Evliymiş rezil olmaktan kıl payı kurtuldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazı şeyleri gerçekten çok kafaya takıyorsunuz. Ne var bunda. Ben de Facebook hesabı açmıştım ama girmiyorum kaç senelik fotolar vs var. Demek ki adam da aktif kullanmıyor. Sanki adama ilanı aşk ettiniz de yuva yıkmaya kalktınız gibi hassasiyet göstermişsiniz. Karşı tarafın yanlış anlayacağı bir durum yok rahat olun

Bazı şeyleri gerçekten çok kafaya takıyorsunuz. Ne var bunda. Ben de Facebook hesabı açmıştım ama girmiyorum kaç senelik fotolar vs var. Demek ki adam da aktif kullanmıyor. Sanki adama ilanı aşk ettiniz de yuva yıkmaya kalktınız gibi hassasiyet göstermişsiniz. Karşı tarafın yanlış anlayacağı bir durum yok rahat olun
Kafaya takma konusunda haklısın ama takilmayacak gibi değil ya mesaj atsaydim adam ben evliyim hatta oğlum bile var deseydi bir yandan çok mutluyum o yanlışı yapmadım diye geç olmadan öğrendim diye içim rahat bir daha görmezsem onu unutulur herhalde

ilişkisi yok yazan kendisi sen neden rezil olacaksın ?
Facebookta iliski durumu kovalıyor musunuz gerçekten? Ben evliyim ama bende de iliskisi yok yazıyor. Facebook yahu, dedelere kaldı artık ordaki profilden de medet umulmasın bir zahmet.

Facebookta iliski durumu kovalıyor musunuz gerçekten? Ben evliyim ama bende de iliskisi yok yazıyor. Facebook yahu, dedelere kaldı artık ordaki profilden de medet umulmasın bir zahmet.
Başka nasıl öğrenebilirdim ki gidip sorsa mıydım evliyim derdi ortak arkadaş da yok sorabileceğim eskiden samimi olduğum olduğum biri orda çalışıyordu ona sordum ve herkesin alnında da evli olduğu yazmıyor bilmiyordum bilemezdim yüzük falan da yok

Başka nasıl öğrenebilirdim ki gidip sorsa mıydım evliyim derdi ortak arkadaş da yok sorabileceğim eskiden samimi olduğum olduğum biri orda çalışıyordu ona sordum ve herkesin alnında da evli olduğu yazmıyor bilmiyordum bilemezdim yüzük falan da yok
Sizi suçlamıyorum ki , yukarda ilişkisi yok yazmasını hata olarak gören kişiye yazdım onu
Rezil olmamıssınız ortada bisey yok, benim esimi de bazen kadınlar ekliyor hic durup ayy sana mı asıklar tribine girmiyorum, hoslanan exleri bile ekliyor yine benim gözümde rezil oldum konumunda değiller. Siz de değilsiniz, bilemezdiniz problem yok canınızı sıkmayın ama facebook üzerinden de düşünmeyin derim

Sizi suçlamıyorum ki , yukarda ilişkisi yok yazmasını hata olarak gören kişiye yazdım onu
Rezil olmamıssınız ortada bisey yok, benim esimi de bazen kadınlar ekliyor hic durup ayy sana mı asıklar tribine girmiyorum, hoslanan exleri bile ekliyor yine benim gözümde rezil oldum konumunda değiller. Siz de değilsiniz, bilemezdiniz problem yok canınızı sıkmayın ama facebook üzerinden de düşünmeyin derim
Tamam 🌹. Normal hayatta sık sık gördüğüm biriydi sosyal medya kullanmıyorum bile onu eklemek için açmıştım orda görüp hoşlanmadım yani. Her şeyde vardır bir hayır bundan sonra iyice tanımadan bir şey yapmam ilk adımı karşıdan beklicem hep

Öncelikle ben bir şey kovalamıyorum.

Bi insani aratınca karşına çıkan bütün datalar değerlendirilir. Kızcağız da öyle yapmış.

dedelere kaldıysa kapatın madem ?

Bilerek ilişkisi yok kalmasının amacı ne ?

sonra ay kocişimi eklediler olmasın.

Neden rezil olasınız ki? Bazı insanlar herkesi hemen ekler,bazı insanlar üç sene beraber yiyip içsin arkadaşını eklemez. Sizi de ilk kategoriden sayar. Sanki sizi takip eden atıyorum 300 kişinin yarısı kız desek kalan yarısı size aşık da mi takip ediyor? Sosyal medya böyle bir yer..

