Dalga geçiyor işteAyrıldıktan 3gün sonra olduğum mekana inat başkasıyla gelen kızı öpen sarılan dingo eski sevgilim mahallede beni tesadüf gördü denk geldik görünce arabayla durdu yanımda bana baktı uzun süre ve yanımdan 5-6kere geçti arabayla numaramı da silmiyor instagramdan çıkarmama rağmen çıkarmıyor ne illet bi insan amacı ne bunun ya
Mesele instadan silmek değilki konu onun yüzsüzlüğüSen sil, bedava sonuçta
Anladım demek istediğinizi ama yüzüne dahi bakmadım arabayla geçerken yani etkilendiğimi düşünmüyor bence kendini hatırlatmaya çalıştı galiba gerizekalı mahluk geçenki ayrıldıgımızdada evin önünde arabayla bekliyordu sorduğumda senin için değil diyorduSeni bu şekilde etkilediği sürece devam edecek. Ne zaman etkilenmekten vazgeçersen o zaman o da vazgeçecek. Eğleniyor şu an seninle.
Ufak yalanı bahane edip ayrıldı benden hazmedemeyende kendisi ben çözemedimSeni huzursuz etmek ayrılığı hazmedemiyor
Hepsi bu
Daha rahatsız ederse sikayetci ol
Ahahhaha ya siteyi yeni açtım çok bilmiyorum kullanmayı ondanHangi yanıtı duymak icin sürekli ayni konuyu acıyorsunuz acaba?
Dingo eski sevgiliniz cıldırmıs olmalı..nedir arabayla yanlardan gecme 80ler mi ayol.
Ben yüzsüzlük çıkartamadım bu konudan.Mesele instadan silmek değilki konu onun yüzsüzlüğü
Umursuyorsun ki hareketlerini yaptıklarını takip ediyorsun, kafana takıyorsun, buraya konu açıyorsun. Erkekler bunun kokusunu alır. Gerçekten umursamadığın zaman vazgeçecektir.Anladım demek istediğinizi ama yüzüne dahi bakmadım arabayla geçerken yani etkilendiğimi düşünmüyor bence kendini hatırlatmaya çalıştı galiba gerizekalı mahluk geçenki ayrıldıgımızdada evin önünde arabayla bekliyordu sorduğumda senin için değil diyordu
Pişman olmasını istiyorum ama asla kabul etmicemUmursuyorsun ki hareketlerini yaptıklarını takip ediyorsun, kafana takıyorsun, buraya konu açıyorsun. Erkekler bunun kokusunu alır. Gerçekten umursamadığın zaman vazgeçecektir
Haklısın ama birsürü hakaret üzerine yolda gördüğünde hala durup bana bakıyorsa 10kere yanımdan geçiyorsa yüzsüzlük için baska bişi yapmasına gerek yok benceBen yüzsüzlük çıkartamadım bu konudan.
Bitmiş bir ilişki, ne amaçla bilinmez sizin yanınızdan geçmesi dışında bir şey olmamış. Size barışalım dese yüzsüz olurdu da. Bilemedim. Silin, önünüze bakın. Söylenecek başka da bir şey yok yani
Ne duymak istiyorsun anlamadım ki, sen yüzsüz diye yaftalayıp çözmüşsün aslında işi.Haklısın ama birsürü hakaret üzerine yolda gördüğünde hala durup bana bakıyorsa 10kere yanımdan geçiyorsa yüzsüzlük için baska bişi yapmasına gerek yok bence
Yeni buldugundanda geçememiş derken anlamadımNe duymak istiyorsun anlamadım ki, sen yüzsüz diye yaftalayıp çözmüşsün aslında işi.
Ben bu kadar umursamayı yorucu buluyorum. O niye öyle bakmış, bu niye böyle demiş. Amaan hiç mi dert edecek şeyin yok?
Yaşanmış, bitmiş. Yeni bulduğundan da geçememiş, sana da salça olası gelmiş. Bakma,görme. Bu kadar basit aslındaErkekler asıl umursamadığında kapına gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?