Evliyken kendimi yalnız hissediyorum

Merhabalar 8 aylık evliyim ve kendimi evlilik içinde çok yalnız hissediyorum sanki evli değilim de bir adamla birlikte ev arkadaşlığı yapıyormuşum gibi hissediyorum. İlgi alaka beklersem sanki çok şey bekliyormuşum gibi bir tavırlar görüyorum. Mesleğini bahane edip çok çalıştığını söylüyor. Ama arkadaşlarıyla haftanın 2-3 günü net buluşur bir şeyler yapabilir. Yalan değil benimle de arada dışarıda gezer ama günün sonunda yine arkadaşlarıyla kahveye falan gider. Bu yüzden sanki benimle gezmeyi arkadaşlarıyla buluşabilmek için bir bedel ödüyormuş gibi hissediyorum. Evde olduğu günler bilgisayar başında ya da telefon başında geçirir. Ben yemek yemek için ve birlikte uyumak için bir insanla evli olmak istemiyorum. Gerçekten hayatımı paylaşabileceğim bir evlilik istiyorum yani istiyordum. Artık düşünüyorum ki evliyken yalnız hissedeceğime gerçekten bekar olup yalnız kalayım. Ve diğer meselem 3 aylık hamileyim. Hamile olmadan önce en ufak şeylere bağırıp boğazladığı oluyordu. Ya da küfürler ettiği. Hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce ruh halim çok değişiyodu ve ağlıyordum . Neden bu kadar ruh halin değişiyor deyip bağırdığını unutamıyorum. Ama o da öğrendikten sonra bana kızmamaya hırpalamamaya başladı. Belki hamilelik bitince yine eski haline dönecek. Yani açıkçası bu durum çok da gözümü korkutmuyor. Sanırım acı da çekmiyorum içimde bir şeyler öldü. Belki eşimden soğudum. Bu aralar kendimi kesmeyi o kadar düşündüm ki sonra durdum. Ha bir de o gün çalıştığı için hamileliğimi öğrenmek için hastanede tektim. Bunun için bir şey diyemiyorum ama içimde kalmış. Bir de bebek taraması için gittiğimde cinsiyeti hakkında bir şeyler dedi doktor o gün yine telefondan haber verdim eşime. Biraz konuştuk ve sonra çalıştığı için sonra görüşürüz demişti ve gün içinde bir iki defa daha arayıp arkadaşının işleri için bana soru sormak için aramıştı. Zoruma gitmiş unutamıyorum. İçimde birikmiş buraya yazmak istedim
Bu kişiyle silah zoruyla mı evlendirdiler sizi????

Yani daha konuyu okurken kesin hamiledir demiştim. Daha evliliğinizin senesi dolmamış koştur koştur çocuk şart mıydı? Adamı sanki düğün günü mü gördünüz? Bile isteye evlenip bile isteye hamile kalmışsınız. Yalnız kalmazsınız artık çocuğunuz arkadaşlık eder sizi. O çocuğu da bu yüzden yapmadınız mı zaten? Birlikte eve gelsin diye yol gözlersiniz artık. Siz tercihlerinizin sonucunu yaşıyorsunuz ama çocuğunuza yazık

Ne olursa olsun üremek önemli tabi . Nasıl olsa boşanmayacaksın . Burada ne duymak istiyorsun . Boğazladığı oluyordu ne demek , çok rutin birşeyden bahseder gibi.

8 aylık evliliğe ne çok şey sığdırmışsiniz, ne ara birbirinize doydunuz da soğuma faslına geçtiniz🤦

Ne olursa olsun üremek önemli tabi . Nasıl olsa boşanmayacaksın . Burada ne duymak istiyorsun . Boğazladığı oluyordu ne demek , çok rutin birşeyden bahseder gibi.
Dur, daha cocuk olacak sonra 2.ye hamile kalacak. Varsa araya kaynana gorumce kayinpeder Bermuda seytan ucgeni girecek....hatta konu ileride gozu disarda konusuna evrilecek. Bosaniyorum cocuk vs de denilecek tabi ki. 1 sene sonra Update edilmis konuyu okuyacagimiz kesin.

Dur, daha cocuk olacak sonra 2.ye hamile kalacak. Varsa araya kaynana gorumce kayinpeder Bermuda seytan ucgeni girecek....hatta konu ileride gozu disarda konusuna evrilecek. Bosaniyorum cocuk vs de denilecek tabi ki. 1 sene sonra Update edilmis konuyu okuyacagimiz kesin.
Malesef yurdum kadını kendine hep bunu yapıyor

Sizi hırplayan, küfürler eden kocadan soğudugunuz halde hamile kalmışsınız. Soğumasaydınız kim bilir neler yapardınız.
Birde kocanız daha olsa biri sizinle gezmek yada başka bir aktivite yapmak istemiyorsa zorlamak nedir yahu.

Çünkü bunların çoğunun sebebi bu tip kadınların özgüven problemi olması, yanlış adamları tercih etmeleri, kendilerinden sürekli taviz vermeleri birde daha eşinin huyuna suyuna alışmadan anında hamile kalmış.

