Arkadaşlar hepinize merhaba sağlıklı huzurlu geceler diliyorum.Çok uzatmadan konuya geçmek istiyorum 7 yıllık ewliyim we öncesinde 6 yıllık Bi ilişkim oldu biriyle çok sewdik birbirimizi ama bazı mecburi sebeplerden dolayı ayrıldık neyse sonra ben eşimle tanıştım ewlendik we eski sewqilim eşimin kuzeni.Tabii ben kuzen olduklarını eşimle tanıştıktan sonra öğrendim.Ben evlendikten sonra hiç karşılaşmadık ki o da evlendi çok uzak şehirlerde yaşıyoruz o ama bundan Bi kaç ay önce eşi ile aynı ortamda bulundum tanıştık (kardeş gelinleriyiz sonuçta) ben gayet sıcak dawrandım eskiye dair hiç bir şey anlatmadım eşini hiç sormadım bile.kadın da bilmiyor sandim. Ama adımı adanada yaşadığımı duyunca aa sen 6 yıllık eski sewgilisin dedi şok oldum duyunca hayır falan dedim ama kadın benle ilgili Herşeyi biliyor hatta geçen yıl çocugumun olduğunu bile.beni eşinin anlattığını bütün Herşeyi bildiğini söyledi bebegimin olduğunu bile kocasından duyduğunu söyledi ben çok şaşırdım. Kafam çok karıştı sizce neden anlatmış olabilir ki? Ewli 3 çocugu war ama karısına benim de çocugumun olduğunu eski
6 sene Bi ilişkimiz olduğunu söylemiş