ewini boyarken boyaya sim katan varmı arkadaşlarrrrr

enesibel

2 prens annesi
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
1.228
2
108
38
ewini boyarken boyaya sim katan varmı arkadaşlarrrrr
memnunmusunuz

bande evimi simli boyattım ilk önce gazino gibime gelmişti ama şimdi alıştım ve gören herkes çok beğeniyor tavsiye ederim.

Boyacıda satılıyordu ordan almıştık..Her boyacıda satıılıyor sanırım..renkleride var benimki gümüş rengiydi :)

dün boyayla beraber aldık simi 2 tl bişey poşette...önce bi balkona sürüp deneyelim güzel olursa evin içine artık :)

bande evimi simli boyattım ilk önce gazino gibime gelmişti ama şimdi alıştım ve gören herkes çok beğeniyor tavsiye ederim.

lütfen evinizin duvarınızın resmini koysanızda bakasam ona göre boyaya katsam simi .görmeyince içim rahat etmiyo yarın boyamaya başlıycaz çünkü

bız ablamın ve abimin evıne yaptık ablamın evıne fazla sımm koyduk bılerek boyanın rengıne gore görunus degısıklık gösterır.
ama cok guzel oluyo tavsıye ederım ama az koyma sımı bellı olmaz ozaman

dün boyayla beraber aldık simi 2 tl bişey poşette...önce bi balkona sürüp deneyelim güzel olursa evin içine artık :)

güzel olur güzel merak etme :) :) Benim çoo..k hoşuma gitti bilmiyorum.ama boya kurıdıktan sonra silmen gerekiyor....Ben bilgölde yaşıyorum belki duymuşsunuzdur burdaki bayanların ev yıkaması meşhurdur herkes evini yılda 2 kez kompile yıkar :) ben de onlardan ögrendim :)ilk boyadıgımızda yıkadım fırçayla simler daha da belli oldu :)

gercekten çok tuhaf öneriler alıyorum rsmini çekin duvarlarınız ya lütfennn (

tavanadamı son kata atıyoruz.peki tavanı nasıl silecegiz parlaması için

valla ben yaptırmadım akrabamızın evinde görmüştüm parlaması için silindiğinide burda okudum zaten ama viledanın sapına temiz bir bez takıp silininebilir diye düşünüyorum ben normal temizlikte hep öyle yapıyorum

Kızımın odası, oturma odam ve antrelerimin duvarları simli.

Gören herkes çok beğeniyor, bende seviyorum.

benim bütün odalarımda sim var eve güneş vurunca ve akşam olunca ışıklarla beraber çok güzel parlıyorlar. nerdeyse 3 yıl olcak hala ilk günkü gibi.hem boyadan sonra ben silmemiştim yinede parlıyor. tavanları ilk defa duydum yeni evime tavanada yaptırırım artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…