Evliymiş rezil olmaktan kıl payı kurtuldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evli birinin ilişki durumunu gizlemesi nedendir? Hayır yani gerçekten sebebi ne merak ettim, hani önemsemiyorum o kadar ayrıntıyı desen e neden hesap açıyorsun peki oralarda?Açıyorsan da insan gibi ayrıntılı bir şekilde aç arkadaş, kız ecel terleri döktü burda. Espri yapmıyorum, gerçekten bana saçma geliyor, yani hobilerini fobilerini belirtmek zorunda değilsin ama ilişki durumu başka birşey. Kısaca benim eşim ya da ciddi ilişkide olduğum kişi bunu belirtmezse altında başka şey ararım. Çok fazla güvenenleri de görüyoruz.
Kimse kocasıyla var olmadı o yüzden sosyal hesaplar kocalar yokken acıldı hersey o zaman güncellendi. Oturup nikaha imza atarken değiştirmek için koşmak asıl komik olan. Facebook iliski durumuna bakıp yürüyecek insana da gülünür en son 2 ay önce anca girmisimdir size bakacak olursam hemen girip değiştirmem gerek 😄

Diyelim ki mesaj da attınız adam da evliyim dedi. Allah sahibinize bağışlasın, kusura bakmayın der bitirirsin muhabbeti. Adam ooo sen beni eklemişsin gel bakiim buraya diyecek değil.

Diyelim ki mesaj da attınız adam da evliyim dedi. Allah sahibinize bağışlasın, kusura bakmayın der bitirirsin muhabbeti. Adam ooo sen beni eklemişsin gel bakiim buraya diyecek değil.
O kadar basit değil mesaj atsaydım ya evli olduğunu gizleyip ilişkiye başlasaydı ya da evliyim diyip reddetseydi ikisi de benim için gurur kırıcı olurdu arkadaşlarına söyleyebilir egosu okşanırdı büyük ihtimalle yani dedikodum çıkabilirdi çalıştığı yerde sürekli gittiğim yer sonuçta

Kimse kocasıyla var olmadı o yüzden sosyal hesaplar kocalar yokken acıldı hersey o zaman güncellendi. Oturup nikaha imza atarken değiştirmek için koşmak asıl komik olan. Facebook iliski durumuna bakıp yürüyecek insana da gülünür en son 2 ay önce anca girmisimdir size bakacak olursam hemen girip değiştirmem gerek 😄
Evlenirken soyadınız değişiyor, kütüğünüz dahi değişiyor, sosyal medyada bunu belirtmek mi zorunuza gidiyor ya da gereksiz geliyor... Sosyal medya ilişki durumu evet insanlar için bir gösterge, meselâ birinden hoşlandığınızda önce hayatında biri olup olmadığını merak edersiniz hatta parmaklarına bakarsınız ilk etapta(gerçi artık yüzük takmayan da çok da) değil mi, bu da öyle birşey yani anlamanız lazımdı 😁

Ne rezil olacaksın.
Herkes senin gibi onurlu olsa keşke.
Millet evli bekar bakmıyor.
Öyle mi düşünüyorsunuz mutlu oldum nedense teşekkür ederim 💕 evli olduğunu öğrendiğim de kurduğum hayallerden tiksindim keşke daha önce sorsaydım birine yeni bir şey değil kaç aydır onu düşünüyordum hiç evli çocuklu olacağı aklıma bile gelmedi kötü bir hismiş

Öyle mi düşünüyorsunuz mutlu oldum nedense teşekkür ederim 💕 evli olduğunu öğrendiğim de kurduğum hayallerden tiksindim keşke daha önce sorsaydım birine yeni bir şey değil kaç aydır onu düşünüyordum hiç evli çocuklu olacağı aklıma bile gelmedi kötü bir hismiş
Tabi ki yazdığım gibi düşünüyorum. Karakterli insansın.
Allah bu karakterini daim etsin.
Adama bak peh evli ve çocuklu ama sosyal ağda hiç belli etmiyor.
Benim eşimde sosyal ağı ama evli olduğu yazar. Çocuklarımızın kapı süsü fotoları var

Konumu bilen kişilere bir şey daha sormak istiyorum çok aklıma takıldı bu konu şimdi ben bunun evli olduğunu öğrendim ve hesabımı dondurdum bu hesabını kullanıyor mu bilmiyorum eğer kullanıyorsa onu takip ettiğimi görmüşse kesin ondan hoşlandığımı anlamıştır ben de diyorum ki hesabımı açıp orda ki diğer kişileri de eklesem herkesi eklemiş gibi olurum sadece onu eklememis benim için özel biri değilmiş gibi ama eğer arkadaşına falan söylemişse arkadaşını da takip edersem çok basit mi görünürüm kimseyi eklemek istemiyorum ama çok kafaya taktım hiçbir şey yapmiyim unutim mi en iyisi

