Evli oldugunu bilmiyodum bekar olarak tanıtmıştı sonradan ortaya çıktı1 ay da cocuk nasil oldu onu anlamadim. civciv mi bu 1 ayda olsun :S
Evli oldugunu bilmiyodum bekar olarak tanıtmıştı sonradan ortaya çıktı
Konu sahibi ile “çok aşık herif” , herifin hanım hamileyken görüşüyorlar anladığım kadarıyla , Doğum yakın zamanda olmuş1 ay da cocuk nasil oldu onu anlamadim. civciv mi bu 1 ayda olsun :S
Teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum zaten o yüzden konu açtım asla olacak bir şey değikBence bu işe yaramaz bir adam.c9k da değerli görme yani .Evet seni seviyordur ama karısından da tam vazgeçemez.son çocuğu yapmasından belli.yarin birgün başkasına da aşık olur.ya da karısından boşanmayı başarıp seninle evlenir sonra başkasına sıra gelir.cok karakterli değil yani.guvenme.duygularina yenilme.bundan bir halt olmaz.
Teşekkür ederim, yok zaten ben bi geleceğimiz olamayacağını bildiğim için bitirdim de insanlara anlatması ciddiye bindirmesi beni tedirgin ettievli insanla nasil bir gelecek planliyorsun? eşini bosayip seninle mi evlenmesini.
saf duygularini baskalarinin kirletmesine izin verme, görüşme ve temiz kal.
Adamın bekarım bombası elinde paylayınca dur bebeme senin ismini verdim diyeyim demiş :)Konu sahibi ile “çok aşık herif” , herifin hanım hamileyken görüşüyorlar anladığım kadarıyla , Doğum yakın zamanda olmuş
yok artikKonu sahibi ile “çok aşık herif” , herifin hanım hamileyken görüşüyorlar anladığım kadarıyla , Doğum yakın zamanda olmuş
guvenlik açısından diyor isen numarani degistir. birsey olmaz.Teşekkür ederim, yok zaten ben bi geleceğimiz olamayacağını bildiğim için bitirdim de insanlara anlatması ciddiye bindirmesi beni tedirgin etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?