Benim eşim bana yanlışlıkla olsa bile vuramaz. Kendisi de vereceğim tepkiden çekindiği için asla bu tip şakalar yapmaz

Bir de hemen üyelik iptali yapar kaçarlar. Neyse adamın boğazlaması için bir can daha getiriyorsunuz dünyaya. Bazen sizi değil de el kadar yavruyu hırpalar. En gıcık aldığım kadın tipi bu. Ben acı çekmekten hoşlanıyorum, adam çıksın tepinsin üstümde kocamdır sever de döverde... Zilyon tane palavra sıkın da çocuk niye? Ne hakkınız var böyle ortama doğurmaya? Bir de romantik romantik kendimi yalnız hissediyorum yazmış. Evet evet çocuk olursa adam bir anda değişip aşktan ölecek.

Merhabalar 8 aylık evliyim ve kendimi evlilik içinde çok yalnız hissediyorum sanki evli değilim de bir adamla birlikte ev arkadaşlığı yapıyormuşum gibi hissediyorum. İlgi alaka beklersem sanki çok şey bekliyormuşum gibi bir tavırlar görüyorum. Mesleğini bahane edip çok çalıştığını söylüyor. Ama arkadaşlarıyla haftanın 2-3 günü net buluşur bir şeyler yapabilir. Yalan değil benimle de arada dışarıda gezer ama günün sonunda yine arkadaşlarıyla kahveye falan gider. Bu yüzden sanki benimle gezmeyi arkadaşlarıyla buluşabilmek için bir bedel ödüyormuş gibi hissediyorum. Evde olduğu günler bilgisayar başında ya da telefon başında geçirir. Ben yemek yemek için ve birlikte uyumak için bir insanla evli olmak istemiyorum. Gerçekten hayatımı paylaşabileceğim bir evlilik istiyorum yani istiyordum. Artık düşünüyorum ki evliyken yalnız hissedeceğime gerçekten bekar olup yalnız kalayım. Ve diğer meselem 3 aylık hamileyim. Hamile olmadan önce en ufak şeylere bağırıp boğazladığı oluyordu. Ya da küfürler ettiği. Hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce ruh halim çok değişiyodu ve ağlıyordum . Neden bu kadar ruh halin değişiyor deyip bağırdığını unutamıyorum. Ama o da öğrendikten sonra bana kızmamaya hırpalamamaya başladı. Belki hamilelik bitince yine eski haline dönecek. Yani açıkçası bu durum çok da gözümü korkutmuyor. Sanırım acı da çekmiyorum içimde bir şeyler öldü. Belki eşimden soğudum. Bu aralar kendimi kesmeyi o kadar düşündüm ki sonra durdum. Ha bir de o gün çalıştığı için hamileliğimi öğrenmek için hastanede tektim. Bunun için bir şey diyemiyorum ama içimde kalmış. Bir de bebek taraması için gittiğimde cinsiyeti hakkında bir şeyler dedi doktor o gün yine telefondan haber verdim eşime. Biraz konuştuk ve sonra çalıştığı için sonra görüşürüz demişti ve gün içinde bir iki defa daha arayıp arkadaşının işleri için bana soru sormak için aramıştı. Zoruma gitmiş unutamıyorum. İçimde birikmiş buraya yazmak istedim
Ya ben artık burada açılan konulara inanmamaya başlayacağım, inanmak istemiyorum çünkü, bu tarz konu açanlar bence fake olmalı insani sinirlendirmek için kasıtlı yapıyorsunuz. 8 aylık evlilikte ne kadar hızlı yaşamis olabilirsiniz ki tüm duygular bitmiş şiddet bile başlamış. bogazlamak, gebelik, küfür, hakaret bu kadarı bana çok fazla. Sadece buraya yazmak istemiştiniz umarım rahatlamışsinizdir, daha gerçekçi aksiyonlar almanız gerekir.

Eski eşimde ne küfür vardı ne dayak ne ilgisizlik. Ailesi çok problemliydi ve o da seslerini kesemediği ve gerçekleri çok geç gördüğü için ayrıldık. Zaten çocuk düşünmüyorduk, hazır hissetmiyorduk, bir de ailesi yüzünden sorunlar yaşanınca tamamen kapanmıştı çocuk konusu bende. Huzur yok, evliliğin geleceğinden emin değilsin, insan haldir huldur bile isteye çocuk mu yapar ya? Yine diyorum, bizde şiddet küfür hakaret ilgisizlik vs yoktu, buna rağmen cesaret edemezdim, etmedim de. Kendi sıkıntımı çözmeden, evliliği oturtmadan bir de çocuğu mu dahil edeceğim kargaşaya? Ne verilir ki o çocuğa böyle bi evin içinde? Inanılmazsınız sen ve senin gibiler.

Gerçekten inanamıyorum bu iğrenç b.ktan hayatınıza neden bir masumu zorla katma derdindesiniz, anne karnında dahi herşeyi hissediyorlar, herşeyin en güzelini hak ediyorlar, bazı bebekler süslü özel odalara mutlu bir eve doğarken maalesef bazı yavrucaklar sizin gibi tiplerin kucağına doğuyor sonra ne bekliyoruz büyük adam olup insan içine karışmasını mi? O çocukların vebaline giriyorsunuz sırf üremek için, beş dk zevk için, korunun kardeşim bu kadar zor mu insan olmak insan gibi yaşamak

Back
X