Bu kişiyle silah zoruyla mı evlendirdiler sizi????Merhabalar 8 aylık evliyim ve kendimi evlilik içinde çok yalnız hissediyorum sanki evli değilim de bir adamla birlikte ev arkadaşlığı yapıyormuşum gibi hissediyorum. İlgi alaka beklersem sanki çok şey bekliyormuşum gibi bir tavırlar görüyorum. Mesleğini bahane edip çok çalıştığını söylüyor. Ama arkadaşlarıyla haftanın 2-3 günü net buluşur bir şeyler yapabilir. Yalan değil benimle de arada dışarıda gezer ama günün sonunda yine arkadaşlarıyla kahveye falan gider. Bu yüzden sanki benimle gezmeyi arkadaşlarıyla buluşabilmek için bir bedel ödüyormuş gibi hissediyorum. Evde olduğu günler bilgisayar başında ya da telefon başında geçirir. Ben yemek yemek için ve birlikte uyumak için bir insanla evli olmak istemiyorum. Gerçekten hayatımı paylaşabileceğim bir evlilik istiyorum yani istiyordum. Artık düşünüyorum ki evliyken yalnız hissedeceğime gerçekten bekar olup yalnız kalayım. Ve diğer meselem 3 aylık hamileyim. Hamile olmadan önce en ufak şeylere bağırıp boğazladığı oluyordu. Ya da küfürler ettiği. Hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce ruh halim çok değişiyodu ve ağlıyordum . Neden bu kadar ruh halin değişiyor deyip bağırdığını unutamıyorum. Ama o da öğrendikten sonra bana kızmamaya hırpalamamaya başladı. Belki hamilelik bitince yine eski haline dönecek. Yani açıkçası bu durum çok da gözümü korkutmuyor. Sanırım acı da çekmiyorum içimde bir şeyler öldü. Belki eşimden soğudum. Bu aralar kendimi kesmeyi o kadar düşündüm ki sonra durdum. Ha bir de o gün çalıştığı için hamileliğimi öğrenmek için hastanede tektim. Bunun için bir şey diyemiyorum ama içimde kalmış. Bir de bebek taraması için gittiğimde cinsiyeti hakkında bir şeyler dedi doktor o gün yine telefondan haber verdim eşime. Biraz konuştuk ve sonra çalıştığı için sonra görüşürüz demişti ve gün içinde bir iki defa daha arayıp arkadaşının işleri için bana soru sormak için aramıştı. Zoruma gitmiş unutamıyorum. İçimde birikmiş buraya yazmak istedim