Evliymiş

Aile konusunu biraz düşüneceğim. Çocuklar cok küçük birden karar verip pişman olmak istemiyorum sanırım

Bence vakit kaybetme. Böyle insanlar bedeli olmadığı sürece bunu yapmaya devam eder. Hatta arsızca yeri gelir seni suçlar.

Ödeyeceğim dedi.
İyi en azından bu konuda yıpranmazsın.
Neredeyse aynısı başıma geldi ben söylemedim. Söylemeyi tercih etmedim başımı ağrıtmak istemediğim için - bu arada kişi eşini sadece benimle değil önüne gelen herkesle aldatıyordu- karısının aklı varsa bulsun dedim. Yani kendimi yormak yıpratmak istemedim. Kaldırabilecek güçte değildim çünkü. Sizde iyi düşünüp karar verin

İyi en azından bu konuda yıpranmazsın.
Neredeyse aynısı başıma geldi ben söylemedim. Söylemeyi tercih etmedim başımı ağrıtmak istemediğim için - bu arada kişi eşini sadece benimle değil önüne gelen herkesle aldatıyordu- karısının aklı varsa bulsun dedim. Yani kendimi yormak yıpratmak istemedim. Kaldırabilecek güçte değildim çünkü. Sizde iyi düşünüp karar verin
zaten Allah belasini vermiş diyeceğim herhalde bilmiyorum düşünüp karar vereceğim

Birkac ay önce erkek arkadaşımın ailesi beni boşanmış olduğum için istemiyor diye başlık açmıştım. Bugun tamamen içime dogdu şüphelendim durduk yere üstüne gittim ve evli olduğunu öğrendim. İnanın bir kere bile şüpheye düşmemiştim daha once. Saatlerdir ağlıyorum elim ayağım titriyor ne yapacağımı sasırdım. Çocukları bile varmış daha ufacık. Ne yapmalıyım utancımdan bunu kimseye bile anlatamam
Ya valla ne ugrasacaksin böyle cibikiyetsiz insanlarla bırak gitsin bir de evli kendi hauatini kendi düzenini kur nasibin. Varsa eğer o dünyada illaki seni bulur ne elin ayağın titriyor git numaranı değiş kaybol onların kirli yalanli hayatindan

Ya valla ne ugrasacaksin böyle cibikiyetsiz insanlarla bırak gitsin bir de evli kendi hauatini kendi düzenini kur nasibin. Varsa eğer o dünyada illaki seni bulur ne elin ayağın titriyor git numaranı değiş kaybol onların kirli yalanli hayatindan
Hayal kırıklığı ve aptal yerine konma hissi. Baska bi seyden degil. Öyle yapacağım

Evet ben de oyle düşündüm ama yaptığı her sey yanına kar mi kalacak benim hayatımdan çaldı o düzenine öylece devam mi edecek
Eski(!) erkek arkadaşınız tam bir manipülatör çıkmış. Boşandığınız için ilişkinin yürüyemediğine dair sıkıntıya sokmuş. Zaten avukatmışsınız, krşı taraf evli olmasa ilişki içinde verilen borçlar ya da yaşanan manevi sorunlar göz ardı edilebiliyor ama evli olduğu için maddi manevi herşeyi yapabilirsiniz. Doğrusu Kısa süreli bir ilişki olsa paranızı alın çekilin derdim belki bebek de olduğundan ama baya baya ilişki yaşamışsınız ve maddi manevi zarar vermiş size.

Hanfendinin burada belirttiği gibi maddi manevi zarar vermiş size. Mesajlaşmalarınızda sevgili olduğunuz yazıyorsa kanıtlarınız varsa dava açamaz mısınız böyle bir durumda?

Birkac ay önce erkek arkadaşımın ailesi beni boşanmış olduğum için istemiyor diye başlık açmıştım. Bugun tamamen içime dogdu şüphelendim durduk yere üstüne gittim ve evli olduğunu öğrendim. İnanın bir kere bile şüpheye düşmemiştim daha once. Saatlerdir ağlıyorum elim ayağım titriyor ne yapacağımı sasırdım. Çocukları bile varmış daha ufacık. Ne yapmalıyım utancımdan bunu kimseye bile anlatamam
Erkek arkadaşım diyorsun
Evli olduğunu bilmemen çok abes geldi
Yani nasıl fark etmedin ?
Ne şekilde tanıştınız ?
Ailesinin seni istemediğini kendi mi ilettti ??

Erkek arkadaşım diyorsun
Evli olduğunu bilmemen çok abes geldi
Yani nasıl fark etmedin ?
Ne şekilde tanıştınız ?
Ailesinin seni istemediğini kendi mi ilettti ??
Malesef bir kere bile suphe duymadım. Uzaktan iliski yürüttüğümüz ve o benden uzak oldugu donemde de çoğunlukla is yerinin sağladığı yerde kaldığı için. Kendi iletti evet.

Back
X