Öncelikle bir kaç gün önce hoşlanılan kişiyi sosyal medyada ekler misiniz diye sormuştum sonra ne olacaksa olsun deyip takip etmiştim hesabını kullanmıyor diye düşünüyordum bir fotoğraf var ve takip takipçi çok az ben takip etmeye başladıktan sonra da hiç artmadı inşallah kullanmıyor yani orda çalışan bir arkadaşıma dayanamadım sordum o da evli dedi şok oldum hatta oğlu da varmış Facebook hesabında ilişkisi yok yazıyordu bilseydim takip etmezdim kendimden utanıyorum ilk defa birine duygularımı belli edim dedim Allah'tan mesaj falan atmadım ne derseniz haklısınız her eleştiriye açığım şuan tek istediğim eğer görmüşse kimseye söylememesi ben zaten bir daha karşına çıkmam
(3. Sayfada bir soru daha sordum yeni konu açmak istemedim )

Konumu bilen kişilere bir şey daha sormak istiyorum çok aklıma takıldı bu konu şimdi ben bunun evli olduğunu öğrendim ve hesabımı dondurdum bu hesabını kullanıyor mu bilmiyorum eğer kullanıyorsa onu takip ettiğimi görmüşse kesin ondan hoşlandığımı anlamıştır ben de diyorum ki hesabımı açıp orda ki diğer kişileri de eklesem herkesi eklemiş gibi olurum sadece onu eklememis benim için özel biri değilmiş gibi ama eğer arkadaşına falan söylemişse arkadaşını da takip edersem çok basit mi görünürüm kimseyi eklemek istemiyorum ama çok kafaya taktım hiçbir şey yapmiyim unutim mi en iyisi
Sıkma kendini bu kadar canım ya olabilir yani bilmiyordun sonuçta.Anlarsa anlasın öylece kapanır rezil olacak bir durum yok

Sıkma kendini bu kadar canım ya olabilir yani bilmiyordun sonuçta.Anlarsa anlasın öylece kapanır rezil olacak bir durum yok
Hesabımı açıp diğer kişileri eklemeyi düşünüyorum böylece herkesi ekleyen biri olarak düşünür en azından ama o düşünce de kötü geliyor eklemiyorum çünkü normalde

Öncelikle bir ders almak lazım,birdaha kimseye açılmayı düşünmek yok,ikinci olarak yanlışlık oldu nolcak dersiniz sorarsa biri,ama içinde bir his bir takibi bu kadar mesele etmeniz sanki daha farklı şeyler var anlatmıyorsunuz...veya abartıyorsunuz

Öncelikle bir ders almak lazım,birdaha kimseye açılmayı düşünmek yok,ikinci olarak yanlışlık oldu nolcak dersiniz sorarsa biri,ama içinde bir his bir takibi bu kadar mesele etmeniz sanki daha farklı şeyler var anlatmıyorsunuz...veya abartıyorsunuz
Takip ettim öncesinde bakisiyorduk evli olduğunu bilmeden önce konuşmak için bahane falan da buluyordum sonra sosyal medyada ekleyince kesin anlamıştır yani 1 hafta takip ettim sonra evli olduğunu öğrendim evli birine yavsayan kız konuma düştüm abartmamak elimde değil en azından orda çalışan diğer kişileri de eklersem herkesi ekliyor diye düşünsünler diye düşündüm ama mantıklı gelmedi şu an en iyisi unutim hiçbir şey olmamış gibi devam edim

Korktuğum şey çalıştığı yerde akrabam da var bir daha oraya gitmem ne olur ne olmaz dedikodum çıkarsa onu sosyal medyada eklemem doğru değildi neden başkasını değil de onu ekledim anlaşılır evli bide çok utanç verici tek umudum o hesabını kullanmaması benim onu takip ettiğimi bilmemesi

Sosyal medyadan eklemeye ne kadar anlam yüklediniz böyle hiçbirşey olmaz ne olacak az sakin lütfen.

O kadar basit değil mesaj atsaydım ya evli olduğunu gizleyip ilişkiye başlasaydı ya da evliyim diyip reddetseydi ikisi de benim için gurur kırıcı olurdu arkadaşlarına söyleyebilir egosu okşanırdı büyük ihtimalle yani dedikodum çıkabilirdi çalıştığı yerde sürekli gittiğim yer sonuçta

Evet mesaj atsaydınız kötü hissetmeniz normal de eklemeyle hiçbişey olmaz unutun bu olayı.

İnstagramdan takip etmenin aşk ve hoşlantı olabileceğini de ilk kez duydum :işsiz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X