Neden rezil olasınız ki? Bazı insanlar herkesi hemen ekler,bazı insanlar üç sene beraber yiyip içsin arkadaşını eklemez. Sizi de ilk kategoriden sayar. Sanki sizi takip eden atıyorum 300 kişinin yarısı kız desek kalan yarısı size aşık da mi takip ediyor? Sosyal medya böyle bir yer..
Benim için takip etmek bile zor gelmişti ondan konu açmıştım ilk adım gibi birşey görüyordum Allah'tan mesaj falan atmadım onu yapmadığım için iyi hissediyorum şükür edip duruyorum işte napim

Öncelikle ben bir şey kovalamıyorum.

Bi insani aratınca karşına çıkan bütün datalar değerlendirilir. Kızcağız da öyle yapmış.

dedelere kaldıysa kapatın madem ?

Bilerek ilişkisi yok kalmasının amacı ne ?

sonra ay kocişimi eklediler olmasın.
Nikah kıyılır kıyılmaz soyadını tüm sosyal platformlarda degistirengillerdensiniz belli oldu.
Yok isteyen ekleyebilir kocişimi (!) benim icin problem teskil etmiyor 👍

ben demıstım eklemeyın belkı evlidır belkı hayatında bırı vardır bır samımıyet yok eskıden tanısıklık yok ne mana eklemenız demıstım

ben demıstım demek yetıyor boyle konularda keske bıraz kulak kabartsanız ınsanlara bır bıldıgımız var su hayatda ogrendıgımız bırseyler var heralde
Ben demistim, annemde der, CokTa dogru der 😃

Rezil olacak durum yok bilmiyormuşsunuz sonuçta evli olduğunu. Ama bundan sonra iyice araştırmadan eklemeyin derim çünkü malum isteği eşi görüp yanlış anlamış oladabilir

Rezil olacak durum yok bilmiyormuşsunuz sonuçta evli olduğunu. Ama bundan sonra iyice araştırmadan eklemeyin derim çünkü malum isteği eşi görüp yanlış anlamış oladabilir
Yok eklemem hesabı sildim onun için açmıştım kullanmıyordum eşi umarım görmemiştir belki kendisi bile görmemiş olabilir kullanılmıyor gibi hesap ama belli de olmaz olan oldu artık 🌸
Yaş ilerledikçe hoşlanılan kişiler evli çıkabilir onu anlamış oldum ondan bundan sonra iyice emin olmadan bir anlam yüklemem insanlara

Siz rahat olun. Sorun yok da..

Adamın hayat arkadaşı var. Muhtemelen kocasına ve oğluna saçını süpürge eden bir kadın.

Durumuna “İlişkisi yok” yazmak nasıl bir karaktersizliktir? Bu tarz abaza avcılar, eşlerine ve çocuklarına bakınca hiç mi yürekleri sızlamaz?

Siz rahat olun. Sorun yok da..

Adamın hayat arkadaşı var. Muhtemelen kocasına ve oğluna saçını süpürge eden bir kadın.

Durumuna “İlişkisi yok” yazmak nasıl bir karaktersizliktir? Bu tarz abaza avcılar, eşlerine ve çocuklarına bakınca hiç mi yürekleri sızlamaz?
Ben ondan hoşlanmıyordum bile o benden hoşlanıyor sanıyordum sonra hoşuma gitti nedense ben de hoşlandım belki ben yanlış anlamışım bakışmalara anlam yüklememek gerekirmiş ama bir insana öyle de sürekli gözünün içine bakılmaz ki ne zaman baksam göz göze gelirdik ben burdayım gör beni dercesine arkamdan bile bakmaya devam ederdi sonra birden değişmişti belki pişman olmuştu tabi o zamanlar evli olduğunu bilmediğim için saf saf başka nedenler arıyordum arkadaşıyla konuştum diye ondan hoşlandığımı sandı diye düşünüyordum safım işte kendi hayal dünyamda yaşıyorum sanki fazla anlam yüklemişim tanımadığım birine inşallah eşiyle gerçekten çok mutlu olur umarım ben yanlış anlamışım herşeyi

Evli birinin ilişki durumunu gizlemesi nedendir? Hayır yani gerçekten sebebi ne merak ettim, hani önemsemiyorum o kadar ayrıntıyı desen e neden hesap açıyorsun peki oralarda?Açıyorsan da insan gibi ayrıntılı bir şekilde aç arkadaş, kız ecel terleri döktü burda. Espri yapmıyorum, gerçekten bana saçma geliyor, yani hobilerini fobilerini belirtmek zorunda değilsin ama ilişki durumu başka birşey. Kısaca benim eşim ya da ciddi ilişkide olduğum kişi bunu belirtmezse altında başka şey ararım. Çok fazla güvenenleri de görüyoruz.

Ayrıca size yazan o fake hesap o adamdı bence, kuma saklanmış yengeç gibi av kokusunu alıp atağa geçti, evet 😠
Bilmiyorum kim olduğunu ondan cevap vermemiştim o olduğu aklıma gelmemişti saçma olurdu çünkü ama evli olduğu için dediğiniz gibi de olabilir ama o olmadığına inancam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X