlikte ev arkadaşlığı yapıyormuşum gibi hissediyorum. İlgi alaka beklersem sanki çok şey bekliyormuşum gibi bir tavırlar görüyorum. Mesleğini bahane edip çok çalıştığını söylüyor. Ama arkadaşlarıyla haftanın 2-3 günü net buluşur bir şeyler yapabilir. Yalan değil benimle de arada dışarıda gezer ama günün sonunda yine arkadaşlarıyla kahveye falan gider. Bu yüzden sanki benimle gezmeyi arkadaşlarıyla buluşabilmek için bir bedel ödüyormuş gibi hissediyorum. Evde olduğu günler bilgisayar başında ya da telefon başında geçirir. Ben yemek yemek için ve birlikte uyumak için bir insanla evli olmak istemiyorum. Gerçekten hayatımı paylaşabileceğim bir evlilik istiyorum yani istiyordum. Artık düşünüyorum ki evliyken yalnız hissedeceğime gerçekten bekar olup yalnız kalayım. Ve diğer meselem 3 aylık hamileyim. Hamile olmadan önce en ufak şeylere bağırıp boğazladığı oluyordu. Ya da küfürler ettiği. Hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce ruh halim çok değişiyodu ve ağlıyordum . Neden bu kadar ruh halin değişiyor deyip bağırdığını unutamıyorum. Ama o da öğrendikten sonra bana kızmamaya hırpalamamaya başladı. Belki hamilelik bitince yine eski haline dönecek. Yani açıkçası bu durum çok da gözümü korkutmuyor. Sanırım acı da çekmiyorum içimde bir şeyler öldü. Belki eşimden soğudum. Bu aralar kendimi kesmeyi o kadar düşündüm ki sonra durdum. Ha bir de o gün çalıştığı için hamileliğimi öğrenmek için hastanede tektim. Bunun için bir şey diyemiyorum ama içimde kalmış. Bir de bebek taraması için gittiğimde cinsiyeti hakkında bir şeyler dedi doktor o gün yine telefondan haber verdim eşime. Biraz konuştuk ve sonra çalıştığı için sonra görüşürüz demişti ve gün içinde bir iki defa daha arayıp arkadaşının işleri için bana soru sormak için aramıştı. Zoruma gitmiş unutamıyorum. İçimde birikmiş buraya yazmak istedim
Koştura koştura hamile kalmaktan da geri durmuyosunuz. Susun hiç şikayet etmeyin valla

Ay böyle adamlar niye evleniyor ya. İnsan kendini bilmez mi evlenirsem sorumluluğu alabilir miyim. Belki çocuğum olacak eşimin çocuğumun sorumluluğunu alabilecek miyim, ilgi alaka gösterebilecek miyim. Onu da geçtim şu zamana bir mağara adamını getir utanır da bu yüzyılda eşine el kaldırmaz. Yazık 8 aylık evlilik ve boğazlamaya kadar giden bir şiddet izin vermeyin lütfen devamı gelir bu şiddetin çalışıyorsanız bazı arkadaşların zoruna Gidiyor ama ısrarla söyleyeceğim çalışın birikiminiz olsun. Yarın bir gün boşanmak isterseniz ben nereye gideyim ne yapayım demeyin çaresiz kalmayın

Eski konularınıza baktım, hiç korunmamışsınız bile. Ne umdunuz hamilelikten bilmiyorum ama bundan sonra dayak yememek adına devamlı hamile kalacağınızı düşünüyorum.

Bazı kadınları anlamıyorum gerçekten siz akıl tutulması mı yaşıyorsunuz böyle bir adamdan hangi akla hizmet hamile kaldınız. Sizin sorununuz yalnızlık değil gördüğünüz şiddet boşanmak neyi bekliyorsunuz

Yanlış mı okudum artık bogazlamiyor beni falan diyor.
Konu sahibi sen şaka falan misin birde nasıl normal birseymis gibi anlatıyor tanımadığı adamdan koca dedigi adamdan hemen hamile kaldığı yetmiyor birde şiddeti normalleştirmis vallahi ne desek boş sizler asla akillanmazsiniz

Yanlış mı okudum artık bogazlamiyor beni falan diyor.
Konu sahibi sen şaka falan misin birde nasıl normal birseymis gibi anlatıyor tanımadığı adamdan koca dedigi adamdan hemen hamile kaldığı yetmiyor birde şiddeti normalleştirmis vallahi ne desek boş sizler asla akillanmazsiniz
Konu sahibi muhtemelen şiddet görmemek için her sene hamile kalacak

Adam seni bogazlamis, hırpalamis. Senin konu acma sebebin "yalnız hissediyorum" olmus. Sana yalnız hissettirmese dövmesinde bir sorun yok yani öyle mi? Ne yapacaksın hamileliği dayak yememek için silah mı kullanacaksin? Keske böyle adamlardan çocuk dogurmasaniz..

Back
X