• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ex eşle tekrar evlenen varmı

cankiz77

GöRKeM'iM...
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
697
112
323
47
başlıkta görüldüğü üzere ayrıldığı eşiyle tekrar nikah yapan beraber olan varmı yada denenmişi denemek olmaz mı demeli yada böyle bir düşünceye nasıl bakılmalı fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim:)

başlıkta görüldüğü üzere ayrıldığı eşiyle tekrar nikah yapan beraber olan varmı yada denenmişi denemek olmaz mı demeli yada böyle bir düşünceye nasıl bakılmalı fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim:)

hemen yazalım bişeyler bence denemişi denemek sacma ,olmamıski zaten sürmemiş... neden bi daha denensin ki ? birde etrafımda örneklerinide gördüm gene yürümedi Allahım kimseyi ayırmasın ama olmadımı olmuyo bence riskli derim. siz mi eski eşinizle evlenceksiniz ? yada bir yakınınız mi ?

Ne yaşayıp ayrıldığına bağlı. .
Kötü ayrılan dönmez
Seven kadın döner. ..
Anladigim kadariyla sende boş değilsin.

özel değilse ayrılma sebebi nedir dışsal faktörlerse ve ıkı ınsan gercekten sevıyorsa ve hatalarından ders aldıysa arada gercekten sevgi varsa aslında olabılır fakat nedene bakmak lazım ama dedıgım gibi gördugum duydugum kimseler beceremedi umarım kararınız kesinse bu sefer ayrılmassınız

ne yaşayıp ayrıldığına bağlı. .
Kötü ayrılan dönmez
seven kadın döner. ..
Anladigim kadariyla sende boş değilsin.

6 buçuk sene önce anlaşmalı boşanmıştık ama here daim arkadşaq olarak görüşmeye devam ettik..
Off kafam çorba resmen arada çocuk olunca uzakta kalamıyorsun aynı mahallede olmakta çabası::(

özel değilse ayrılma sebebi nedir dışsal faktörlerse ve ıkı ınsan gercekten sevıyorsa ve hatalarından ders aldıysa arada gercekten sevgi varsa aslında olabılır fakat nedene bakmak lazım ama dedıgım gibi gördugum duydugum kimseler beceremedi umarım kararınız kesinse bu sefer ayrılmassınız

denemişi denememek mi lazım:(ben sorumsuzluğu yüzünden ayrılmıştım eve bakma yükümlülüğü yoktu relaks bi insandı

Bence ex'ten next olmaz.
Eğer anlaşsaydınız ayrılmazdınız. Şuan evli olmadığınızdan cazip gelse de evlenince yaşadığınız herşeyin aynen kaldığı yerden devam edeceğini düşünüyorum ama yine de kendi kararınız tabiki.

Eski eşiyle evlenip şu an sorun yaşamadan devam edeni de gördüm, tekrar bir araya geldiğine pişman olup yine boşananı da... Burada önemli olan tarafların birbirlerine karşı olan hatalarını farkedip, bu ayrılıktan ders çıkarıp çıkarmadıkları sanırım. Bunu da ancak siz anlarsınız

Birde sürekli iç içe olma durumu var kardeşi arkadaşım eltim sever beni yani eski eltim:))bana gelir ben onlara giderim

bence ex'ten next olmaz.
Eğer anlaşsaydınız ayrılmazdınız. şuan evli olmadığınızdan cazip gelse de evlenince yaşadığınız herşeyin aynen kaldığı yerden devam edeceğini düşünüyorum ama yine de kendi kararınız tabiki.

konuya çok güzel yaklaşmışınız şuan öyle boşluktayım ki..
Iyi bir eş değil ama iyi bir arkadaş olabiliyor bana :44:

6 buçuk sene önce anlaşmalı boşanmıştık ama here daim arkadşaq olarak görüşmeye devam ettik..
Off kafam çorba resmen arada çocuk olunca uzakta kalamıyorsun aynı mahallede olmakta çabası::(

