• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evrak nasıl kaybolur

Kızlar ben ilk kontrolüme bşr hafta var diye içim rahat etmediği için ikince kez 4 gün arayla kan verdim .
Ve bana ikinci watsaptan attıkları benım ilk tahlılım
Sadece tarıh ve o barkod yada tüp nosu değişik
Zerre oynama yok testımde
İtiraz ettım telefon edıp bana gebeliğin durmustur gıbı sacma sapan bı yanıt verdıler
Benım gebeliğim durmussa bıle dort gunde bu deger oynar
Aynı sekılde saglıklıysa artardı
Ama deger aynı
Numunenın basına bırsey gelmısse dahı bunu bsna bıldırebılırlerdı ama bunun yerıne tarıh degıdıp aynı evrahı attılar bana
Tahlıller aynı yerde yapılıp toplu gelıyor bana tahlıl veremeyıp baskakarının kı dagıltı.
Ekran goruntusu atılmış
Tc ile sorguladıgımdada aynı tahlıl tarıh farkıyla ıkı kere cıkıyor
Bugun arayacaklardı fakat tık yok
Pazartesı gunu kontrolume gore ılgılenecegım onlarla

Sisteme düşer ki o günü tahliller.o zaman kan verdiğiniz tüplere bişey oldu demek ki.giriş ve istem vardır.şikayet edin

Sisteme düşer ki o günü tahliller.o zaman kan verdiğiniz tüplere bişey oldu demek ki.giriş ve istem vardır.şikayet edin

Bana sundukları bahaneler ve aynı iki evragı tarıh düzenlemek yerıne numunenızı kaybettık ya da kırdık deselerdı anlayış gösterırdım
Hani paramla rezıl oluyorum durumu varya aynen bunu yaşıyorum
40 tl ile zengın olmam fakat psıkolojık olarak yaptıkları sahtekarlıkların hesabını verecekler

Benim de boyle birsey oldu hamileyken.seker yuklemesi yaptim tahlilleri verdim sonuc yok sen vermemissin kan tuplerini bize getircektin dediler ben niye getircem ki ordaki hemsire getiriyor oysa laboratuvara.eyvah dedim tekrar mi seker yuklemesi olacak esimde telefonda cok kizdi oyle sacma sey mi olur ben gelirsem kotu olur olay cikarir esim biliyorum neyse epey bir sure sonuclar biryerlerden cikti geldi de rahatladim.

Benim de boyle birsey oldu hamileyken.seker yuklemesi yaptim tahlilleri verdim sonuc yok sen vermemissin kan tuplerini bize getircektin dediler ben niye getircem ki ordaki hemsire getiriyor oysa laboratuvara.eyvah dedim tekrar mi seker yuklemesi olacak esimde telefonda cok kizdi oyle sacma sey mi olur ben gelirsem kotu olur olay cikarir esim biliyorum neyse epey bir sure sonuclar biryerlerden cikti geldi de rahatladim.
Beni dün arıyorlardı güya
Şu kontrol bir gecsın gorusecegım kendılerıyle
Numune kaybolmasını gectım
Eskı evragı bana yollamak sahtekatlık

Evrak kayboldu kötü bir yalan olmus. Tahlil sonuçları bilgisayarda sistemde tutuluyor zaten, internetten bakabiliyorsun. Gidip evrak istersen çıktı alıp verirler. Belliki sizin verdiğiniz numunenin başına birşey gelmiş

Takılmadım evet bi sorun yaşamışsınız ama kolumuda morarttılar yaZmanız tuhaf geldi açıkçası kalıcı bişi değil sonuçta. Vücut bütünlüğünüZde bozulmamıştır
Vücut butunlugum bozulmadı
Aynı koluma iğneyı gerı sokup cıkartıp damar yok burda demesı benım kendı butunlugumu bozdu evet

Vücut butunlugum bozulmadı
Aynı koluma iğneyı gerı sokup cıkartıp damar yok burda demesı benım kendı butunlugumu bozdu evet
Agresifliğiniz hamilelikten ileri gelse gerek . Asıl sorununuz evrakların kaybolması mı ? Yoksa basit bir kan almanın sizin bütünlüğünüzü bozması mı? (Hoş gerçi pek anlamadım "benim kendi bütünlüğümü bozdu evet" ne demekse) belki damarlarınız çok ince ? Belki damarlarınız derinde olamaz mı yani?

Agresifliğiniz hamilelikten ileri gelse gerek . Asıl sorununuz evrakların kaybolması mı ? Yoksa basit bir kan almanın sizin bütünlüğünüzü bozması mı? (Hoş gerçi pek anlamadım "benim kendi bütünlüğümü bozdu evet" ne demekse) belki damarlarınız çok ince ? Belki damarlarınız derinde olamaz mı yani?

Siz de üstüne varacak son kişisiniz herhalde , sizin agresifliğiniz nereden geliyor?
upload_2018-1-15_1-42-20.webp

Gayet normal kolumu morarttılar demesi, ne alakası var agresiflikle ( Ve evet ben de hamileyim)
Kızcağız tekrar test yaptırmış sonuç alamamış , tanımıyorum da ayrıca kendisini. bir yaraya merhem olamayacaksınız bir de gölge etmeyin bence ;)

Eklentiler

• upload_2018-1-15_1-39-37.webp
    upload_2018-1-15_1-39-37.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 25
Siz de üstüne varacak son kişisiniz herhalde , sizin agresifliğiniz nereden geliyor?
Eki Görüntüle 2094581

Gayet normal kolumu morarttılar demesi, ne alakası var agresiflikle ( Ve evet ben de hamileyim)
Kızcağız tekrar test yaptırmış sonuç alamamış , tanımıyorum da ayrıca kendisini. bir yaraya merhem olamayacaksınız bir de gölge etmeyin bence :KK66:
Canım damarlarım cok ınce ama masajlada cıkıyor yani ortaya
Aynı koluma ıgneyı yarıya kadar sokup gerı cıkardı kafın ve damar yok deyıp aynı koluna tekrar batırdı
Bazı ınsanları anlamıyorum
Bu konuda nasıl bir sakınlık bekleyebılıyorlar

Canım damarlarım cok ınce ama masajlada cıkıyor yani ortaya
Aynı koluma ıgneyı yarıya kadar sokup gerı cıkardı kafın ve damar yok deyıp aynı koluna tekrar batırdı
Bazı ınsanları anlamıyorum
Bu konuda nasıl bir sakınlık bekleyebılıyorlar

Konu zaten test örneğinin (sözde evrak) kaybolması, bu konuda asabi davranılır , hoş karşılanılacak bir durum değil. Morartmasını da söylerim tabi, özen göstersinler işlerine. Sağlıkçılar özensiz olurlarsa vatandaş ne yapsın.

Devlet hastanesinde kan testi yaptırdığım bir vakit beni hasta çıkardılar, kanımın tamamı düşük, değerler berbat çıkmış. O bir günde eşim ailem perişan oldu bir şey var bende diye. Meğer hiçbir şey yokmuş, makinenin başlıklarını sürekli değiştirmediklerinden tıkanmış da yanlış sonuç vermiş. Bunu da ertesi gün özel hastanede tekrar kan testi yaptırdığımda ''hangisine güveneceğiz'' diye sorduğumda öğrendim. Sonuç, hiçbir şeyim yokmuş. Yani işlerine özen göstersinler.

Back
X