Hadi adamlar iğrençte bunlarla gezen kızlarda da hiç mi akıl yok ya az buz zaman değil 10 sene yani çöpe giden koskoca 10 seneYersen iste canim. Ayni halti kuzenim de yedi benim. Evli adamla senelerce gorustu. Adam 10 senedir hala bosancak. Bu arada 6 yasinda da cocugu var. Kuzenime seni deli gbi seviyorum birakmam derken yapti o cocugu dusunSarhosmus kadin onu kandirmis o gece olmus cocuk. Dusun iste bu kadar igrencler.
Herkese seni anlatmışmış, iş ciddiye mi biniyor diye dusunmussun bide..
He canım hee iş ciddiye binecek karısını bosayip seni alacak. Nasıl da hoşuna gidiyor..
İsteseydin her türlü engeli koyardin..
Hadi adamlar iğrençte bunlarla gezen kızlarda da hiç mi akıl yok ya az buz zaman değil 10 sene yani çöpe giden koskoca 10 sene
Şimdi bak gözlerini iyice ac bi kez daha oku. Adam EVLI, EVLI daha ötesi yok bitti.Bir konu açmıştım tam 1 ay önce kitlemiştim tekrar açma talebinde bulundum ama yöneticiler aktif değil bayram dolayısıyle giremeyebilirler diye devam konusu açtım kusura bakmayın...
Konum şuydu
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/evliymis.1082172/
Yazalı tam 1ay geçmiş. Bu 1ayda birçok olay oldu. Öncelikle evli insanlar duygularını aldırmış tabi değil gönlü kayabilir bunu açıkça söyleyip yollarını ayırırsalar aldatmaya girmez diye düşünüyorum ama ben asla bu sebebin bir parçası olmam. Sorun da bu. Görüştük ağlayarak görücü usulü evlendiklerini,sevmediğini daha önce boşanmaya kalktıgını belgeleriyle gösterdi ama aileleri arada çocuklar var diye razı gelmemişler barıştırmışlar ve şuan yeni bir çocukları daha doğdu. Son çocugu da boşanmaktan vazgeçince belki düzeliriz diye yapmışlar ama yine düzelememişler. Çocuga da maalesef benim adımı koydu. Boşanıcam dedi. Kabul etmedim çocuklar küçük ben mutsuzluk üzerine mutluluk kuramam dedim. Kaçalım dedi ben kendime bu hayatı layık görmüyorum dedim. Ayrıldık. Çok ağladı karşımda sonra da telefonda ağladı. Annesine babasına ve bikaç arkadaşına da anlatmış beni. Ya duyulursa yapma dedim. Ne olursa olsun ben razıyım dedi. Görüşmüyorum bağları kopardım watsaptan falan durum yazıyo işte melankolik aşk acılı sözler falan. Numaramı değiştirecektim zaten konuşmuyosun eğer onu da yaparsan gelir evine karşına dikilirim birgün diyor. Öyle bir şey olsa zaten büyük skandal kime nasıl anlatacaksın. Karma karışık bi hal aldı işte. Artık yoruldum. Seviyor olabilirim ama benim defolmam lazım bende iletişimi kopardım sizce bu işin sonu ne olur daha ne yapmalıyım
Kendine yazık etmiş . Bari evli OLdupunu öğrenince ayrılsaydı . O kadar gözü kör olmuş demek ki nasıl bağlandıysa .Ilk 4 senesinde bilmiyordu evli oldugunu. Ogrendi yine de devam etti. Biz ailecek sildik kendisini gorusmuyoruz. Bazen duyuyorm hala bi umut bekliyor adam bozuntusunu. Ama iste gekecek olan gelirdi. Kim birakir kurulu duzenini colugunu cocugunu evde hizmetini goren kariyi..
Mide bulantısı emojisi koymuşşunuz(bu yüzden merak ettim baktım eski mesajlarınıza) ama neden aldatan eşinize de öyle tepki vermeyip barıştınız ve çocuk istiyorsunuz. Her yoruma cidden açıgım ama böylesi de pek tutarlı olmuyor sanki...Herkese seni anlatmışmış, iş ciddiye mi biniyor diye dusunmussun bide..
