Evrak nasıl kaybolur

Gamzeeli

sueño de una mariposa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.993
3.819
83
31
Kızlar ikinciye kan tahlili yaptırmıştım özelde muayneme kadar 4 gün arayla.
Dün verdim ve yarın 3 'te alın dediler
Halsiz olduğum için eşim gitti o kadar işinin arasında almaya
Yok evrak diyorlarmış
Böyle bir saçmalık olabilir mi ?
Bir daha verecekmişim , delik deşik ettiler kollarımı zaten
Eşimde aradı numaranı bıraktım watsaptan atacaklar diyor
Evrak yoksa neyi atacak ben onu anlamadım
Hayır labaratuvardan sonuç işleme düştüyse bana atana kadar çıktı vermesi gerekmiyor mu ? Gwrçi atacaklarından da şüpheliyim
Bu nasıl hasta gizlilik olayı anlamadım
Benim evrahıma sahip çıkamayan hastane bi kan için 40 tl alırken

Sonuçlar çıkmamış yani.Çıkmayan sonucu veremezler tabiki.Çıkınca whatsapptan yollarlar.Gebelik tahlili degil mi bu dedigin?

Bakanlığa şikayet et bence hak etmişler bunu

Sonuçlar çıkmamış yani.Çıkmayan sonucu veremezler tabiki.Çıkınca whatsapptan yollarlar.Gebelik tahlili degil mi bu dedigin?
Hamileyim ama doktorum muayneye kadar değerimi tekrar ölçtürmek istedi
En gec 4 bucukta cıkıyordu sonuc bır gun sonra
Yani evrak yokmuş sonuç çıkmış sanırım bende anlamadım

sonuç çıkmamış mı evrak mı kaybolmuş.

insan hatası olabilir yani. bi daha gitmezsiniz ya da para iadesi istersiniz.

Kızlar attılar watsaptan
Fakat eski sonucum bu benim
Bu nasıl bir saçmalık ya
Gram oynama yok rakamlarda
Tarıh farklı sadece

Kaybolan evrak ne,artık herşey bilgisayara kayıt edilmiyor mu ,sizden istenen tahliler sonuçlar hepsi kayıtlı olmalı bir bilgisayardan çıktı almak bu kadar zor mu? Bence sizden alınan tüp kayboldu,kırıldı ,karıştı ,kan alan kişi etiket yapıştırmadı ,sonuç çıktıysa evrak kaybolması diye bşr şey olamaz ,yoksa niye tekrar kan istesinler

Es de olsa tahlil sonuçları başkasına verilmez. Whatsuptaki kişinin sen olduğundan nasıl emin olacaklar o ayrı.. Hastanelerin web sitelerinde genelde online sonuç bakilabiliyor. Barkod örneği varsa elinizde uğraşmaya bile gerek yok.

İsterseniz tekrar yaptırmayın muayeneyi bekleyin. İlk verdiğin kan değeri gebeliğini göstermiyor mu zaten ne diye sürekli kan verdirirler ki? Hasta merak ederse kendi istesin işte.. Bence bu biraz para tuzağı..
Para iadesini iste muayeneyi bekle..

Hamileyim ama doktorum muayneye kadar değerimi tekrar ölçtürmek istedi
En gec 4 bucukta cıkıyordu sonuc bır gun sonra
Yani evrak yokmuş sonuç çıkmış sanırım bende anlamadım
Gebelik tahlili dedigim hcg testleri degildi neyse,sitesine girip bakamıyor musunuz netten? Hcg tahliliyse çıkar,çıkana kadar ararsınız olur biter.Ben daha önemli olan enfeksiyon testleri sandım.

Es de olsa tahlil sonuçları başkasına verilmez. Whatsuptaki kişinin sen olduğundan nasıl emin olacaklar o ayrı.. Hastanelerin web sitelerinde genelde online sonuç bakilabiliyor. Barkod örneği varsa elinizde uğraşmaya bile gerek yok.
Benim eşim de baya 4 hafta önce sonuçlarımı alıp doktoruma verdi gelişmiş özel bir hastanede.Eşe veriliyor.Babası sonuçta bebegin.

https://i.hizliresim.com/bB4BE8.jpg

https://i.hizliresim.com/oOzONm.jpg
Bakın kızlar
En yukarda yüklediğim resim bana watsaptan hastane forevlıdı tarafından atılan
Alltakıde 3 gun once aldıgım sonucum
Hayır gebeliğimdr bır problem olsa dahi 2 rakam bilr olsa oynardı o rakam
Bu sahtekarlık degıl mı sımdı ?
Bıldıgınız eskı evragı duzenlemısler

Back
X