Ortak noktalariniz varsa ayrı kalmak imkansız zaten. .
Güzel bir ayrılık sizinki.
Saygı bitmemiş. .
Kim bilir sevgi de....
Biraz yalniz kalıp artıları eksilerini yaz..
Ayrılık nedeninizden sonra bu konudaki fikirleri de degismisse.....
Neden olmasın?
Iyi düşün...

ortak noktalariniz varsa ayrı kalmak imkansız zaten. .
Güzel bir ayrılık sizinki.
Saygı bitmemiş. .
Kim bilir sevgi de....
Biraz yalniz kalıp artıları eksilerini yaz..
Ayrılık nedeninizden sonra bu konudaki fikirleri de degismisse.....
Neden olmasın?
ıyi düşün...

kendisi saplantı derecesinde kıskanç aşırı güvensizliği var ne bu beni çok korkutuyor..beni sevdiğini söylüyor,ama sevgi karın doyurmuyor..

çok yakın bir arkadaşım var, 4yıllık evlilikten sonra boşanıp 1 yıl sonra tekrar evlendiler.. ama maalesef eski sorunlar hala devam ediyormuş.. her konuştuğumuzda sorunlu evliliğimle ömür tüketiyorum diyor:31:

benim bir yakınım eşiyle ayrıldılar aradan bir birbuçuk sene sonra tekrar evlendiler üç coçukları vardı tekrar evlendikten sonra bir çocukları daha oldu

insan ilerde ne yaşıycanı na kadarda pilanlasa bilemez karşına ne çıkacanı bilemezsin sen mantıklı düşünüp senin ve çocun için en iyisi neyse rabbim onu hayırlısıysa versin

ne yaşadığınızı sizden daha iyi biz bilemeyiz bu durumda genelleme yaparak bir cevap vermek mümkün değil.bu ne gibi sebeplerle ayrıldığınızdan tutun da o kişinin olumlu bir değişim geçirip geçirmediği konusundaki düşüncenizle kendinizin alması gereken bir karar.sorumluluklarını bilmeme ve aşırı güvensizlik gibi sorunlar hala devam ediyorsa tekrar evlenmenin ne anlamı var ki...madem öyle en azından arkadaş olarak anlaşabildiğiniz biri olarak kalması çok daha iyidir.

konuya çok güzel yaklaşmışınız şuan öyle boşluktayım ki..
Iyi bir eş değil ama iyi bir arkadaş olabiliyor bana :44:

o zaman bırakın bence arkadaş olarak kalsın ,aranızda hala aşk var ise tekrar evlenin ,ama arkadaşlık başka eş olmak başka ,şu an ondan sorunluluk beklemediğiniz için iyi görünüyor ,cazip görünüyor ,ama aynı evde herşey bambaşka ..

arkadaşım 10 yıl sonra eski eşinden alacağı 20 bin tl yi istemek maksatlı yıllar sonra aradı ,buluşalım dedi eski eş ,buluşuldu ,ama adam acayip değişmiş ,çok yakışıklı olmuş ,işi gücü toplamış maddiyat süper filan ,arkadaşım dedi eski adam gitmiş yerine anlayışlı nazik ,kılığı düzgün biri gelmiş ,valla etkilendim dedi ,bir iki görüştüler sonra ne olduysa adam ben para filan vermiyorum sana ,geçmiş geçmişte kaldı ,vermeseydin gibi laflar etmiş ,arkadaşım diyorki ,ben tekrar acaba onunla bişeyler olabilrimi diye düşünürken bide baktım ki adam aynı adam ,kılığı tipi değişmiş de içi yine aynı tas aynı hamam dedi.asla olmaz dedi ..olma dı da tabi ..

iyi düşünün bence ..

dayım 2 yıl ayrı kalıp yeniden evlendi...
şimdi herşey yolunda maşallah...
bi de iş arkadaşım eski eşiyle yeniden evlendi onlarda gayet mutlu..
değişiyo insanlar galiba...
bi de yine iş arkadaşımın kızı boşandı tekrar evlendi eski eşiyle onun biraz sorunlu gibi ama devam ediyo evlilikleri...

Back
X