Ewliyim ewlisin neden beni hatırlarsın be adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
pöfff size hala asik demekki!
rahatladiniz mi?
:KK70:

amma abartiyorsunuz kendinizi vallahi ..
ne olmus yani?
evlisiniz bitti...baslik da ayri komedi ..sizin yerinize utandim..
ne var ki anlamadim tepkinizi arkadas gayette kafasina takmakta hakli oldugu bir konu acmis. Kendisini de abartmamis hic bir sekilde. Kimsenin adinada utanmayin herkesin derdi kendine agir. Benim konuda tek garibime giden sey arkadasin vleri w diye yazmasi:)

bende esimin sevgilisinin adini bile bilirim oda benimkileri bilir bunda sizi bu kadar huzursuz edecek evliyim evlisin beni niye hatirladina cevirecek ne varki
e sizde 3 cocugu oldugunu ailesinin istemedigi biriyle evlendigini bile biliyosunuz buda sizin onu hatirladiginiz anlaminami geliyor ozaman

W’lar yuzunden asabim bozuldu. V kullanmak cok mu zor? Hayir yani Ingilizceye cok duskun bir insansaniz konunuzu Turkce acmayin Ingilizce acin,okuruz biz.

Siz eski sevgilinizin kuzeniyle evlenirken problem yoksa eski sevgiliniz de esine sizden bahsedebilir gayet normal. Hatta onunki daha normal sizinki bir garip

Eşiniz kuzeninin 6 senelik sevgilisiyle evlenecek biri olabilir fakat onun karısı bu durumu duyunca rahatsızlık durabilecek biri olma ihtimaline karşı anlatmıştır herkes sizin kocanız gibi rahat olmayabiliyor sonuçta bunu kınamak için yazmadım fikir beyanı

W’lar yuzunden asabim bozuldu. V kullanmak cok mu zor? Hayir yani Ingilizceye cok duskun bir insansaniz konunuzu Turkce acmayin Ingilizce acin,okuruz biz.

Siz eski sevgilinizin kuzeniyle evlenirken problem yoksa eski sevgiliniz de esine sizden bahsedebilir gayet normal. Hatta onunki daha normal sizinki bir garip

Ama q da var ablası :KK53:
Hakkını yeme w ile yetinmemiş :KK53:

Konu sahibi abartmışsın biraz. Olabilir yani be var bunda.
Bir de sadece meraktan soruyorum, hep merak etmişimdir. Neden v yerine w? G yerine q falan

Çıktığınız adamın kuzeniyle evlenmek büyük cesaret.
Yani akrabalar sonuçta.
Er geç bu muhabbetlerin döneceğini bilmeniz gerekiyordu.
Yani bir şey aramamak gerek bence.
Adam belki de karısı başkasından duymadan ondan duysun bilsin istedi.
Ben henüz evlenmedim ama görüşüyoruz.
Ama bir kere bile konusu açılmadı henüz, kendi sevgilime de herşeyi anlattım,aynı şekilde kuzeni de anlattı. Herhangi bir problem olmadı bunun cesaretle pek alakası yok. Ama birçok aile hoş karşılamıyor, bana da en başta çok fazla önyargılı yaklaşmışlardı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X