He canım hee iş ciddiye binecek karısını bosayip seni alacak. Nasıl da hoşuna gidiyor..
İsteseydin her türlü engeli koyardin..
Sanane. ..Mide bulantısı emojisi koymuşşunuz(bu yüzden merak ettim baktım eski mesajlarınıza) ama neden aldatan eşinize de öyle tepki vermeyip barıştınız ve çocuk istiyorsunuz. Her yoruma cidden açıgım ama böylesi de pek tutarlı olmuyor sanki...
Hem yalancı hem aptal hemde iğrenç biriEvli oldugunu bilmiyodum bekar olarak tanıtmıştı sonradan ortaya çıktı
Sevmiyii ama sevişiyiiKonuşmuyosunuz ama adam size numaranı degistirirsen evine gelir karşına dikilirim mi diyo nasıl diyo bunu mesela telepati yoluyla mı
Hadi ablacım hadi ya kendinizi kandırırsınız anca yok çok aşık yok ağladı yok çocuğuna ismimi verdi. Cocugu karısından yapmış ama naber. İyi insan ayagına yatmayın bari leş gibisiniz ikinizde
Mide bulantisi emojisi yetersiz kalir su an yaptığın yoruma.. Konu acmissin, kadin yaptigin yanlisi soylemis, kalkip eski konularini didikleyip saldirmak nasil bi basitlik? Hem aldatıldı ve bosanamadi diye yanlisa yanlis diyemeyecek mi? Ne duymak istiyorsun? Yanlis oldugunu düşünmüyor musun yoksa yaptigin seyin? Hosuna mi gidiyor o ucuz aşk cumleleri, Wp iletileri, ana babasina anlatmasi vs?Mide bulantısı emojisi koymuşşunuz(bu yüzden merak ettim baktım eski mesajlarınıza) ama neden aldatan eşinize de öyle tepki vermeyip barıştınız ve çocuk istiyorsunuz. Her yoruma cidden açıgım ama böylesi de pek tutarlı olmuyor sanki...
Bir konu açmıştım tam 1 ay önce kitlemiştim tekrar açma talebinde bulundum ama yöneticiler aktif değil bayram dolayısıyle giremeyebilirler diye devam konusu açtım kusura bakmayın...
Konum şuydu
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/evliymis.1082172/
Yazalı tam 1ay geçmiş. Bu 1ayda birçok olay oldu. Öncelikle evli insanlar duygularını aldırmış tabi değil gönlü kayabilir bunu açıkça söyleyip yollarını ayırırsalar aldatmaya girmez diye düşünüyorum ama ben asla bu sebebin bir parçası olmam. Sorun da bu. Görüştük ağlayarak görücü usulü evlendiklerini,sevmediğini daha önce boşanmaya kalktıgını belgeleriyle gösterdi ama aileleri arada çocuklar var diye razı gelmemişler barıştırmışlar ve şuan yeni bir çocukları daha doğdu. Son çocugu da boşanmaktan vazgeçince belki düzeliriz diye yapmışlar ama yine düzelememişler. Çocuga da maalesef benim adımı koydu. Boşanıcam dedi. Kabul etmedim çocuklar küçük ben mutsuzluk üzerine mutluluk kuramam dedim. Kaçalım dedi ben kendime bu hayatı layık görmüyorum dedim. Ayrıldık. Çok ağladı karşımda sonra da telefonda ağladı. Annesine babasına ve bikaç arkadaşına da anlatmış beni. Ya duyulursa yapma dedim. Ne olursa olsun ben razıyım dedi. Görüşmüyorum bağları kopardım watsaptan falan durum yazıyo işte melankolik aşk acılı sözler falan. Numaramı değiştirecektim zaten konuşmuyosun eğer onu da yaparsan gelir evine karşına dikilirim birgün diyor. Öyle bir şey olsa zaten büyük skandal kime nasıl anlatacaksın. Karma karışık bi hal aldı işte. Artık yoruldum. Seviyor olabilirim ama benim defolmam lazım bende iletişimi kopardım sizce bu işin sonu ne olur daha ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?