Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başlıkta görüldüğü üzere ayrıldığı eşiyle tekrar nikah yapan beraber olan varmı yada denenmişi denemek olmaz mı demeli yada böyle bir düşünceye nasıl bakılmalı fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim:)
ne yaşayıp ayrıldığına bağlı. .
Kötü ayrılan dönmez
seven kadın döner. ..
Anladigim kadariyla sende boş değilsin.
özel değilse ayrılma sebebi nedir dışsal faktörlerse ve ıkı ınsan gercekten sevıyorsa ve hatalarından ders aldıysa arada gercekten sevgi varsa aslında olabılır fakat nedene bakmak lazım ama dedıgım gibi gördugum duydugum kimseler beceremedi umarım kararınız kesinse bu sefer ayrılmassınız
bence ex'ten next olmaz.
Eğer anlaşsaydınız ayrılmazdınız. şuan evli olmadığınızdan cazip gelse de evlenince yaşadığınız herşeyin aynen kaldığı yerden devam edeceğini düşünüyorum ama yine de kendi kararınız tabiki.
6 buçuk sene önce anlaşmalı boşanmıştık ama here daim arkadşaq olarak görüşmeye devam ettik..
Off kafam çorba resmen arada çocuk olunca uzakta kalamıyorsun aynı mahallede olmakta çabası:![]()
ortak noktalariniz varsa ayrı kalmak imkansız zaten. .
Güzel bir ayrılık sizinki.
Saygı bitmemiş. .
Kim bilir sevgi de....
Biraz yalniz kalıp artıları eksilerini yaz..
Ayrılık nedeninizden sonra bu konudaki fikirleri de degismisse.....
Neden olmasın?
ıyi düşün...
benim bir yakınım eşiyle ayrıldılar aradan bir birbuçuk sene sonra tekrar evlendiler üç coçukları vardı tekrar evlendikten sonra bir çocukları daha oldu
konuya çok güzel yaklaşmışınız şuan öyle boşluktayım ki..
Iyi bir eş değil ama iyi bir arkadaş olabiliyor bana :44: