Evliymiş

Yoktu evet. Ben aile ikna olmadan ciddi bi sey istemiyorum diye kendi kendime gelin güvey olmuşum da… iste

Senin suçun yok herif çok manipüleci yani bari bende boşandım fln desin 2 cocuklu evli haliyle bekar taklidi yapıyor, senin paranı yiyor çok sinir oldum

Senin suçun yok herif çok manipüleci yani bari bende boşandım fln desin 2 cocuklu evli haliyle bekar taklidi yapıyor, senin paranı yiyor çok sinir oldum
Bulmuş benim gibi aptali iste ortaya da çıkmıyor baktı, keyfini sürdü. Simdi de seni cok sevdim önünü alamadım sana söyleyecektim affet. O affı karisindan dileyecek adi

Bulmuş benim gibi aptali iste ortaya da çıkmıyor baktı, keyfini sürdü. Simdi de seni cok sevdim önünü alamadım sana söyleyecektim affet. O affı karisindan dileyecek adi

Evli olduğunu saklayan erkeklerin hep aynı yalanı söylüyorlar ‘ seni gördüm çarpıldım korktum kaybetmekten söyleyemedim, affet beni ayrılıp cocukları alıp boşancam’ sakın inanma

Bazı kadınlar bu şekilde kandırılarak evli olduklarını sonradan öğrendikleri ve o zamana kadar artık adama alıştıkları için metres oluyorlar.

Bi nevi kurbağa - sıcak su olayı

9 aydir evli olduğundan suphelenmemissiniz, sonra sizi ne rahatsiz etti de suphelenip kurcaladiniz? Ben onu merak ettim
Bu ara yakından tanımadığım insanlardan cok aldatma konularını duydum. Ya kadin ya erkek. Bunca yıl aldatılmamış olma ihtimalim cok dusuk diye kendi kendime düşünüyordum da ben asıl iliskide aldatılırım diye düşünüp odağımı kaydirmisim gerçi tabi ki bi farkı yok da farketmem bu yüzden gecikmiş olabilir

Adı soyadı doğru mu bari 🙄 bu gözler o kadar ileri gideni, profesyonel eş aldatıcısını da gördü de 🤣
Şükür et 9 ay ile kurtarmışsın. Daha da fazla olabilirdi, umarım bunu öğrendiğin an sevgin bitmiştir ve aşk acısı da çekmezsin. Paramı falan geri almak için uğraştırırsa da senin için zorlu bir dönem olur ama uğraşırım dersen de karşı taraf seni her hangi bir şeyle tehdit edebilir mi? Yani fotoğraf olsun vs o tür şeyler umarım adamın elinde yoktur

Adı soyadı doğru mu bari 🙄 bu gözler o kadar ileri gideni, profesyonel eş aldatıcısını da gördü de 🤣
Şükür et 9 ay ile kurtarmışsın. Daha da fazla olabilirdi, umarım bunu öğrendiğin an sevgin bitmiştir ve aşk acısı da çekmezsin. Paramı falan geri almak için uğraştırırsa da senin için zorlu bir dönem olur ama uğraşırım dersen de karşı taraf seni her hangi bir şeyle tehdit edebilir mi? Yani fotoğraf olsun vs o tür şeyler umarım adamın elinde yoktur
dogru bi dava dosyasıyla ilgilenmiştim. Aile kutugu köyü falan her seyi biliyorum da iste bi bu nokta. Tehdit edemez hayır öyle bi sey yok. Konuşsa bile ben de aynı şekilde santajdan falan şikayetçi olurum

Evli olduğunu saklayan erkeklerin hep aynı yalanı söylüyorlar ‘ seni gördüm çarpıldım korktum kaybetmekten söyleyemedim, affet beni ayrılıp cocukları alıp boşancam’ sakın inanma

Bazı kadınlar bu şekilde kandırılarak evli olduklarını sonradan öğrendikleri ve o zamana kadar artık adama alıştıkları için metres oluyorlar.

