Ewliyim ewlisin neden beni hatırlarsın be adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni unutamamış hala anlattığına göre.. Ay niye anlatmış olabilir ? Eşiniz kuzeni olduğu için anlatmış olabilir mi acaba? Kuzeninin çocuğu olduğunu söyleyince aa hani şu eski sevgilinle evlenen kuzenin mi demiş olabilir mi acaba? Başlığa bakılırsa adam seni unutamamış mesaj atmış ya da karşına çıkmış gibi..

Arkadaşlar hepinize merhaba sağlıklı huzurlu geceler diliyorum.Çok uzatmadan konuya geçmek istiyorum 7 yıllık ewliyim we öncesinde 6 yıllık Bi ilişkim oldu biriyle çok sewdik birbirimizi ama bazı mecburi sebeplerden dolayı ayrıldık neyse sonra ben eşimle tanıştım ewlendik we eski sewqilim eşimin kuzeni.Tabii ben kuzen olduklarını eşimle tanıştıktan sonra öğrendim.Ben evlendikten sonra hiç karşılaşmadık ki o da evlendi çok uzak şehirlerde yaşıyoruz o ama bundan Bi kaç ay önce eşi ile aynı ortamda bulundum tanıştık (kardeş gelinleriyiz sonuçta) ben gayet sıcak dawrandım eskiye dair hiç bir şey anlatmadım eşini hiç sormadım bile.kadın da bilmiyor sandim. Ama adımı adanada yaşadığımı duyunca aa sen 6 yıllık eski sewgilisin dedi şok oldum duyunca hayır falan dedim ama kadın benle ilgili Herşeyi biliyor hatta geçen yıl çocugumun olduğunu bile.beni eşinin anlattığını bütün Herşeyi bildiğini söyledi bebegimin olduğunu bile kocasından duyduğunu söyledi ben çok şaşırdım. Kafam çok karıştı sizce neden anlatmış olabilir ki? Ewli 3 çocugu war ama karısına benim de çocugumun olduğunu eski
6 sene Bi ilişkimiz olduğunu söylemiş🤔🤔
Kadın merk edip sormuştur oda söylemiştir
Seni hatırlayıpta eşine durduk yere söyleyecek hali yok seni çok şaaapma

Size karşı duygusu olsa eşine anlatmazdı diye düşünüyorum. Muhtemelen gitti kuzenimle evlendi yarın öbür gün karşılaşırsınız aklın karışmasın dedi anlattı karısına. Yani o kadar unutulmayan kadın olsanız karısı bu kadar rahat olmazdı. Kafanızı bulandırmayın

Yani eşine anlatmasa ya dışardan bi yerden duyarsa diye çekinip eşiyle arasında sorun olmasın diye anlatmıştır çocuğunun olduğunu da duymasu çok ekstrem bişi değil bizde konuşuruz çok uzak akrabaların şunun çocuğu olmuş bunun çocuğu olmuş diye ee bir de söz sonusu kuzeniyle evlenen eski sevgiliyse tabiki mevzusu geçer hiç aklınızı bulandırmayın çocuğunuz ve eşinizle mutlu olun inşaallah

Başlıktan ben utandım valla :KK53: Kullanıcı adıyla müsemma..
Okuyan da sanır ki adam ulaştı, yolunu kesti, ne bileyim ilan-ı aşk filan etti..
Insanlar eski ilişkilerini konuşabilir, hele ki 6 senelik sevgilisi kuzeni ile evli ise mutlaka ki konuşulur.. Sonucta yakin akrabalik var arada ve karısı her seyden bihaber, saf gibi dolanamazdı..
Bu kadar anlam yükleyip panikle ve "w, q" harfleriyle konu açman çok abes :KK53: Kendine gel, sakin ol bence.. Sonra burda linç edince millet suçlu oluyor..

Konu sahibi esinize soylediniz mi peki? Yani onun esi biliyor her seyi sizin esiniz de biliyor mu?

Oda bişey mi tanıdığım arkadaş olduğum 2 kız kardeş vardı. Büyüğü kız kardeşinin yattığı adamla evlendi kız kardeşi sevgili olduklarını duyunca abla ben bunla yattım da diyemedi. Sonuç eniştesi bir zamanlar yattığı bir adam... Çok kötü bi durum gerçekten... Adamdaki cesaret kız kardeşinin yatağından çıkıp ablasına ilan-ı aşk edip ablasıyla evlendi ya şaka gibi... Babaları damadım diye bağrına basıyor...
Düşük bütçeli Yaprak Dökümü yani...

Arkadaşlar hepinize merhaba sağlıklı huzurlu geceler diliyorum.Çok uzatmadan konuya geçmek istiyorum 7 yıllık ewliyim we öncesinde 6 yıllık Bi ilişkim oldu biriyle çok sewdik birbirimizi ama bazı mecburi sebeplerden dolayı ayrıldık neyse sonra ben eşimle tanıştım ewlendik we eski sewqilim eşimin kuzeni.Tabii ben kuzen olduklarını eşimle tanıştıktan sonra öğrendim.Ben evlendikten sonra hiç karşılaşmadık ki o da evlendi çok uzak şehirlerde yaşıyoruz o ama bundan Bi kaç ay önce eşi ile aynı ortamda bulundum tanıştık (kardeş gelinleriyiz sonuçta) ben gayet sıcak dawrandım eskiye dair hiç bir şey anlatmadım eşini hiç sormadım bile.kadın da bilmiyor sandim. Ama adımı adanada yaşadığımı duyunca aa sen 6 yıllık eski sewgilisin dedi şok oldum duyunca hayır falan dedim ama kadın benle ilgili Herşeyi biliyor hatta geçen yıl çocugumun olduğunu bile.beni eşinin anlattığını bütün Herşeyi bildiğini söyledi bebegimin olduğunu bile kocasından duyduğunu söyledi ben çok şaşırdım. Kafam çok karıştı sizce neden anlatmış olabilir ki? Ewli 3 çocugu war ama karısına benim de çocugumun olduğunu eski

Sizi hatırladığından, unutamadığından değil, karısına saygısından anlatmıştır. Yani ortada sizlik bir durum yok. “Evliyim, evlisin, neden beni hatırlarsın be adam” başlığı saçma olmuş. Başlığı okuyunca karısından gizli gizli size mesaj attı vs sanmıştım. Tam tersine sizle hiç iletişim kurmayıp, eşiyle iletişim kurmuş. Güvene dayalı bir ilişkileri var demek ki, kadın da sizi görmekten rahatsızlık duymamış, bildiğini saklamamış.

Bir de w ve v harfleri klavyede birbirinden çok alakasız yerlerde. Yani yanlışlıkla yapıyor değilsiniz. Niye v yerine w kullanıyorsunuz? Sizi kırmak için söylemiyorum, dışarıdan çok itici duruyor.

Baya bi mana cikarmak istiyorsunuz. Yapmayin gereksiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X