Evliymiş

Evli erkeklerin neden böyle olması?
Evde karısına kan kusturur
Sokakta gördüğü dişi sineğe bile kur yapar, en romantik en aşık oluverir.

Hiçbir suçunuz yok.
Aşık olduysaniz bilin ki aşk değil ilgi ihtiyacınız vardı.
Eşine de söylemeyin boşverin zavallı kadın küçük çocuklarla mı uğraşsın bununla mi

Eski konunuza baktım. Nisan ayında, 8 aydır görüştüğünüzü yazmışsınız. Siz aynı şehirde değil miydiniz veya ailem uzakta dediği, eşi ve çocuklarını mı kastetti de hiç falso vermedi? Ailem karşı diyerek oyalamış işte. İstiyorlar dese bir sürü prosedür çıkacak çünkü. Yapacak bir şey yok. Mecbur uzaklaşacaksınız. Allah ferahlık versin...
Aynı şehirde değildik o da ailesiyle aynı şehirde değildi. Çalışmak için baska yerdeydi ben anne babasından ayrı sanıyordum meğer kendi çekirdek ailesinden ayriymis

Ayrıldıktan sonra ögrendim evli olduğunu. Ayrı olsak da ben ailesi sebebiyle uzak duruyordum ondan beni istemiyorlar aramızda kalmasın diye. O sırada şüpheye düşünce mesaj attım cok üstüne gidince ben zaten bulurum diyince itiraf etti 9 ay beraberdik.
Aynı şehirde değildik o da ailesiyle aynı şehirde değildi. Çalışmak için baska yerdeydi ben anne babasından ayrı sanıyordum meğer kendi çekirdek ailesinden ayriymis

Eski(!) erkek arkadaşınız tam bir manipülatör çıkmış. Boşandığınız için ilişkinin yürüyemediğine dair sıkıntıya sokmuş. Zaten avukatmışsınız, krşı taraf evli olmasa ilişki içinde verilen borçlar ya da yaşanan manevi sorunlar göz ardı edilebiliyor ama evli olduğu için maddi manevi herşeyi yapabilirsiniz. Doğrusu Kısa süreli bir ilişki olsa paranızı alın çekilin derdim belki bebek de olduğundan ama baya baya ilişki yaşamışsınız ve maddi manevi zarar vermiş size.

Evli erkeklerin neden böyle olması?
Evde karısına kan kusturur
Sokakta gördüğü dişi sineğe bile kur yapar, en romantik en aşık oluverir.

Hiçbir suçunuz yok.
Aşık olduysaniz bilin ki aşk değil ilgi ihtiyacınız vardı.
Eşine de söylemeyin boşverin zavallı kadın küçük çocuklarla mı uğraşsın bununla mi
Evet ben de oyle düşündüm ama yaptığı her sey yanına kar mi kalacak benim hayatımdan çaldı o düzenine öylece devam mi edecek

• Beğen
Reactions: Cac
İyi de evli olsa kafanıza göre arayamazsınız karısının yanında da sizinle konuşamaz ki ? Nantık dışı bir hareket olmaz mı?
Çalıştığı yere ait bi yerde kalıyor haftasonları eve gidiyordu. Kardeşlerinin evinde kalıyordu bana dediği. Aile beni istemediği için de orda kaldığı aksamlar cok az konuşurduk kendi eviymiş iste ay delirecegim

Yok hayır gebelik falan yok ayrıldım zaten. anlatmak derken dert olarak demek istedim hesap vermek degil de
Açık konuşmak gerekirse sevinmelisiniz. Onun yaptığı yanına kalmaz ama siz kendi hayatınıza bakın. Allah verir onun cezasını

Çalıştığı yere ait bi yerde kalıyor haftasonları eve gidiyordu. Kardeşlerinin evinde kalıyordu bana dediği. Aile beni istemediği için de orda kaldığı aksamlar cok az konuşurduk kendi eviymiş iste ay delirecegim
Yaşınız da çok genç. Dediğim gibi siz kurtulduğunuz için sevinin. Sanıyorum kısa sürede o kişiyi unutursunuz.

İnanın bilmiyorum nasıl idare ettiğini. Bana karşı cok nadir zamanlarda ilgisizdi bi dönem çalışmadılar hep kardeşinde (!) kalıyordu. Birkac mesaj harici pek konuşmadığımız olurdu ama anlayış gösterirdim bu da bir iki hafta ancak olmustur. Gerisinde bi pürüz gercekten yoktu
Tamam ama onu dışarıdayken yapabilir. Nereye kadar evden konuşmayı idare ettirebilir ki ? 😏

Tamam ama onu dışarıdayken yapabilir. Nereye kadar evden konuşmayı idare ettirebilir ki ? 😏

Zaten çok sağlam bir ilişkileri yokmuş kıza alttan alttan sen boşanmışsın ben bekarım ailem biraz sorun yapıyor ama ben rest çekiyorum mesajını veriyormuş eski konusunda da, evli 2 cocuklu erkek bekarım diyor ne numaralar vardır onda

Vay anasını yaaa senaryoya bak! Bu enerjiyi, eşine ve çocuklarına harcasaydı keşke. Bir kez daha nefretim arttı şu erkeklere! Siz nerede tanıştınız, ortak tanıdık, iş vs. var mı? Ben sanki birilerine çıtlatmayı ve işine balta olmayı düşünebilirdim 🤐

Ailesi evli çocuklu olduğunu bildiği halde sizi niye kabul ettiler tanışmak için

Eşinin duyacağını hiç mi düşünmedi

Nasıl cesaret bu evli oğulları tanışmak için birini getiriyor eve :KK64:

Zaten çok sağlam bir ilişkileri yokmuş kıza alttan alttan sen boşanmışsın ben bekarım ailem biraz sorun yapıyor ama ben rest çekiyorum mesajını veriyormuş eski konusunda da, evli 2 cocuklu erkek bekarım diyor ne numaralar vardır onda
Yoktu evet. Ben aile ikna olmadan ciddi bi sey istemiyorum diye kendi kendime gelin güvey olmuşum da… iste

Düşman başına diyicem düşmana da vermesin Allah böylesini

Back
X