Bi nevi kurbağa - sıcak su olayı
Büyük konuşmak istemiyorum. İlk evliliğimi cocuk istemediği için narsist oldugu için bitirdim. Amacim yuva kurmak. Sevgim bitti sadece utanç hayal kırıklığı ve öfke hissediyorum

Büyük konuşmak istemiyorum. İlk evliliğimi cocuk istemediği için narsist oldugu için bitirdim. Amacim yuva kurmak. Sevgim bitti sadece utanç hayal kırıklığı ve öfke hissediyorum

Tecrübe oldu öyle düşünün bundan sonra biriyle tanışır tanışmaz sorun evli misin? Bak evli olduğun ortaya çıkarsa çok kötü rezillik çıkar, ben evli bir erkekle asla olamam de baştan. 9 ay sonra çıkacağına hemen çıkar ve biter.

Bu durumda evli olan ‘ ne kadar takıntılısın? Kötü bişi yaşamışsın vs’ der en fazla sen de şutla gitsin.

Erkeklerden hiç çekinme çat çat konuş aba altından sopa göster.

Bekarım dese de sen yine de araştır avukatsın illa ki bulabilirsin evli olup olmadığını.

Ben öyle baştan konuşuyorum ve araştırıyorum, çok şükür evli olanı 1 günde şutluyorum kafam rahat.

Tecrübe oldu öyle düşünün bundan sonra biriyle tanışır tanışmaz sorun evli misin? Bak evli olduğun ortaya çıkarsa çok kötü rezillik çıkar, ben evli bir erkekle asla olamam de baştan. 9 ay sonra çıkacağına hemen çıkar ve biter.

Bu durumda evli olan ‘ ne kadar takıntılısın? Kötü bişi yaşamışsın vs’ der en fazla sen de şutla gitsin.

Bekarım dese de sen yine de araştır avukatsın illa ki bulabilirsin evli olup olmadığını.

Ben öyle baştan konuşuyorum çok şükür evli olanı 1 günde şutluyorum kafam rahat.
Artık birine guvenebilmem cok zor gibi hissediyorum. En azından güvendiğim birileri aracı olmadan bu işlere kalkışmayacağım.

dogru bi dava dosyasıyla ilgilenmiştim. Aile kutugu köyü falan her seyi biliyorum da iste bi bu nokta. Tehdit edemez hayır öyle bi sey yok. Konuşsa bile ben de aynı şekilde santajdan falan şikayetçi olurum
Olursun elbette ama sinir bozucu bir durum. Gerçekten insan uğraşırken bile çok yoruluyor. Şu an ne diyor peki yani dedi mi paranı vereceğim vs diye. Hoş böyleleri korkak oluyor bu işlere girmelerine rağmen ya orası da ayrı

Birkac ay önce erkek arkadaşımın ailesi beni boşanmış olduğum için istemiyor diye başlık açmıştım. Bugun tamamen içime dogdu şüphelendim durduk yere üstüne gittim ve evli olduğunu öğrendim. İnanın bir kere bile şüpheye düşmemiştim daha once. Saatlerdir ağlıyorum elim ayağım titriyor ne yapacağımı sasırdım. Çocukları bile varmış daha ufacık. Ne yapmalıyım utancımdan bunu

Senin utanmanı gerektirecek birşey yok sonuçta kandırılmışsın.
Ben olsaydım bir şekilde eşine ulaşıp bütün delilleri ona ve ailesine atardım. Hatta patronuna ulaşıp onada anlatırdım. Yaptığı terbiyesizliğin bedelini ödemeli. Sen utanacağına o utansın.

Senin utanmanı gerektirecek birşey yok sonuçta kandırılmışsın.
Ben olsaydım bir şekilde eşine ulaşıp bütün delilleri ona ve ailesine atardım. Hatta patronuna ulaşıp onada anlatırdım. Yaptığı terbiyesizliğin bedelini ödemeli. Sen utanacağına o utansın
Aile konusunu biraz düşüneceğim. Çocuklar cok küçük birden karar verip pişman olmak istemiyorum sanırım :/

Back
X